Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

güzelim paylaşımın için çok sağol gerçekten denemiş ve başarmış biri olarak bizi bilgilendirmen güzel.ancak esincim ben bu arısütü ve hayıt suyunu içiyimde kocişko için özel bişeyler varmı yoksa bunları odamı kullansın ?nedersin🙂

esincim sen bugün hakikatten çoşmuşsun🙂negüzel şeyler yazıyosun negüzel şeyler paylaşıyosun öyle.inşallah canım hamilenin duası çok makbulmüş bizimde bize duaeden hamişlerinde allah dualarını tezvakit kabuletsin.amiinnn.buarada teyzeleri şikayet kabuletmiye haberin olsun kızarız haa🙂bebişine çok iyi bak ona sımsıkı tutun onun varlığının hersaniye kıymetini bil.şuan senin yerinde olmak isteyen milyonlarca kişi var allahım seni sevindirdi bak negüzel ummadığın bianda verdi sana.inşallah kucağınada alıcaksın hayırlısıyla .darısı başımıza nediyim.profilindeki resim gerçekten senisen hamilelik sana çoooooooook yakışmıştır tahminedebiliyorum.güzellll annneeee.allah sana bebeğinede sağlık versin.🙂

Kızlar selam,
Ben dün feci bir ağrı ile uyandım.Sıcak su torbası ağrı kesici ne aldıysam kar etmedi.Mide bulantısı kusma cabası.Regli olurken yaşadım bunların hepsini.2 gün gecikmeli geldi.En son vücut acıdan yorulmuş uyumuşum
😕.Benim reglim hep ağrılı olur ama bu seferki başkaydı.Kıvrandım ağladım resmen.Yarın doktora gidiyorum.Hormon testlerim yapılcak.Tarihi 10 mayıs olarak değiştirmenizi rica ederim.Yeni ay yeni umutlar hayırlısı bakalım.Belki yumurtamı çatlatırlar ilaçlarla
Haber veririm size.

canım çok geçmiş olsun belkide buay farkında olmadan çok üşütmüşsündür.doktor dönüşü muhakkak haberver.evet dediğin gibi yumurtalık takibi yapıp gerek kalırsa çatlatma iğnesi falan yapıolar.kısa zamanda düzelmen dileğiyle...

Canım saol iyi dileklerin için.Yarın gidicem doktora ya acaba sonuçları aynı gün veriyorlar mı?Bilgisi olan varsa yazabilir mi?Çok memnun olurum.