Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

hahayttt defnem çok hoşsun yaaa egzantirik bişeyler yapma erotik bişeyler yap bence 😀 ilginç olupta ne yapcaksın kızım😀 adam seni çözmesin sen çözülmüş bir şifre gibi 😀 dikil adamının karşısında göster kendini hayde be koçum yürüüü😀 hastalık mastalık dinlemeyin basın gaza gelsin bebekler çok bekletti bu haylazlar bizi valla kafam ii bugün benim 😀 valla kızlarya ne hikmetse ben bu ay mayısa doğru içimden bi annelik duygusu diyorki😀 : hamişler çoğalacak ve isim olarak düşündükleirmde var ama bende saklı😀 bakalım tahminlerim tutacakmı kıslar dualrımı boşa çıkarmayın bakın dua ediyorum hepinize allahımdan diliyorum hamiş hamiş sizlerinde hamiş olmanızı ona göre çalışın durmak yok yola devammm😀 😀
hahah

Canım bence doktora gitsen iyi olur..İki gün adetin geldiyse ne bilim vardır bir şey bebekte olabilir bahardanda olabilir.Umarım her şey gönlünce olur tabi gönlümüz önce sağlığın sonra bebekten yana🙂

Fıstık güzel anne nasılsın bakem valla temizlik yapıyom arada da size bakıyom fena alıştım size😀 Bence bu ay iki hamiş çıkıcak burdan du bakalım ben bu ay sanırım devra dışı kaldım yumurta yok bu ay testte de yok belirtilerde bu ay ümidim yok😀 ama bu hafta sanırım 2 hamiş çıkacak içimdeki ses öyle diyor hadi bakalım hayırlısı

buarada kızlar düşündümde ben gebe kalabilmek için birkaç şey yapmıştım onları sizle paylaşmak istiyorum ya 😀 şimdi aklıma gelmişken yazayım. öncelikle benim sorunun plikistik over hastalığı ve yumurta haznem düşük olmasına karşın ben ilk önce gebe kalmıştım ama kistlerim saolsun bebeğimin benimle büyümesine izin vermediler daha dikkatli olmam lazımdı doktorum bana climen vermişti adet düzenlesin diye ve 3 ay boyunca kendim denemem lazımdı benim yumurta rezervim normal olması gereken 21 iken benim e2 hormonum 15 çıktı 2 ay üst üste klomen vermişti bana doktor tutmadı tabi sonraki ayda verdi ama inat ettim kullanmadım int baktım arı sütü ve hayıt tohumu yazıyo sonuçta her yerde yumurtlamayı arttırdığı söylendiği için bende aldım ikisini birlikte kullandım son zmanlarda ilaçlardan ve hastalıktan dolayı kiloda almıştım doktor kilodanda çocuğun olamayacağını söledi sonra bu arı sütü ve hayıt otunu kullanırkende kilo verdim tabi 8 kiloya yakın bi kilo verince tabi bende hamilelik belirtisi yaşıyorum ama hep psikolojik sanıyorum meğer meleğim gelmiş bana bide yumurtlama dönemimde çok dikkat ettim peçete koydum kalmadım gün aşırı ilişki yaşadım ve sonuç hamile kaldım adete son 2 gün kala öğrendim hamile olduğumu bilmiyorum belki aynı durumda olan vardır diye söylüyorum bende işe yaradı galibba ve dualarım tabi gebelik istediğimden beri dualrımı eksik etmedim belirli dualar okumuştum zaten hadi bakalım hamiş olma sırası sizde kızlar bizede dua edin hayırlısı ile büyüteyim meleğimi allahım izin verirse eğer.... uzun oldu ama kusura bakmayın çok öptm hepiniziiii

ay ben buay çok isteksizim kızlar ya reglim bitti ekşın lazım ama cıkkkkk,olmuyo işte.neden böyle oldum ben ya ekşıın olmazsa bebişte olmaz.neyapmalı acabaaa🙁

ha meraklanma canım bende aynı durumdayım sanırım şu bebek işine odaklandığımızdan yada bahar yorgunluğundan bol finduk ya aga nigi naga nigi için
ben enerji içeceği içtim ay çok komiğiz ya vallahi şalvar davası diye bir fim vardı aklıma o geldi
erkekler dopingleneceğine biz dopinkleniyoz ya varmı böyle şey

esincim doğrusun güzelim ama format değiştirmek lazım 1 senedir işlem uyguladık tık yok🙂yok yok ben kesin kararlıyım bugece formatı değiştiriyoruz ama senin dediğin erotik,şifre ve çözülmek üçlüsünü uygulayacam.öncelikle tebdili mekanda ferahlık vardır deyip yer değiştirmekle başlıcaz işe🙂yılmak yokk ileriiii...

iiyim canım saolasın vallahiii😀 kopamassın tabi gönül bağımız var okadar kopana aşşk olsun yahu hamiş kaldım hala sizleyim vallahi bırakamam sizi aklımdasınz sürekli 😀 ayy çitosum ya burda havalar berbat kötü hava karanlık tam uyku havası var çocuklarda karşımda uyuyo vallahi delirecem uyku bastı ama neyseki sizle kendime geliyorum bu arada temizlik ii gelir kadınlara açılırsın biraz😀 bozma moralini çitosum yumurtam yok diye belki bu sefer geç yumurtlarsın şekerim sen takip et yumurtlamadan olurmu hiç😀 hadi inş bu hamişlerden biride sen olursun ya valla duammdasın bunu bil çitosummm....

ay çok güldüm çitosum sen çokyaşa emi🙂))filmi düşündüm bide aynaya baktım dediğin doğru valla🙂uçkur derdine düştükk olsun kızım zafere giden heryol mübahtırrr🙂

bu arada meleğimin teyzoşları size çitlembiğimi şikayet etmek istiyorum bende yorgunluk mide bulantısı kasık ağrısı baş ağrısı ve göğüs batması yaşatıyo bu velet 😀 sizlerde yaşarsanız bu belirtileri dikkat edin meleğiniz gelmiş olabilir. biz doktora gittik meleğimle ben meleğimi ördüm biliyomusunuz? okadar küçükkü akla hayale sığmıyo orda karnımın altında bir çocuk var ve ben sadece onu ultrasonla görebiliyorum valla ilgiç şu hamilelik birdahaki gidişimde kalp atışlarını duyucam bakalım hayırlısı olurda meleğim benimle yaşar ve doğar hayırlısı ile .... AAAAAlllllllllllllaaaaahımmmmmmm her isteyene versin valla kimseyi bekletmesin rabbimmmmmmm