canım int de hesaplayıcılar var, son 3 adetini girince yumurtlama gününü gösteriyor, normalde beklenen adet gününden 14 gün öncesi yumurtlama günündür o günün 2-3 gün öncesi ve sonrası da önemli tabi. inş olacak bu ay ben hepimizden umutluyum🙂
beklenmeyen adet tarihlerimiz🙂🙂🙂
:salıncak: 1.best_dream..................30 ocak
2.bembeyaz.....................2şubat 3.pirenses......................10 şubat
4.salkım...........................12 şubat 5.tuvanna.........................15 şubat 6.aymelek.........................19şubat 7.pnr79..........................19-20 şubat 8.çölmeleği.....................21şubat 9.elif_ecrin.............22 şubat
10.mavikedi.....................24 şubat 11.tunaa..........................24-25 şubat 12.elçin&su...................26 şubat
13.beklenenbebiş...........29 şubat
diğer arkadaşlar da ismini listede görmek istiyorlarsa beklenen adet tarihini yazarlarsa seviniriz
ALLAH YARDIMCINız olsun kızlar.benimde bildiniz üzre bu ay regl erken geldii ve tam üç gün damla damla aktı öyle sevndimki belki tutunmadır die üç günün sonunda fena şekilde karın ağrısıyla çoğaldı kırmızılar 🙁 ne olck hlimiz kızlarrr iyiki varsınızda sizlerin yormlaryla bende destek aldım.şimdi braz daha ıyıyım.Elçinsu,aymelek,TUNAM ALLAH hayırlsyla bu ay nasip etsin inş.dualarda buluşalım
canım yaa biliyorum o duyguyu ben de korunmayı bıraktığımdan beri hatta 1 ay öncesinden de, yani 3 aydır aynı seninki gibi adetim önce damla damla geldi, insan o zaman umutlanıyor belki yerleşmedir diye ama yavaş yavaş rengi koyulaşınca umutlar tükeniyor, kalıyor öbür aya... üzme kendini, Allahım inş hayırlı zamanda hepimize bir melek verir, belki de iki: ))) burası bana da çok iyi geliyor isteğimiz hep aynı, birilerinden destek almak çok güzel bir duygu hepinizi öpüyorum...
Canım benide listeden silin ayın 26'sında adet oldum o kadar az hastalandım ki birde iş yerinden izin alamadım doktorada gidemedim. Ya doğru düzgün tedavime başlayamadım ki zaten doktor hastayken gel dedi şimdi gitsem ben hasta iken gelemedim zaten o kadar az oldu ki damla damla desem bir işe yarar mı çok üzülüyorum 26 yaşında menopoza girmiş gibiim...