Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

ayy Rabbim duysun bizleri ınş olacak bu ay hepimizin🙂 kızlar bişe sorucm 21nde adet oldum ya benim yumurtlama dönemim ne zaman?

canım int de hesaplayıcılar var, son 3 adetini girince yumurtlama gününü gösteriyor, normalde beklenen adet gününden 14 gün öncesi yumurtlama günündür o günün 2-3 gün öncesi ve sonrası da önemli tabi. inş olacak bu ay ben hepimizden umutluyum🙂

ya kızlar ben regl olmadım hiçbir belirtide yok.Yarın inşallah test yapıcam dua edin pozitif çıksın.desteğinize ihtiyacım var.

canım benim inşallah bi dokuz ay daha gelmez😀

dilerim hamişsindir..yarın haberini sabırsızlıkla bekliyor olacağım..pozitif düşünce pozitif sonuç..çift çift çizgilerin olsun inşallah...😀

beklenmeyen adet tarihlerimiz🙂🙂🙂
:salıncak:
1.best_dream..................30 ocak

2.bembeyaz.....................2şubat
3.pirenses......................10 şubat

4.salkım...........................12 şubat
5.tuvanna.........................15 şubat
6.aymelek.........................19şubat
7.pnr79..........................19-20 şubat
8.çölmeleği.....................21şubat
9.elif_ecrin.............22 şubat
10.mavikedi.....................24 şubat

11.tunaa..........................24-25 şubat
12.elçin&su...................26 şubat
13.beklenenbebiş...........29 şubat

diğer arkadaşlar da ismini listede görmek istiyorlarsa beklenen adet tarihini yazarlarsa seviniriz

canım yaa biliyorum o duyguyu ben de korunmayı bıraktığımdan beri hatta 1 ay öncesinden de, yani 3 aydır aynı seninki gibi adetim önce damla damla geldi, insan o zaman umutlanıyor belki yerleşmedir diye ama yavaş yavaş rengi koyulaşınca umutlar tükeniyor, kalıyor öbür aya... üzme kendini, Allahım inş hayırlı zamanda hepimize bir melek verir, belki de iki: ))) burası bana da çok iyi geliyor isteğimiz hep aynı, birilerinden destek almak çok güzel bir duygu hepinizi öpüyorum...

Canım benide listeden silin ayın 26'sında adet oldum o kadar az hastalandım ki birde iş yerinden izin alamadım doktorada gidemedim. Ya doğru düzgün tedavime başlayamadım ki zaten doktor hastayken gel dedi şimdi gitsem ben hasta iken gelemedim zaten o kadar az oldu ki damla damla desem bir işe yarar mı çok üzülüyorum 26 yaşında menopoza girmiş gibiim...