Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

ben senin sabrına ve dualrına hayranım bilmiyom insan görmedigi birini svermi sever bence sizler iyiki varsınız inanaın sizlerle zaman geçiyor 1 gün girmesem dayanamıyom bebebişlerimiz yolda gelecekler inşallah benim olmasa bile duam sizlerle

tatlım benim bendede geçen ay aynısı olmuştu ilişki sonrası ani batma gibi bişey dediğin gibi geçiyo hemen ben regl olmuştum tabi onun üstüne🙁sen inşalllahhhh olmazsında bebişin gelir. ne güzel 10 günün vardaha ohh maşşallahh çalışmalarda yapmışsınız taze taze geriye gergin bekleyiş kalmış birtek🙂benim reglim bugün bitti oleyyyyyyyy antremana tamgaz devam.keçiboynuzu ve bal tarçın kürünede başladık klomende kullandık alllaaaah be kim tutar bizi🙂

ayyy inşallah eşine keçi boynuzu suyunu içir kürü yani inşallah tutar baksana allah söletmiş ikizlerim olur belki inşallah ya bebegim tutunsun ikiz olsun 🙁

Cnm bnm teşekür ederim.Böle sabırla ve inançla güzel bi şekilde örnek olabiliyosam ne mutlu bana..Eksik olma orjinalcim🙂Bnde bol dua edenlerdenm kimn duası kabul olunur bilinmez ama hayırlısı için dua edelim inşallah.Öpüyorum seni tatlm

selam kızlar nasılsınız.Hamişleri tebrik ederim.ALLAH herkesin gönlüne göre verecek inş.
Umutlarınızı kırmayın.Bende hala gelişme yok.
aman da aman seni buralarda görmek ne güzell🙂 özledik kızz, çok da merak ettik, hemen bi kan testi yaptırsana Allah hepimizin gönlüne göre versin..

aminn aminnn. ay maşallah güzelim, Allah tamamına erdirsin de bebeğinin yüzünü de görmeyi sana nasip etsin🙂

yok canım estğ öyle düşünmedim hiç yardımcı olurum sordukça, gerçekten doktor önemli, bu arada follüklometri nedir? hadi hakkımızda hayırlısı.. evet ablası efe olacak oğlum bugün güzel kıyafetlerini aldık pek yakıştı, tşk ederim aminn canım🙂

o ablamın oğlu semih batın cok sewıorum onu ya onu gordukce daha cok istıom bebısımın olmasını 🙂
maşallah Allah bağışlasın..

tatlım sende belirtiler başladı mı? baya yazmışsın bşyler ama hadi inş hamişliktendir umarım🙂 yaa bende de sol tarafıma bazen birşey saplanıyo ama şey gibi hani çok koşarsın ya bşy saplanır yaa, hani batma dedikleri o ağrı mı acaba? arada karın ve bel ağrısı, bir de ani tepkiler çabuk üzülmeler falan.. göğüs ağrılarını saymıyorum çünkü adete yakın bende olur. diğerlerini de yormak istemiyorum, sonrası hüzün oluyor ama inş bebeğimdendir🙂

kimse yokmuu
ben çok gerginim yarım belli olucak bide herşeyde hemen sinirleniyorum sizce böyle bi belirti varmı
hoşgeldin aramıza, arada bana da oluyor canım, bekliyorum adetimi bakalım. Allah hepimizin gönlüne göre versin..

Son düzenleme: