Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

bilemiyorum hiç böyle olmamıştım hep düzenlidir bu ay cok tuhaflaştı dediğim gibi hep 28 günde olurdum bu ay 25 günde oldum ama nasıl olma bende anlamadım hayırlısı olsun artık sendede 32 güne cıkmış sanırım korunmayı bıraktığımızdandır inşallah bu ay tuttururuz canım 🙂

elif vallahi bende Tuna ile aynı şeyi düşündüm.Sanki yerleşme kanaması o.Az geldi bölük bölük geldi diyorsun inşallah öyledir.
Kızlar bu arada hala regli olmadım.Bu günü atlatırsam bende hemen bir test yapacağım.İnşallah olumlu olur.

selam benim canım arkadaşlarım izinden yeni geldim ben de 2 gün gecikmeli bir şekilde adet oldum🙁 beni de 26 şubat diye değiştirin bi zahmet haber vereyim diye girdim hemen nete zaten forum değişmiş bi garipsedim öpüyorum hepinizi inşallah önümüzdeki ay sevinirizz

ay hadi bakalım yaa inş ilk hamişimiz olursun canım, gelişmeleri yaz lütfen..

elçinsu canım hoşgeldin ne çok özledim seni, çok da merak ettim. desene sen de bizdensin, üzme tatlı canını hayırlısı olsun, listede şu ana kadar hiç hamile kalan yok çok ilginç.. umarım gelecek aya tüm liste hamiş kalır🙂 seni de ekliyorum hemen. canım forum değişti site yenilendi ama zamanla alışırsın. grşmek üzere öptüm seni...

beklenmeyen adet tarihlerimiz🙂🙂🙂
:salıncak:
1.best_dream..................30 ocak

2.bembeyaz.....................2şubat
3.pirenses......................10 şubat

4.salkım...........................12 şubat
5.tuvanna.........................15 şubat
6.aymelek.........................19şubat
7.pnr79..........................19-20 şubat
8.çölmeleği.....................21şubat
9.elif_ecrin.............22 şubat
10.mavikedi.....................24 şubat

11.tunaa..........................24-25 şubat
12.elçin&su...................26 şubat
13.beklenenbebiş...........29 şubat

diğer arkadaşlar da ismini listede görmek istiyorlarsa beklenen adet tarihini yazarlarsa seviniriz 🙂

kız sen nerelerdesin..hepimiz seni çok merak ettik ve çok özledik...tatilin nasıl geçti neler yaptın.??? daha fazla özletme kendinide şöyle iki lafın belini kıralım artık forumda kızlarla😀

bu arada bebiş içinde üzülme bak bizde boşuz bu ay..inşallah gelecek ay LOADİNG bebişleeerrr😀

elçinsu hoşgeldin. biz de senden umutluyduk. artık darısı gelecek aya. şimdi best dream'den güzel haberleri bekliyoruz. Testin sonucunu bekletmeden hemen yaz unutma sakın. hepimiz gelecek ay için çok çalışmalıyız arkadaşlar. Kimsenin karnesinde zayıf gelmesin. Hepimizin 2 çubuk gelsin 🙂