Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

slm kızlar bugun çatlama igensi vuruldum inş.bu ay olur ya ..

canım benim inşallah hayırlısıyla olur.çatlatma iğnesinden 14 gün sonra kanda belli oluyormuş galiba...

daha biz tedaviye bile başlayamadık.tahlilleri gelecek ay yineleyip ondan sonra başlıcaz inşallah..bende bir an önce tedaviye başlamak istiyorum artık yaaa...yoksa bu yaramazın kendiliğinden geleceği yok,biz kolundan tutup getircez galiba,pek nazlı olacak şimdiden belli😀

hadi hayırlı olsun canım olmazsada üzülme çünkü hemen ilk ayda tutmayabiliyormuş.bizim arkadaşın 4-5 ay sonra tutmuştu...moralini yüksek tut yani...

Mavi kedi çok teşekkürler duaların için.canlarım dualarınız için çok teşekkür ederim sizede.Bende sizin için dua ediyorum hep inanın.Ya bende bir kasık ağrısı var.Reglimi olcam bilmiyorum.İnşallah olmamda hamileyimdir.Regl belirtisiyle hamilelik belirtiside hep aynı.Bakalım herşeyi görücez.
Salkımım inşallah bu ay olur.Rahat ol.Dualarım seninle

bende takip ediyorum sizleri ınş Allah dualarimizi kabul eder sen bu ay bizde öbür ay hamile oluruz🙂 amin

Canım benim sende sıkma canını lütfen.Allah en hayırlı zamanı bilir.Sende güzel haberi alırsın inşallah önümüzdeki ay.Bende bekliyorum bakalım hadi hayırlısı.Size mutlaka haber veririm.

ay canım sağol🙂 inş güzel haberlerini alırız, bizlere öncülük edersin de hepimiz hamiş kalırız🙂 gelişmeleri yazmayı unutma, öptüm..

beklenmeyen adet tarihlerimiz🙂🙂🙂
:salıncak:
1.elçin&su...................24 ocak ?

2.best_dream..................30 ocak
3.bembeyaz.....................2şubat
4.pirenses......................10 şubat

5.salkım...........................12 şubat
6.tuvanna.........................15 şubat
7.aymelek.........................19şubat
8.pnr79..........................19-20 şubat
9.çölmeleği.....................21şubat
10.mavikedi.....................24 şubat

11.tunaa..........................24-25 şubat
12.elif_ecrin....................?
13.beklenenbebiş...........29 şubat

diğer arkadaşlar da ismini listede görmek istiyorlarsa beklenen adet tarihini yazarlarsa seviniriz 🙂

kendime yeni yeni geliyorum 😕 bu ay çok acayip hem günümden 3 gün önce adet oldum hemde 2 gün adet oldum 2 GÜN ADET OLMADIM bugün yine oldum alla alla hiç böyle olmazdı hep günümde olurdum ve düzenli olurdum bu ay iyice şaşırdı günler 22 ŞUBAT yazın benide.....Allah'ım tüm bebek isteyenlere tez zamanda hayırlısını ver yarabbim.......

10.mavikedi.....................24 şubat

11.tunaa..........................24-25 şubat
12.elif_ecrin.............22 şubat

diğer arkadaşlar da ismini listede görmek istiyorlarsa beklenen adet tarihini yazarlarsa seviniriz 🙂

ya elifçiğim yoksa yerleşme kanaması falan mı yaşadın sen? ay inş öyledir. benim de korunmayı bırakınca değişti, 27-28 günde olurdum şimdi 32 güne çıktı, inş bu kez tuttururuz🙂 sen listeye kendini eklemişsin ama sırasını düzeltiyorum canım..

10.elif_ecrin.............22 şubat
11.mavikedi.....................24 şubat

12.tunaa..........................24-25 şubat