Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

Slm kızlar,
ben bu sabah bir rüya gördüm, bir kapının iyi yanında büyük saksıların içinde iki tane ağaç kısa böyle bodur ağaçlardan ikisininde üzeri ayva dolu, iri iri sarı ayvalar, içeride yaşlı bir nine varmış, kapının oradada çocuklar geziniyor, onlara diyorum ki ninenize söyleyin bana bi tane ayva versin, dersen eşim uyandırdı sabah devamını göremedim 🙂
Eşimde geçen gece rüyasında p..sinin yere kdar uzyarak koptuğunu ve kopan şeyin yeyşil bir yılana dönüşerek eşimin elini ve p.sini ısırdığını görmüş.

İnternette çeşitliş yorumlar var baktım, ama rüya yorumundan anlayan varsa yorumlarını beklerim..

benım bı arkasımda yaptırdı aşılama belırtılerının normal hmılelık gıbı oldugunu soylemıstı bana inşşş hamılesındir boy boy bebelerin olur 🙂

Bende aşılama yaptırmıştım, iğnelerin etkisi ile aşırı göğüs ağrısı çekmiştim, karın ağrısı ve kasılmalarda oluyordu ara ara ama vaktinden önce adet oluverdim 🙁

Bende aşılama yaptırmıştım, iğnelerin etkisi ile aşırı göğüs ağrısı çekmiştim, karın ağrısı ve kasılmalarda oluyordu ara ara ama vaktinden önce adet oluverdim 🙁

bende hiç karın ağrısı ve kasılma yok sanki hiç aşılama yaptırmamış gibiyim sadece göğüslerimde var aşırı ağrı benim göğüslerim adetten önce hep şişer zaten ama bu sefer biraz daha fazla oldu bide çok gaz şikayetim var.....senin ilk aşılamanmıydı kaç yumurta vardı nezaman çatlatıldı biraz bilgi verirmisin

Bak tatlım,ne kadar üzüldğünü tahmin edebiliyorum ama bi de şöyle düşün.Diyelim bebğin tuttu ve bnm yaşadğm gibi 2.aynda kaybettn bebeğini o'na tam alışmşken annelik duygularını tatmışken.Öle emin ol çok daha zor olurdu.Bu yüzden bebeğinin sağlıkı sıhatli olması için ve senn sağlıklı bi hamilelik geçirmen için dua ediceksin.Demek ki bunlar için daha zaman var.RABBİM kimseye öle acı vermesin gerçekten çok çok daha zor.Ben biliyosun hamileliğimi öğrendğimde ne kadar mutlu olmuştm,nasl hayrkımşstm hatırlıyosun dimi??Ama ne oldu sevincim kursağmda kaldı.Yine de şükür buna da hamd olsun demek bebeğim sağıklı değildi ya da çok sorunlu olucaktı ve bi ömür boyu sıkıntı çekicekti.Böylesi hayırlıymş diyoruz ben ve eşim.Nolur canını sıkma stres herşeyin başı unutma.Yani sabır acı ise de meyvesi tatlıdır diye bi laf var hakkaten çok doğru.Rabbim güç versn inşallah sana ,bana ve bekleyen herkese.Dediklerimi şöyle bi gözden geçir sonra ALLAHN iznyle nur topu gibi bebişlerin olucak ALLAH büyük