beklenmeyen adet tarihlerimiz🙂🙂🙂
:salıncak: 1.elçin&su...................24 ocak ?
2.best_dream..................30 ocak 3.bembeyaz.....................2şubat 4.pirenses......................10 şubat
5.salkım...........................12 şubat 6.tuvanna.........................15 şubat 7.aymelek.........................19şubat 8.pnr79..........................19-20 şubat 9.çölmeleği.....................21şubat 10.mavikedi.....................24 şubat 11.tunaa..........................24-25 şubat 12.elif_ecrin....................? 13.beklenenbebiş...........?
diğer arkadaşlar da ismini listede görmek istiyorlarsa beklenen adet tarihini yazarlarsa seviniriz 🙂
pınar, mavikedi, tuvanna aramıza hoşgeldiniz, burası gerçekten insanın dert ortağı oluyor. sizleri de ekledim listeye. bu listenin çoğalması çok güzel, önümüzdeki ay hepimizin hamiş kalması daha da güzel olacak🙂
hepinize günaydın teşekkürler hoşbulduk arkadaşlar. gerçekten aynı derdi paylaşan kişilerle birlikte olmak rahatlatıyo insanı.tatile giden bi arkadaş vardı elçinsu galiba onun ne oldu bişey varmı acaba? hepinizi öptüm görüşürüz.
beklenmeyen adet tarihlerimiz🙂🙂🙂
:salıncak: 1.elçin&su...................24 ocak ?
2.best_dream..................30 ocak 3.bembeyaz.....................2şubat 4.pirenses......................10 şubat
5.salkım...........................12 şubat 6.tuvanna.........................15 şubat 7.aymelek.........................19şubat 8.pnr79..........................19-20 şubat 9.çölmeleği.....................21şubat 10.mavikedi.....................24 şubat 11.tunaa..........................24-25 şubat 12.elif_ecrin....................? 13.beklenenbebiş...........29 şubat
diğer arkadaşlar da ismini listede görmek istiyorlarsa beklenen adet tarihini yazarlarsa seviniriz 🙂
canım haber beklediğimiz 4 kişi kaldınız umarım bu ay sizlerin yüzü güler biz de inş önümüzdeki ay peşinizden geliriz 🙂 gelişmeleri yazmayı unutma lütfen.
Canım benim sende sıkma canını lütfen.Allah en hayırlı zamanı bilir.Sende güzel haberi alırsın inşallah önümüzdeki ay.Bende bekliyorum bakalım hadi hayırlısı.Size mutlaka haber veririm.
<marquee>best dream </marquee> senin bi günün kalmış.inşallah adet olmazsın da böyle olursun.sen liste başındasın dualarım seninle.güzel haberlerini bekliyorum.sen başlat da sırayla hepimiz böyle hamiş oluruz bakalım inşallah.görüşürüz.
hepinize tesekkur ediyorum arkadaslar ilginiz icin bakiyorumda burda bir aile olmussunuz ,cok guzel gercekten yuz yuze gorüstügümüz insanlardan bile bu samimiyeti ve ilgiyi göremiyoruz cünkü ilgi alanlarimiz farkli cevremdeki bütün insanlarin cocuklari var ve bu durumda beni anlamalari imkansiz o yüzden derdimi kimseye anlatamiyorum insallah sizler benim dert ortagim olacaksiniz hepinize tekrar tesekkür ediyorum HOSBULDUKKKK ARKADASLAR