Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

canım reglin birttikken sonra gidiyosun seni muayene ediyo ve kan,hormon tahlillerini veriyo.ancak bu tahliller reglin 3.günü kan verilerek yapılıyo.eğer doktorun gerekli görürse hsg(rahim filmi)verir.onuda reglin bittiği gibi çektitiyosun ilişkiye girmeden.sen zaten bigit bütün bunları ayrıntısıyla o sana anlatıcak.üzme kendini sadece sitres yapma yeter canım

o duyguyu bı defa bende yasadım cok kotu 🙁 ama uzulme zamanı gelınce olur hersey zmanı deıl demmekı bende 6 aydır ozmanı beklıyorum ben yarın doktora gıdecem bakalım ne dıyecek ama uzulme sakın elımıze hıc bısey gecmıo uzulunce

Fatmacım doktora git hemde adetli iken 2. veya 3. günü git muhtemelen doktor sanada hormon tahlili yapacaktır. Bu da sadece hastayken yapılabiliyor. Bence sen hemen iyi bir doktordan randevu al yarın git arkadaşım.

kuzum benim yaa..seni çok iyi anlıyorum..çünkü ilk bebek düşünmeye başladığımız aylarda aynı şey benimde başıma geldi..nimo gebelik testi diye birşey..sevinçten havalara uçtum..hemen eşimi aradım..yazık işten eve koşarak gelmiş.hemen boynuma sarıldı ama o görmelere doyamadığımız ikinci çizgi hemen kayboldu..dedimki ertesi gün bir daha yapayım ama malesf ertesi gün regl oldum..o kadar çok ağladımki...kendimi bir odaya kapatıp bağıra bağıra ağlamıştım.. ne oldu sadece kendime zarar vermiş oldum. olmayacaksa olmuyor işte.. ve şimdi o sahte mutluluğumun üstünden 4 ay geçti...ve ben hala gözüm yollarda meleğimi bekliyorum.

o yüzden seni en iyi ben anlarım herhalde..lütfen kendini toparlamaya çalış..olan hep bize oluyor..gerçi ben kendimi anca 4 aya toparlayabildim..şimdi ise daha temkinli yaklaşıyorum..artık idrar testide yapmıyorum..şüphelenirsem kanda baktırıcam..son iki aydırda servetimi testlere yatırmaktan kurtuldum artık..

ne olur üzme kendini,tamammı kuzucuk🙂

doktoru aradım yarın gelememı soyledı bu defa uzulmedım hıc normalde hep aglardım cok sukur b defa iiyim ama sızın sayenızde gercekten ıyıkıde burayım cunku once sadce benım bu sorunu yasadıgımı bılıodum ama sımdı bakıyorum tek ben deılim sabrım artıo daha cok umutlaanıorum werdıgın bılgıler ıcın cooooooooooookkkkkkkkkk tsk ederım 🙂

Fatmacım doktora git hemde adetli iken 2. veya 3. günü git muhtemelen doktor sanada hormon tahlili yapacaktır. Bu da sadece hastayken yapılabiliyor. Bence sen hemen iyi bir doktordan randevu al yarın git arkadaşım.

bem beyazımm aldım randewu sabah gıdıcem ınş. umudumu yıtırmedım hıc olacak olacak baska yolu yok uzulmuorum bıde uzulunce adetım bıtıp bebış olmuo cunku 🙂 bısey sorcam kan we hormon testınde aç olmama gerek warmı yoksa yemek yıyıpmı gıdım 🙂

Canım ya bana doktor aç yada tok gel dememişti ben de her ihtimale karşı aç gitmiştim. (Kan aldıkları için ) Eğer randevun geç değilse aç git. Ama geç saatte ise araştıralım o zaman farkeder mi?

günaydınnnn teşekkür ederim...listedeki 8 numaraya talibimmmm