Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

Canim hic uzulme herseyde bir hayir vardir allahtan umit kesilmez ben bir cok insani biliyorum tedaviyle hamile kalmis hatta bazilari tedavisini yarim birakip hamile kaldi 🙂 o yuzden sakin fazla kendine stres yapma bak oda etkiler hep olumlu bak hatta bebek kelimesini bile beyninden sil ben oyle yapiyorum cunku zaten olucak onemli olan sabir kendinide fazla uzme hayirlisi canim.

Tunacim hakkinda hangisi hayirliysa rabbimden onu dilerim canim bir sey ilgimi cekti turkiyede doktor yumurtlamayi ultrasonla mi bakiyor? ben hollandada yasiyorum canim ve burda surekli kan tahlili yapiliyor acaba arada bir fark var mi onu algilayamadim canim.

canlarım benim keşke yanımda olsanız kucaklaşsak.dünden beri ağlıyorum.eşim zor susturdu.ben mi yanlış gördüm dedim.ikinci çizgi yok muydu?oda vardı dedi.bende gördüm dedi.bu hafta doktora gidicez.tevekkül edicez ne yapalım.ben bugüne kadar idrar testinde hiç ikinci çizgi görmemiştim.o yüzden çok kaptırdım kendimi.hata ettim.çok büyük bir hayal kırıklığı oldu.en çokta bu ay.

canımmmm biliyorum insanın morali bi an bozuluyor ama topalanacaksın merak etme bana da aynısı oldu bu ay. ilk kez bu kadar çok belirti hissetmiş umutlanmıştım ama benım de olmadı, kısmet ne yapalım. Bitanem gerekirse tedavi olacagız ne yapalım. olsun da tedavi ile olsun. Pes etmek yok annelik duygusunu öyle yada böyle tadacagız Allahın izniyle. Şöyle bi dısarı cık aksam dolaş havan değişsin, biraz kafanı dagıt, sonrakı haftalarda çalışmaya devam. Bak ben toparladım kendimi, sıra sende, sen de moralini bozmamaya çalış en azından eşlerimiz yanımızda anlayışlılar destekler bize dimi ama 🙂

canim bak kendini fazla uzmen gercekten iyi degil bende gecen sene hayal kirikligi yasadim idrar testini yaptim pozitif cikti cok sevindim aradan 2 hafta gecti adet gordum doktora gorundum malesef bebek tutunamamis dedi ve o an yikildim ogunden beridir calismalarimiz suruyor ama kendimi birakmadim cunku herseyde bir hayir vardir allah daha iyisini bilir sende kendini fazla uzme bak esinde sana destek oluyor buda cok buyuk bir moral sende kendini birakma olduguna bak zamana birak elbet bir gun olucak yeterki kendine fazla stres yapma.

öyle hazirancım ama o kadar çok belirti vardı ki bide o ikinci çiiyi görünce tamam dedim bu ay oldu.Kanı verdim diyorum ki güzel haber alıcam.plan yaptım..telefonla önce kimlere haber versem sonucu alınca diye.ama koca bir negatif sonuç.sinirlerim bozuldu.gözyaşlarım direk süzülmeye başladı.eşim geldi sarıldı.doktora gidelim dedi.onunda gözleri doldu.ya çok kötü kızlar hala ağlıyorum.insanlar cart diye hamile kalıyor.anlamıyorum!!!

Best Dream seni çok iyi anlıyorum. Üzülmede demeyeceğim çünkü ne dersek diyelim sıkıntı senin kalbinde çıkmıyor ki Kendimdem biliyorum. Arkadaşlarında dediği gibi ne yapalım. Bebeklerimiz gelecek ise tedavi görmeye de razıyım ben....Bak erkekler duygularını çok belli edemezler eşinde üzülüyordur. Emin ol belki senden daha fazla o yüzden sabırlı olmaya çalış.

ah benım bitanem bu soyledıklerını , duygularını inan hepimiz çok iyi anlıyoruz çünkü hepimiz her ay aynı şeyleri yaşıyoruz🙁 keşke bizde hiç zorlanmadan hemen hamile kalabilsek, işin açıkçası bu kadar zor olacağını hiç düşünmemiştim ben. Ama Allahın takdiri güzelim umarım Rabbim bi soraki ay güldürür yüzümüzü. Eşlerimiz de çok üzülüyorlar tabi, ne kadar belli etmeselerde. Yine de biz çok şanslıyız ki onlar bize destekler, bizimle üzülüyorlar çare arıyorlar.
Canım benim olacak inşallahhh ama sen yine de bi git gorun doktora bakalım ne diyecek, size bir yol çizer en azından ben gittim 2 ay daha deneyın olmazsa gelin demişti mayısta da hamıle kalamzsam gıdecegım yenıden artık aşılamamı olur yada başka bi ilaç mı neyse deneyecegız sonuca ulaşmak için bitanem. Doktor sana da soyler nasıl bır süreç olacagını neler yapman gerektiğini.
hem senin , hem kendim hem de burdaki tüm arkadaşlar için dua ediyorum her daim canım. Hakkımızda hayırlısını verisn Allahım

canım benim sakın üzme kendini neolursun ben kaçıncıya yaşıyorum o yıkımı bak bende tedaviye başladım yumurtlama takibindeyim klomen verdi hayırlısı güzelim üzülme.dr.git hemen ona gitmek bile rahatlatıyo insanı en azından bir adım atmış oluyosun.belkide çok çooook ufak bir sorun vardır ve daha başlangıçta hamiş kalırsın

zatn hep hayırlısı dıyoruz ama gelsınnnnn artık ya sabrım kalmadı walla ınşş oğluna hayırlı bır kardes gelır 🙂 bakalım bende gıdıcem ne dıcek bana da AMİNNNN ALLAH herkesın gönlüne göre wersin inşş :*