Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

merhaba bende çok yeniyim...4/4/2011 itibariyle ilk aşılamamı oldummm aşılama olanlar ilk günlerdeki hisleriniz neydi ben pek bişey hissetmiyorum...belirtiler sonramı başlıcak acaba
.
Canım hoş geldin🙂 Aşılaman da hayırlı olsun inşallah..Canım her kezin bünyesi farklı olduğu için aynı şeyleri hissetmeye bilir.Kiminin gögösleri şişer hassaslaşır kasıkları nda sancı olur.Sen kendini rahat bırak düşünmemeye bak canım umarım emeklern boşa çıkmaz hayırlı evlattların olur..Ağzımdan evlatlar çıktı bakarsın ikizlerin😀 olur

canım benim sağol tek yumurtam vardı ikiz olurmu bilmem ama tek olmasınada razıyım sen hamilemisin..

canlarım sizide boş bırakmaya gelmir yahu.gözlerim kımıştı.çoşmuşsunuz kızlar
kızlar doktor cyclo progynova vermiş ama başka doktora da bi göstericem tahlilleri bakalım ne diycek. bu ilacı kullanan varmı aranızda?
bencede canım tek bi doktora takılıkalma. biri diyor başka bişey öteki diyor başka bişey. ben yaşadım sende yaşama

şimdilik hepinizi öpüyorum birazdan kociş gelicek azıcık süsleneyim bitaneme yarın görüşürüz meleklerimmmmmm 🙂
sen her halinle güzelsin ablacıgım

açılışı yapan arkadaşlar oldu bile🙂 inş biz onların arkasından gideriz, hadi gittim ben grşrz canım..
ah tunacım sen olmasam biz ne yaparız şu liste işi çok hoşuma gidiyo bu konuda tebrik ederim seni

günaydınnnnnnnnnnnnn🙂
yahu bu ne hız, yetişmem ne mümkün size 🙂 akşamları benim pek vaktım olmuyor giremiyorum nete maalesef. Allah muhabbetinizi arttırsın🙂 cümlemize mutluluk , huzur versin inşallah. Ya bu arada best_dream'den ses yok sanırım, sabaha heyecanla baktım . Best_dream habersiz bırakma bizim canım hayırlı haberlerini bekliyoruz