Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

Berna 24 bende doğum kontrol hapına başladım. Bu ay bizden ses çıkmıcak sanırım🙂) Serophene bende kist yapmadı da aşılamaya karar verdim, yumurtayı baskılayalım dedi doktor, hayırlısı hepimiz için

ya kızlar bende bu ay klomen kullandım kist oluştu şimdi doğum kontrol hapı kullanıyorum hayıt suyunu şimdi başlasam olurmu

kızlar doktor cyclo progynova vermiş ama başka doktora da bi göstericem tahlilleri bakalım ne diycek. bu ilacı kullanan varmı aranızda?

evet canım bizden bu ay ses yok inşallah bi daki ay avazımız çıktığı kadar bağırırız hamileyiiiiiiiizzzzzzzzz diye dr. bana aşılama falan yapmadı sadece ilk ay klomen kullandım oda kist yaptı zaten

Hayatım beni hazirana atabilrsin, doğum kontrol hapı kullanıyorum bu ay. ÇÖLMELEĞİ, çok sevindim canım benim, allah analı babalı büyütsün... Ay ne nasipli listemiz var, tek tek azalıyor listedekiler, MAŞALLAAAHHHH....

doğum kontrol hapı kisti yok eder, iyi olur, hem bizde dinlenelim. rahim zarını inceltiyormuş serophene, azcık vücudumuz kendine gelsin.
Aşılamayı ben tercih ettim. İnşallah olur, ben bu ara çok yoğunum, ödevler falan hakgetire. Hamallığa dönüşüyor zorla ilişki. İçime aşılama ile olcak gibi geliyor, neden bilmiyorum ama öyle hissediyorum..

evet canım haklısın dinlenelim biraz inş hissettiğin gibi olur rabbim en kısa zamanda kavuştursun hepimizi bebişlerimize