Berna 24 bende doğum kontrol hapına başladım. Bu ay bizden ses çıkmıcak sanırım🙂) Serophene bende kist yapmadı da aşılamaya karar verdim, yumurtayı baskılayalım dedi doktor, hayırlısı hepimiz için
Berna 24 bende doğum kontrol hapına başladım. Bu ay bizden ses çıkmıcak sanırım🙂) Serophene bende kist yapmadı da aşılamaya karar verdim, yumurtayı baskılayalım dedi doktor, hayırlısı hepimiz için
evet canım bizden bu ay ses yok inşallah bi daki ay avazımız çıktığı kadar bağırırız hamileyiiiiiiiizzzzzzzzz diye dr. bana aşılama falan yapmadı sadece ilk ay klomen kullandım oda kist yaptı zaten
Hayatım beni hazirana atabilrsin, doğum kontrol hapı kullanıyorum bu ay. ÇÖLMELEĞİ, çok sevindim canım benim, allah analı babalı büyütsün... Ay ne nasipli listemiz var, tek tek azalıyor listedekiler, MAŞALLAAAHHHH....
Aman nazar değmesin 1.salkım.......................şubat
2.tuvanna....................şubat
3.AuSSie-AnGel...........şubat
4.esinerkan..........mart
Düzce 24 Okul öncesi öğrt. Ne güzel süpriz oldu🙂 5.burju........................mart
6.sarı gelin.................nisan
7.çölmeleği................nisan
Mardin/Midyat 19
8.merakla bekliyoruz bakalım bu numaranın sahibi kim? 🙂
beklenmeyen adet tarihlerimiz🙂🙂🙂 gelin artık bebişlerimiz gel gel gel...🙂 :salıncak: 1.pnr79..............19-20 şubat ???Ses yok huu??? 2.denfi................28 şubat ??? Ses yok huu???
3.beklenenbebiş.........25 mart ???Kayseri 20 Hamiş adayı 🙂
4.little angel.....26 mart ??? İzmir Hamiş adayı 🙂
5.elçin&su..............27 mart ???Hamiş adayı 🙂
6.gülparem.............4 nisan???Afyon 22 Üniv. öğrc. Hamiş adayı 🙂
7.sea34...............5 nisan ??? Hamiş adayı 🙂
8.fatma mutlu...........5 nisan???Elazığ 21 Hamiş adayı 🙂
9.sevde7.........6 nisan ??? Hamiş adayı 🙂
10.best_dream............8 nisan ??? Hamiş adayı 🙂 11.sılam_nisa................8 nisan 12.yaseminnnnnnn........9 nisanKütahya 22 Ev hanımı 13.sen-lin12121212............9 nisan 14.bembeyaz..................11nisanKonya 26 Memur 15.aymelek............13 nisanErzurum 25 Hemşire 16.mawişimbebekistiyor..........14 nisanİstanbul 41 Gayrımenkul danış. 17.tunaa..............16-18 nisan Eskişehir 33 Resim öğrt. 18.ranagül......................16 nisan 19.pirenses...............?Afyon 26 Ev hanımı 20.berna24................18 nisan 21.geweze............22 nisanAnkara 22 Üniv. öğrc. 22.denizzzz..........25 nisanMuğla/Fethiye 27 Muhasebe 23.baharrrımmm...............?Ardahan Güzellik uzmanı 24.kraliçearı...............26 nisan 25.lalezar....................27-30 nisanBalıkesir 39 Memur 26.çitos....................27 nisan 27.melodi_cn..............30 nisan-3 mayısİstanbul 25 Ev hanımı 28.mavikedi.................1 mayısEdirne 28 İngilizce öğrt. 29.koza....................2 mayıs Antalya 33 30.haziran13............2 mayısİstanbul 35 Mühendis 31.defne defne.................2 mayıs
sheker_shey...............? Arkadaşımıza Allahtan sabır diliyoruz, inş en kısa zamanda yine bizlere bebek müjdesi verir...
arkadaşımızı da unutmadık ne zaman isterse listeye tekrar ekleriz, o da lütfen umutlarını kaybetmesin: elif_ecrin...................?
adet tarihini ve diğer bilgilerini listede görmek isteyen arkadaşlar yazsınlar seve seve ekleriz... adet olanlardan isteyenler de lütfen yeni adet tarihlerini ekletmeyi unutmasınlar.
doğum kontrol hapı kisti yok eder, iyi olur, hem bizde dinlenelim. rahim zarını inceltiyormuş serophene, azcık vücudumuz kendine gelsin.
Aşılamayı ben tercih ettim. İnşallah olur, ben bu ara çok yoğunum, ödevler falan hakgetire. Hamallığa dönüşüyor zorla ilişki. İçime aşılama ile olcak gibi geliyor, neden bilmiyorum ama öyle hissediyorum..
evet canım bizden bu ay ses yok inşallah bi daki ay avazımız çıktığı kadar bağırırız hamileyiiiiiiiizzzzzzzzz diye dr. bana aşılama falan yapmadı sadece ilk ay klomen kullandım oda kist yaptı zaten
mavikedi neden bu ilacı verdi. Ben artık yazıları takip edemiyorum hayatım yazdıysan da, yetişemiyorum okumaya😀 Başka doktor fikirleri her zaman iyidir. Hayırlısı olsun canım
ya burju güzelim ozaman sen bana yardımcı olabilirsin.bende yarın dr.a gidicem banada klomen vericekmiş neden veriyolar bide herkeze kist yaparmı acaba .bilgilendirirmisin beni
doğum kontrol hapı kisti yok eder, iyi olur, hem bizde dinlenelim. rahim zarını inceltiyormuş serophene, azcık vücudumuz kendine gelsin.
Aşılamayı ben tercih ettim. İnşallah olur, ben bu ara çok yoğunum, ödevler falan hakgetire. Hamallığa dönüşüyor zorla ilişki. İçime aşılama ile olcak gibi geliyor, neden bilmiyorum ama öyle hissediyorum..