Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

Arkadaşlar dayanamadım gittim bir tane test aldım yaptım yine negatif çıktı. Ya benim inan hiç umudum kalmadı artık kafaya takmak istemiyorum. Napayım ya yeter artık sıkıntı sıkıntı nereye kadar anlayacağınız ben artık 2 şubatı falan beklemiyorum çünkü olsaydı çıkardı. Kızıma hamile kaldığımda reglime 1 hafta kala test yapmıştım ve çıkmıştı. Yani yine umutsuz vakayım ben...

Elifcim canım hayırlara gelsin ruyan çok güzel ruyada erkek bebek görmek her zaman hayra yorulur. Kısa zamanda sevineceğin bir şey olacak bence. Ama olursa eğer onuda bizimle paylaş. Bu arada kız çocukta sıkıntı demektir. Babaannem öyle derdi...

Bence erkek bebek sıkıntıdır kız çocuk müjdedir rüya yorumlarında tam tersidir ama benim bir erkek arkadaşım rüyasında erkek çocuk görmüştü bana anlattı ben sıkıntıdır dedim meğer eşi hamileymiş çocuğu düşürdü sonra bikaç ay sonra tekrar hamile kaldı şimdi bir kızı var Allah bağışlasın

beklenmeyen adet tarihlerimiz🙂🙂🙂
1.tunaa........................23 şubat:salıncak:
2.elçin&su...................24 şubat

3.elif_ecrin....................29 şubat
4.beklenenbebiş..........29 şubat
5.best_dream..................30 ocak
6.bembeyaz.....................2şubat
7.pirenses......................10 şubat

8.salkım...........................12 şubat
9.aymelek.........................19şubat
10.çölmeleği.....................21şubat

diğer arkadaşlar da ismini listede görmek istiyorlarsa beklenen adet tarihini yazarlarsa seviniriz 🙂

kızlar ya elçin&su ne yaptı.hafta sonu yokum sadece demişti bi gitti gelmedi daha.bu arada onun günüde geçti.acaba sonuç ne??????

canim benim ne olur pes etme. Bak gorceksin ummadigin anda gelecek bebegin. Saadece cok nazlilar bu bebisler 😀 Sabret isyan etme hergun namazlarimin arkasindan sizlere dua ediyorum hergun acip bakiyorum var mi birinden guzel bir haber diye. Ama bir gun duycam sizden de. yeter ki umudumuzu kaybetmeyelim. Beklemek gercekten cok zor bunun ne demek oldugunu cok iyi biliyorum sadece bol bol dua edelim ins sizlerinde guzel mujdelerinizi birgun burdan duyacagiz

beklenmeyen adet tarihlerimiz🙂🙂🙂
:salıncak:
1.elçin&su...................24 ocak ?

2.best_dream..................30 ocak
3.bembeyaz.....................2şubat
4.pirenses......................10 şubat

5.salkım...........................12 şubat
6.aymelek.........................19şubat
7.çölmeleği.....................21şubat
8.tunaa.........................23-25 şubat

9.elif_ecrin....................?
10.beklenenbebiş...........?

diğer arkadaşlar da ismini listede görmek istiyorlarsa beklenen adet tarihini yazarlarsa seviniriz 🙂

Sıkma canını tatlım hayırlısı olsun elbet bizimde bebeklerimiz gelcektir bizde o güzel kokularını duymak nasıp olcak inş.umudumuzu kesmeyelim....

kızlarr umutlarınızı yitirmeyin lütfen insan üzülüyor tabi ama hayırlısı olsun, Allahım isteyen herkese veriri inş, bir gün şu listedekilerin hepsi hamile olduğunu müjdeler umarım.

elif rüyan hayırlara çıksın, bembeyaz senin de daha var ya belli olmaz iki hamilelik testi de çok farklı olabilir, kaybetme umudunu..ben inanıyorum önümüzdeki ay güzel haberler alacak arkadaşlarımız çok olacak.