Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

Canım Allah bağışlasın kızını.Sakın insanların sözlerini kafanı takma bak bir tanecik evladın var rabbim ikinciye versin.Sizene de sizene ekmeğini aşınımı vereceksiniz.Allah aşkına insanın hangi konuda eksiği varsa o yönüyle uğraşıyorlar takma kafana sen Allahım en kısa zamnda eşini sana kuvuştursun hayırlı evlatlar versin

Canım dualar seninle olsun güzel haberlerle dön bize🙂

Canım klomen yumurtlamana yardımcı ilaç.Yan etkisi çoğul gebelik😀 birde bak sana tavsyem benim gibi yapmayın doktora aklınıza takılan her şeyi sorun.Sonra insan evde ken kendini yiyiyor.Acabalarla??Hadi bakalım hayırlısı canım🙂

Kızlar bu arada beklenenbebişten haberi olan varmı??Acaba regl oldumu olmadımı? göremiyorum iki gündür onu😕

Canım nerdeeee hiç belirti yok. O yüzden bende bu ay bebek de yok gibi geliyor benimde 4 gün kaldı..
hiç beelli olmaz canım hiçbir beşirti yaşamadan hamile olan arkadaşlarda var.benim hala bi umudum var adet olana kadar

ben hazıranda gıdecem memlekete 2 ayım war yaklasık o yuzden hemn olsun iştıorum cunku akrabalarımın benden sonra ewlenenlerın cocugu oldu ben kaldım 🙁
memleket neresi canım senin.hiç korkmayalım alnımız ak. bizi üzmelerine izin vermeyelim

negüzel yaa süpersin valla.benimde içim açıldı birden ohhhhhhh🙂
hıh işte hep böyle olalım bende bazen alt üst olsada moralim.elden gelen yok

Canım anlattıkların gebelik belirtisi. Ben senin yerinde olsam dayanamaz test yapardım valla. Fatmacım kendini yüzde elliye elli inşallah bebiştir.

evet canım ben yanıldım galiba, sabrediiiiyooorumm, inş sağol🙂

ahh güzelim benim yaa inş dediğin gibi olur, sen de yine o annelik hissini yine tadarsın ama bu kesz bebeğinin kokusunu duyarak🙂

Amiiiiiiiin aminnnn.Senden de güzel haberler bekliyoruz tuna'cım.ALLAHM güzel oğlişine bi kz kardeş versn inşallaaaaaah🙂
ay inş canım, zaten kız istiyor🙂 sağlıklı olsun da farketmez, inş sen de yine hamiş kalırsın🙂

defneciğim biliyorum çok zor ama elden bşy gelmiyor, dua edip sabretmeliyiz inş yakında hepimizin melekleri gelecek..

canım benim yaa,inş çıkmıştır yola bebeğim🙂 seninki de inş çıkar da gelirler annelerine.. bu arada maşallah resimdeki kızın sanırım pek tatlı🙂 eşine de hayırlı tezkereler, Allah kavuştursun..

evet güzelim gıt gıt gıdak yumurtlamışım🙂 işin espirisi tabi.. bunu duymak da güzel inş bebişim de tutunur. senin tarihi düzelttim hadi bakalım umarım bu ay senden de bebiş haberi alırız🙂

hiç belli olmaz canım sıkma canını, güzel haberlerini bekliyoruz, hadi inş listeye yeni hamişimiz olarak seni eklerim🙂

Arkadaşlar bana yardım edin. Reglime 1 hafta kala bende böyle koyu sarı akıntı oluyor. Sizde de var mı normal mi? herhangi bir acı vermiyor.
bende öyle bşy hiç olmadı canım, inş bebeğindendir🙂 hadi bakalım gelsin 2. bebeklerimiz de çocuklarımız kardeş haberine sevinsin inş..

Kızlar bu arada beklenenbebişten haberi olan varmı??Acaba regl oldumu olmadımı? göremiyorum iki gündür onu😕
valla ben de çok merak ediyorum onu nptı ki? listede öyle kaldı adı, umarım güzel haberler getirir.

kızlar hepinizi tek tek öpüyorum, adet görenler denemelere devam, yeni umutlarla inş önümüzdeki ay sevinirler, beklemede olanların da inş bebişleri göbişlerine düşmüştür🙂 liste dolsun hamişlerle...

ay ay ay ne bu coşku bu celal aşmışsınız taşmışsınız en ii ilerleyen form bizimkisi heralde😀 hemende üztümüze alındım heee:d kızlar kızlar özlüyorum valla sizi aslında hergün burdayımda yazamıyorum fazla okuyorum hepinizii. yasemincim teşekkür edrimm merakın ve ilgin için. tunacım hadi haırlısı olsun inş hamiş haberlerini verirsin bize ve diğer kızlar adet olanlar üzülmeyin takmayın kafanıza relax olun işin sırrı bu ve hamişlik bekleyenler sizleri arkamdan sürüklemek istiyorum yalnız bırakmayın benii hadi hamilelikle neler yaşadıklarımızı paylaşalım değilmi ama yaa😀 😀 :d
ve ben buaradalar çok yakından belirti hissediyorum meleğimin benle olduğunu beklirtilerle anlıyorum 5 haftamız biticek bziimde daha çok küçüğüz sabah bulantılar akıntımın fazlalaşması ama koyu değil sarı açık renkli de değil vallla bildiğimiz sarı😀 ve sol kasığımda nedense ağrı var ve karın ağrısı sanki heyecanlanırsında bi ağrı girer ya öle valla herşeyini yaşamak güzel birde kızlar ben biraz koruyucu davranıyorum kendime karşı kayınvalidemde kıskanıyo heralde😀 bukadar dikkat etme biz neler yaptıkta bişey olmadı diyo valla kusura bakmasın kimse diyorum bu duyguyu çok fazla yaşamıyoruz dilediğimce yaşıyorum zaten yeterince yoruluyorum işimde rahat bırakın beni diyorum😀 😀 içimden tabi 😀 😀 ve neler yaptım meleğim bana gelsn diye onca şeyi savuramam yanii neyse kızlar kafa şişirdim hee yine sizi seviyorum dualrım sizinle vallahii inş hamiş haberlerinizide duyucammmm