BEST DREAM inşallah bize çok güzel haberler verirsin. İnşallah gördüğün 2. çizgi senin en büyük mutluluğun olur. Tunacım olsun yinede söylediklerin çok güzel. Umutsuz yaşanmaz ki.. İnşallah canım bebişin yola çıkmıştır, geliyordur.
Defne canım sende üzülme bak burda hepimiz bekliyoruz. Birbirimize destek oluyoruz, dua ediyoruz. Allah çok büyük.
"Fatma Mutlu" seni çok iyi anlıyorum. Düşünsene benim bir kızım var 5 yaşında şimdi 2.'yi neden yapmıyorsun diye bile sıkıştırıyorlar. Ben de Allah verirse ben de istiyorum diyorum. Öyle istemiyorum, vakti var dersem daha çok üstüme geleceklerinden eminim çünkü.
Kızlar benim eşim askerde çoğunuz biliyosunuz. Geçen gün telefonda bir gelişme var mı dedi? O da korkuyor olmayacak diye, Keşke allahım bir mucizelerinden bir tanesini gönderse de bende ona müjde verebilsem....
Psikolojim bozuldu galiba gece ruyamda Ayetel Kürsi duasını okuyorum. Birde diyorum ki Allahım bebeğim olacak mı bana göster. Bilinç altıma işledi durumum yavaş yavaş...Düşünmediğim bir dakikam bile yok. Allah yardımcımız olsun....