Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

defnecim sıkma canını saglık olsun ne yapalım benim de olmadı bu ay maalesef, üzülme desem boş üzülüyor insan ama yapacak bişey yok haftaya çalışmalara başlayacagız mecburen🙂 benım de 2 mayıs yeni tarih çok çalışmamaız lazım gerçi hep çalışıyoruz da, belki bu ay tuttururuz hadi bakalım🙂
Best_dream canımcım çok mutlu oldum silik çizgi genelde hamilelik var demek oluyor, inşallahhhh öyledir bitanem dualarımız seninle..
herkesi çok öpüyorum..

BEMBEYAZ bende ruyamda goruyom ama her ay adet oldugumu goruncede ağlıyorum ama bu ay umutluyum dun adet gunumdu ama cokkk sukur olmadım inş..hamileyimdir yemin ederim tüm hayatım hamile kalmak üstüne şekillenio artık allah en kısa zmanda nasip eder inş.. hepimize allah yardımcımız olsun 🙂

🙂
🙂
🙂 H A M İ Ş L E R İ M İ Z 🙂
🙂
🙂

Aman nazar değmesin
1.salkım.......................şubat

2.tuvanna....................şubat

3.AuSSie-AnGel...........şubat

4.esinerkan..........mart
Düzce 24 Okul öncesi öğrt.
Ne güzel süpriz oldu🙂

5.burju........................mart

6.sarı gelin..................mart

7.merakla bekliyoruz bakalım bu numaranın sahibi kim? 🙂

beklenmeyen adet tarihlerimiz🙂🙂🙂
gelin artık bebişlerimiz gel gel gel...🙂
:salıncak:
1.pnr79..............19-20 şubat ??? Ses yok huu???
2.denfi................28 şubat ??? Ses yok huu???

3.beklenenbebiş.........25 mart ??? Kayseri 20 Hamiş adayı 🙂

4.little angel.....26 mart ??? İzmir Hamiş adayı 🙂

5.çölmeleği...........26-31 mart ??? Mardin/Midyat 19 Hamiş adayı 🙂

6.elçin&su..............27 mart ??? Hamiş adayı 🙂

7.gülparem.............4 nisan ??? Afyon 22 Üniv. öğrc. Hamiş adayı 🙂

8.sea34...............5 nisan ??? Hamiş adayı 🙂

9.fatma mutlu...........5 nisan ??? Elazığ 21 Hamiş adayı 🙂

10.sevde7.........6 nisan ??? Hamiş adayı 🙂

11.best_dream............8 nisan ??? Hamiş adayı 🙂
12.sılam_nisa................8 nisan
13.yaseminnnnnnn........9 nisan Kütahya 22 Ev hanımı
14.sen-lin12121212............9 nisan
15.bembeyaz..................11 nisan Konya 26 Memur
16.aymelek............13 nisan Erzurum 25 Hemşire
17.mawişimbebekistiyor..........14 nisan İstanbul 41 Gayrımenkul danış.
18.tunaa..............16-18 nisan Eskişehir 33 Resim öğrt.
19.ranagül......................16 nisan
20.pirenses...............? Afyon 26 Ev hanımı
21.berna24................18 nisan
22.geweze............22 nisan Ankara 22 Üniv. öğrc.
23.denizzzz..........25 nisan Muğla/Fethiye 27 Muhasebe
24.baharrrımmm...............? Ardahan Güzellik uzmanı
25.kraliçearı...............26 nisan
26.lalezar....................27-30 nisan Balıkesir 39 Memur
27.çitos....................27 nisan
28.melodi_cn..............30 nisan-3 mayıs
İstanbul 25 Ev hanımı

29.mavikedi.................1 mayıs Edirne 28 İngilizce öğrt.
30.koza....................2 mayıs Antalya 33
31.haziran13............2 mayıs İstanbul 35 Mühendis
32.defne defne.................2 mayıs

sheker_shey...............? Arkadaşımıza Allahtan sabır diliyoruz, inş en kısa zamanda yine bizlere bebek müjdesi verir...

arkadaşımızı da unutmadık ne zaman isterse listeye tekrar ekleriz, o da lütfen umutlarını kaybetmesin:
elif_ecrin...................?

adet tarihini ve diğer bilgilerini listede görmek isteyen arkadaşlar yazsınlar seve seve ekleriz...

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar..

best dream kuzum benim bir kere gördüysen silik çizgi daha korkma..inşallah hamişsindir.aslında bugün git hemen baktır kanda,burda meraktan ölürüz şimdi biz🙂

sarı gelin canım benim senide tebrik ediyorum meleğin gelmiş..darısı bizim başımıza inşallah..

tunacım ben bu ay hormon tedavisi aldığım için erken regl olucam..13 nisanda adet olmam gerekiyor.belki daha öncede gelir ama sen onu 13 nisan diye değiştirebilirmisin acaba..şimdiden teşekkür ederim.bu arada inşallah sende bu ay güzel haberi alırsın bak ne güzel yumurtlamışsın,hadi bakalım patlat haberide sevinelim..

ben bilgim bişeyi söylemek istiyorum belki faydası olur esınle ılıskıye gırmeden 2 saat one esınıze acı kahwe içirirseniz spermler daha hareketlı oluyomus bıde sabah yapmak daha iyiymiş belki bılıosunuz ama ınede soylemek iştedım faydası olur belkı bn denıom artık bakalım nolcak bu ayda bunları denedım 🙂 🙂 🙂

canlarım ben şimdi kan testine gidiyorum sonucu anca akşam üzeri alabileceğim.Burda tam teşekküllü bir hastane yok hep özel poliklinikler var.Ama sabah teste baktım.İdrarın etkisi ile o hazne sarılaşmış ve çizgi artık çok az belirgin şüpheye düştüm şimdi.İnşallah vardır.Ne olur dua edin.Gerçi testte 20 dkka sonra çıkan sonuçları değerlendirmeye almayın diyordu ama ne bileyim canım sıkıldı şimdi.

İnşallah hamilesindir. Belirti yaşıyormusun. Eğer gebelik varsa test yapsan çıkacağına eminim.

Arkadaşlar bana yardım edin. Reglime 1 hafta kala bende böyle koyu sarı akıntı oluyor. Sizde de var mı normal mi? herhangi bir acı vermiyor.