Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

Kuzum hoşgeldin🙂yemin ederim aklmdaydn dnde bugünde.Ya acaba nerde napıyo falan dye düşündm bugn yazını gördm.Haberimi okudun dimi elçin🙁🙁Sen gittiğinde bebişim vardı ama şimdi gitti cennete..Rabbim herkese tez zamanda versn inşallah.Çok özlemiştik seni tekrar hoşgeldnnnn

güzel arkadaşlarım buayda olmadı... olmadı.... olmadı🙁((hamileliği öğrenen vede hamile olduğunu hisseden bütün arkadaşlarımı yürekten kutluyorum.inşallah böyle güzel haberleri bizlerde veririz birgün.allah büyük bakalım gelicek ay bizlere ne getiricek.umudu yitirmiyorumda gittikçe yorulduğumu hissediyorum.kaç ay sonra ilk defa kendimi tutamadım ağlıyorum içim acıdı birden.ve en zor gelende böyle içimi dökmek için sabahtan bu saate kadar beklemek eşimin uyumasını.ne ona bukadar zyıf olduğumu gösremek nede onu üzmek istemiyorumçünkü artık.perş. doktora gidiyorum regl olunca gel dedi.ikimizdede bi sorun yoktu testler normaldi heralde yumurtlamayı falan hızlandırmak için ilaç falan vericek bilmiyorum bakalım öğrenicez.offf aman neyse amma baydım kendimide sizide.tunacum benim için 2 mayıs yazarmısın...

Canım seni çok iyi anlıyorum ama sakın üzülme.Bak ben 16 yıldır bekliyorum bende senin gibi geçenlerde burda ağladım sızladım içim yandı arkadaşların sayesinde toparlandım.Sakın üzülme olucak inaşallah seninde bizimde.Allaha emanetsin canım

negüzel bir dua etmişsin canım ya okurken çok duygulandım.zaten şuan felaket duygusala bağladım herşeye ağlıyorum salya sümük buay neden böyle oldu anlamadım.ağzına sağlık.(AMİİNNNNN)

hepiniz okadar iyisinizki herşekilde insana morel veriyosunuz gerçekten sağol şuan buna ihtiyacım var hemde çok.bende çok inanıyorum buna inşallah olucak hepimizin olucak.

lutfen üzülme ben seni çok iyi anlıyorum ama herseyde bı hayır wardır kısmetı nezmansa ozman olacak cok sukur esındede sendede sorun yokmus allah herkese hayırlı ewlatlar nasip etsin (amin)

BEST DREAM inşallah bize çok güzel haberler verirsin. İnşallah gördüğün 2. çizgi senin en büyük mutluluğun olur. Tunacım olsun yinede söylediklerin çok güzel. Umutsuz yaşanmaz ki.. İnşallah canım bebişin yola çıkmıştır, geliyordur.
Defne canım sende üzülme bak burda hepimiz bekliyoruz. Birbirimize destek oluyoruz, dua ediyoruz. Allah çok büyük.

"Fatma Mutlu" seni çok iyi anlıyorum. Düşünsene benim bir kızım var 5 yaşında şimdi 2.'yi neden yapmıyorsun diye bile sıkıştırıyorlar. Ben de Allah verirse ben de istiyorum diyorum. Öyle istemiyorum, vakti var dersem daha çok üstüme geleceklerinden eminim çünkü.

Kızlar benim eşim askerde çoğunuz biliyosunuz. Geçen gün telefonda bir gelişme var mı dedi? O da korkuyor olmayacak diye, Keşke allahım bir mucizelerinden bir tanesini gönderse de bende ona müjde verebilsem....

Psikolojim bozuldu galiba gece ruyamda Ayetel Kürsi duasını okuyorum. Birde diyorum ki Allahım bebeğim olacak mı bana göster. Bilinç altıma işledi durumum yavaş yavaş...Düşünmediğim bir dakikam bile yok. Allah yardımcımız olsun....