Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

Tunacım ben de görüneceğini düşünmüyorum, yumurtanın olduğu çatladığı ve rahim zarı hakkında bilgi olabilir... Azcık sabret ama bir hafta sonra kanda belki çıkar ama döllenmiş de olsa onun için üç hafta daha beklemen gerek. Kimbilir belki içine doğmuştur, hadi inşallah

Canım sen bir annesin ve belki annelik hissinle hissettin kim bilir.Ben tüp bebek yaptığım dönemde daha yumurtayla sperm döllenme aşamasındaydı yani ilk gün.Lavabodan çıkarken böyle yürektenmi desem ciğerdenmi anne ben burdayım diyodu bana ve ağladım şimdiye kadar hiç duymadığım bir duyguyu hissettim.Sonra ertesi gün aradık yumurtalarım döllenmişti birer gün arayla bölünmelerinde problem çıktı ve bana transfer yapılmadı .o annelik hissim onların bölünmesinin durduğunu duymadığım halde son buldu.İşte annelik duygusunu az da olsa ozaman hissettim canım Belli olmaz sende anne olduğun için hissetmiş olabilirsin yakıdır inşallah meleğinin haberini almak
Rabbim emeğini boşa çıkarmasın inşallah

Canım Allah büyük inşallah olucak niye olmasınki yakında bu topikte anne olmayan kalmıycak
Ve senin bebeğin sana şefaat edicek annesi🙂sonra yeni yavruların olacak sağlıklı hayırlı evlatlar rabbimiz hepimize bu güzel meyveden versin inşallah amin🙂

Tamam tunacım ayın 27 sini yaz genelde benim 26 günde bir oluyom olursa 27 olur.İnşallah olmam bu ay aşırı kanamam var kızlar havlu alezden yatağa geçti kosla bile çıkarmadı sol tarafımda batma lar var bu ay çok değişik regl dönemi geçiriyorum.Allah hakımızda hayırlısını yapsın amin.Tunacım bu arada umarım bu listeye kendi adını hamiş olarak yazmak nasip olsun🙂

bugün kan testi sonucumu aldım 5 haftalık hamileyim 🙂)) kesin sonucu aldım bu hafta doktora kontrole gideceğim...
seni sarı hamiş seni.tebrik ederim seni allhim analı babalı sağlıklı sıhhatli bebişiniz olsun

kızlar size bomba haberlerim var.Az önce idrar testi yaptım.Adetime 4 gün var hesabıma göre çok ince bir 2. çizgi çıktı yarın kan testine gidiyorum.Ne olur bana dua edin yarın haberleşiriz.Öptüm.
senide tebrik ederim best benimde 9 da ama tık yok senin kadar agrım yok.canım sen hamilesiiiiiiiiiiiiiin. RABBİM BİZİ DE NASİP EYLESİN

bugün kan testi sonucumu aldım 5 haftalık hamileyim 🙂)) kesin sonucu aldım bu hafta doktora kontrole gideceğim...
Hadi hayırlı olsun hamişimm🙂Dua et bizlere de gelsin melekler.Ben demiştim bu ay hamişler olucak hissediyorum dye🙂yuppppiiii darısı bizlere inşallaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah...Rabbim tamamına erdrsn cnm,sağ salim kucağına al inşallah

Amiiiiiiiin aminnnn.Senden de güzel haberler bekliyoruz tuna'cım.ALLAHM güzel oğlişine bi kz kardeş versn inşallaaaaaah🙂