Feuer adet tarihini söyle istersen bekleyenler listesine yazarım. allah gönlüne göre versn.
hasibe anladım canım allah yardımcın olsun inş sağlıkla bebeklerini kucağına alırsın. tam hamiş haftanı öğrenince söylersn eklerim çok yorma kendini allah kolaylık versn.
canım tşk ederim her arkadaşıma aynı içtenliği göstermeye çalışıyorum ne de olsa ev sahibi sayılırız🙂 beklenen adetini 28 gün sonraya 13 eylül yazıyorum inş hiç gelmez hamişlere yazarım🙂
inş canım. ahh ahhh eskileri okudum da kimler geldiii kimlerr geçti neler yaşamışız neler Allahtan hiç umudunuzu kaybetmeyin kızlar anne olmak isteyen herkese Rabbim bu duyguyu yaşatsın inş.
inş canım. ahh ahhh eskileri okudum da kimler geldiii kimlerr geçti neler yaşamışız neler Allahtan hiç umudunuzu kaybetmeyin kızlar anne olmak isteyen herkese Rabbim bu duyguyu yaşatsın inş.
Biliyormusun bende sizi okuduğumda sizinle yaşadım merak ettim sevindim sanki ben yaşamış gibi oldum ve taa ne zaman üye olmuşsun nerden nereye gelmişsin Tuna bana umutsun bende bu sevincimi paylaşmak istiyorum.... Belki çok kişiye saçma geliyor anlamıyor beni bu yüzden icimde yaşıyorum sitelere bakıyorum destek arıyor insan iyiki sizin gibi arkadaşlar var