Amin canım. Büyüyoruz yavaş yavaş şirin mi şirin bi çocuk oldu çınarım. Akıllı uslu, öyle durduk yere ağlamaz, onu seven gülücük atar konuşmaya çalışır maşallah kuzuma 🙂 hala gündüz uyku sorunumuz devam ediyor malesef🙁 ek olarak da diş çıkartmaya başladık sanırım elleri sürekli ağzında salya artışı filan oldu ve birazcık huzursuz gün içinde. Dişlik aldım ama henüz beğenmedi eli daha kolayina geliyo sanırım 🙂 inşallah çabuk atlatiriz diş çıkarma sıkıntılı oluyor diye duydum korkuyorum biraz 🙁
ay maşallah allah sağlık versn canım dişlerini de kolayca çıkarır umarım. diş jeli kullanıyordum ben şükür hiç zorlanmadık. dönmesi de yakındır annesi maşallah allah evlatlarımızı bağışlasın.
selamünaleyküm...
oğluşumla birlikte herkesin ramazanını mübarekliyoruz.
şu mübarek ayda tüm bebek isteyen,bekleyen kardeşlerime Rabbim hayırlısıyla nasip eder inşallah..
annelik ızdırabın mutluluğa dönüştüğü mucizevi bir duyguymuş..öyle hayal edilen gibi toz pembe değil aksine çok yorucu..ama nedense annelik bu durumu öyle zevkli hale getiriyor ki..şuan oğluşum beni oruç halimle mahvetti.yattığım yerden kalkamıyorum çok yoruldum.ya bir uyusa artık bende rahatlasam diye yakınırken,nihayet uyudu🙂
ama nedense şimdide ev çok sessizleşti.uyansada sevsem diyorum.🙂)çok karmaşık bir duygu değil mi? 🙂)
bu arada TUNAA selam canım,ne yapıyorsun iyimisin?