40INIZ HAYIRLI OLSUN MELEKÇİĞİM. OY GEÇMŞ OLSUN GAZ SORUNU DA ÇABUCAK DÜZELİR İNŞ. ALLAH SAĞLIK VERSN CANIM BİZ İYİYİZ ŞÜKÜR KOŞTURMACA DEVAM. ÖPTÜM KOCAMAN...Herkese merhaba. Bebek yuzunden cok fazla giremiyorum siteye artik 🙁 biz oglumla kirkimizi doldurduk dun mevlutumuz vardi. Cok guzeldi cok kalabaliktik biraz korktum enfeksiyon yuzunden ama gecti artik Allah korusun yavrularimizi. Bizim yine gaz sorunumuz var onun disinda bide cok aglamaktan ve ikinmaktan olusmus bir gobek fitigimiz var malesef 🙁 dr sadece tkp edicez dedi dort yasina kadar kendiliginden kapaniyormus sanirim ama ben yine de cok korkuyorum. Kilomuz ve boyumuz cok iyi Allaha sukur. Emmesi de iyi. Insallah tez zamanda toparlariz. Sizin bebekler nasil var mi sizde de sikintilar
Sagol tunacim bizim de uc ayimiz dolsa da bizde gezmelere gitsek keske 🙂)40INIZ HAYIRLI OLSUN MELEKÇİĞİM. OY GEÇMŞ OLSUN GAZ SORUNU DA ÇABUCAK DÜZELİR İNŞ. ALLAH SAĞLIK VERSN CANIM BİZ İYİYİZ ŞÜKÜR KOŞTURMACA DEVAM. ÖPTÜM KOCAMAN...
canım hayırlısı olsun pes etme inşş hiç beklemediğin anda gelir mucizen.Odet olmak uzereym tuna bir kere asilama yaptirdim tutmadi 🙁
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?