Slm kizlar. Moralim cok bozuk. Ben bu kaynanamla ne yapicam bilmiyorum nefret ediyorum bundan yaa bosanmayi bile dusunuyorum bebegime ragmen. Herseye karisiyo karisiyo herseyi batiriyo sinra da ben karismiyorum ne yaparsaniz yapin diyo ama yine durmuyo. Delirecegim artik bebekk dogdugundan beri her gun bi sorun. Anlatayim da rahatlayayim. Ilk dogdugu gunlerde sarilik sikintimiz vardi meme alamiyodu cocuk bende ya mama ya sutumu sagip veriyodum cunku cicuk uyanamiyodu sekeri dustugu icin.bu kadin izin vermiyodu acikinca aglar sakin verme diye. Babamlara siyledim onlar konustu neyse karismadi bia sure. Sonra gaz sorunu basladi. Bu garip garip seyler yapnaya basladi cocuga. Bana cok emziriyisun onfan gaz oluyo dedi emzirtmedi. Bu arada aptal kocam da annesine soruyo emzirsinmi diye o yok deyince emzirtmiyo. Sonra cocuk az kilo aldi emmedigi icin bu kez ben sana emzirtme demedim ne zaman aglarsa ver dedi. Bu sabah da bebein cildi kirmizi beneklerle kapliydi. Esime diyorum annem gelsin baksin dedi annesi geldi bisey olmaz dedi. Cildi gitgide kizardi guc bela dra gittik iste dr alerji dedi bide yine gaz sorunu cikti. Degisik bisey kullandin mi yada yedinmi dedi yok dedim ama islak mendil degistirmistik annesi ucuz bi islak mendil almisti. Ondan suphelendim. Kesin degil tabiki ama esime soyledim o da ne olsa annemlden biliyosun dedi hastanede kavga kiyamet koptu. Simdi konusmuyorum zaten onunla konusmayacagim da. Bebegin kirki ciksin babamlara gidicem iki uc hafta orda kalicam. Dayanamiyorum artik. Agliyorum surekli. Cok uzun oldu kusura bakmayin