Slm kizlar ben dogum yaptim ve sezaryanla oglusumu kucagima aldim. 3010 gr kilosu 50 cm boyu bebegimin. Allaha binlerce sukur saglikli pasam ama emmiyo kizlar ne yapabilirim yardim edin bana 🙁
Canım güle güle analı babalı büyüsün bebişiniz. Emmeme problemini bende yaşamıştım, çok küçük oldukları için memeyi tutamıyorlar, yoruluyorlar sen sürekli vermeye çalış, üzme kendini sütün azalmasın,olmazsa da yine üzülme her bebek emecek diye bir şart yok sağlıklı olsunlar yeter. benim ki bir yaşını doldurdu zaman nasıl geçiyor, allah herkese böyle güzel duyguları tattırısn inşallah.
Biz daha iki haftaligiz ve ciddi bi gaz sorunu yasiyoruz malesef. O agliyo ben agliyorum 🙁 ne yapsam gazini adam gibi cikaramiyo. Dun dra gittik fazla emzirmissin dedi uc saatte bir emzir dedi. Bu kez de ac kaliyo diye icim gidiyor. Ne yapicam bilmiyorum 🙁
Biz daha iki haftaligiz ve ciddi bi gaz sorunu yasiyoruz malesef. O agliyo ben agliyorum 🙁 ne yapsam gazini adam gibi cikaramiyo. Dun dra gittik fazla emzirmissin dedi uc saatte bir emzir dedi. Bu kez de ac kaliyo diye icim gidiyor. Ne yapicam bilmiyorum 🙁
Öyle biseyki cooook eskiler kullanirmis muskati bebeklerin gazi icin. Emziren hanimlar muskati ve kimyonu mutlaka hergün her yemekle tüketin. Bebeginize gelincede ; sabah ve aksam olmak üzere gunde 2 kere parmaginizin ucunu muskata batirip emzirmeden önce bebeginizin agzina verin. Coook faydasini gördüm ben🙂
Muskat ise yaramazsa kimyon demeyin. Valla canim dondurma cekti fakat gaz yaparsa diye dondurmayi bile kimyon döküpte yedim😀
Öyle biseyki cooook eskiler kullanirmis muskati bebeklerin gazi icin. Emziren hanimlar muskati ve kimyonu mutlaka hergün her yemekle tüketin. Bebeginize gelincede ; sabah ve aksam olmak üzere gunde 2 kere parmaginizin ucunu muskata batirip emzirmeden önce bebeginizin agzina verin. Coook faydasini gördüm ben🙂
Muskat ise yaramazsa kimyon demeyin. Valla canim dondurma cekti fakat gaz yaparsa diye dondurmayi bile kimyon döküpte yedim😀
Hindistan cevizinin kücük hali findiktan az iri bisey bu toz halindr satilantan al bulabilirsen. Aktara bi sor bakalim vardir mutlaka bir yerlerde 😉
1.kural sen sakin ol 🙂