Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

çok sağ ol tunacım inşallah sağlıcakla doğum yapar sağ salim kucaklarımıza alırız minik yavrularımızı. Dun gece çok kişi rüyasında görmüş beni doğum yapmış halde heyecan bastı beni de 🙂

canım benim 38 de başladı belimden bir ağrı girdi,hiç kasık ağrısı yoktu tuhaf bir bel ağrısıydı sadece tabi git gide arttı. önce yarım saat de bir en son 4 dk da bire düşünce hastaneye gittik. tabi bu süreyi bir güne yaymak gerekiyor benim sancım pazar akşamı 16 da başladı ben ertesi gün sabaha karşı 5 de gittim hastaneye 4 cm di açıklık sonra 8 de doğdu kızım🙂 allah yardımcın olsunn bir avazda inşallah

çok teşekkür ederim canım çok yardımcı oldun. Bugün kontrole gittik nstde sancım çıktı ama çok değildi bu hafta için normal dedi dr doğum sancısı için düzenli olması gerekiyormuş. Allaha şükür iyi oğluşum da. Ama ben çok kötü grip oldum moralim çok bozuk. Bebek şimdi doğsa emziremem diye çok korkuyorum 🙁

defne daha doğurmadı kızlar ama her an için olabilir🙂 ay geçmiş olsun melekçiğim inş çabucak geçer allah hepinize hayırlı doğumlar nasip etsin.
çok sağ ol tunacım Allaha şükür toparladım kısa zamanda. Daha iyiyim artık. Ama ağrılarım özellikle geceleri çok kötü artıyor canım çok yanıyor. Eşim de bana diyor Bi doğuramadın bebeği diye o beni de geçti heyecanda 🙂

Defne ve melek koca haftaları devirdiniz. Son haftalar geçmek bilmez artık. Rabbim yardımcınız olsun. Bu arada tunacım bebeğimin cinsiyetini öğrendik. Şimdilik erkek gibi sonradan bir farklılık olmazsa. Sağlıklı sıhhat li hayırlı evlat olsun da.... bu arada herkese hayırlı cuma lar....

sağol bembeyaz inşallah Allah hepimizin yardımcısı olur. Gerçekten son haftalar geçmek bilmiyor. Benim ağrılarım gittikçe artıyor ama nstde ciddi bir şey çıkmıyor bizimkiler de sanki numara yapıyorum zannedecek ama çektiğim acıyı ben biliyorum 🙁 Artık yürümekte bile sıkıntı çekiyorum. Aslında normal doğum istiyordum ama eğer hafta sonu doğurmazsam pazartesi günü sezaryenle oğlumu kucağıma alacağım 🙂 Dua edin kızlar bize lütfen...