Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

bembeyaz canım çok tşkler şimdi iyiyim şükür. ay kıyamam ben sana allah kolaylık versn inş sağlıkla bu bebeğini de kucağına alırsın. ben kızımı hala emziriyorum ama 1-2 gündür izin vermiyorum bakalım bırakır inş. aminnn canım allah sağlık versn öptüm.

canım aramıza hg eşinin böyle davranması hoş değil tabi ki senin suçun değil allah inş çok yakında meleğini gönderir.

H A M İ Ş L E R İ M İ Z
Aman nazar değmesin

1. defne defne..............38 haftalık hamiş KIZ
İstanbul 28 yaş Satış danışmanı

2. melek..........................37 haftalık hamiş OĞLAN

3. beyaz melek (sılam_nisa).................27 haftalık hamiş KIZ

4. asena_sule.....................21 haftalık hamiş KIZ GİBİ🙂

5. sen_lin12121212.......................(2. bebeği) 19 haftalık hamiş OĞLAN

6.bembeyaz...........................(3. bebeği) 14 haftalık hamiş Konya memur

7. ozlem.g....................13 haftalık hamiş
29 yaş

8. asi melek.......................11 haftalık hamiş

9.tatlıbela......................9 haftalık hamiş

10.merakla bekliyoruz bakalım bu numaranın sahibi kim acaba?

LİSTEDEKİ HAMİLELERİN HAFTALARINDA BİR DEĞİŞİKLİK VARSA VE BEBEKLERİNİN CİNSİYETLERİ BELLİ OLUNCA LÜTFEN BELİRTSİNLER EKLERİZ.

Beklenmeyen adet tarihlerimiz🙂
gelin artık bebişlerimiz gel gel gel...

-a.özlem..................... ? Bursa 21 yaş Sağlık memuru (Tıbbi sekreter)

-çiçekçi kız....................?

-n.büşra....................? (tüp bebek yaptıracak) 20 yaş

-gece_kuşu................? (aşılama yaptıracak)

-eylülmehmetutku......................15 Ocak SONUÇ???

burada 5 kişi kaldınız kızlar inş çok yakında yukarıya terfi edersiniz🙂

adet olanlardan isteyenler de lütfen yeni beklenen adet tarihlerini ekletmeyi unutmasınlar.

adet tarihini ve diğer bilgilerini listede görmek isteyen arkadaşlar yazsınlar seve seve ekleriz...

Son düzenleme:
allahim isteyen herkese nasip etsin listenizi gordum ve cok guzel onlarin yerinde olmayi bende o kadar cok istiyorum ki insallah bu sefer olur cunku 3. asilamami denedim dun ve bugun ikinci gunum ama zaman gecmek bilmiyor iki hafta nasil bekliycem bende bilmiyorum...

ayy tunaa bende ismimi arıyorum altlara bakıyorum diyorum adım nerde diye meğer 2. sıraya yükselmişim 🙂 Zaman yaklaşıyor Allah tüm hamişlerimize hayırlı doğumlar nasip eder inşallah 🙂

AMİNNN CANIM ÇOK TŞK EDERİZ SENİ DE İSTERSEN LİSTEMİZE EKLEYEBİLİRİZ ALLAH GÖNLÜNE GÖRE VERSİN.

ayy tunaa bende ismimi arıyorum altlara bakıyorum diyorum adım nerde diye meğer 2. sıraya yükselmişim 🙂 Zaman yaklaşıyor Allah tüm hamişlerimize hayırlı doğumlar nasip eder inşallah 🙂
DOĞUM YAPAN OLDUKÇA LİSTEYİ GÜNCELLİYORUM AZ KALDI SİZİN HADİ BAKALIM AMİN ALLAH HEPİNİZE SAĞLIKLI DOĞUMLAR NASİP ETSN CANIM🙂

canım hoşgeldin aramıza eşin neden böyle tavır yapıyor anlamıyorum yani sorun sadece sende olmayabilirde hadi bırak sende olsun sana en çok destek çıkması gerek kişi eşin olmalı ki bu da bu dönemde ikiniz içinde çok önemli sakın bozma moralini elbet vakti zamanı vardır Rabbim hayırlı zamanda nasip etsin inşallh