asicim hayırlı olsun allah kucağına sağlıkla almayı nasip etsin inşallah...
bembeyaz ne güzel 3. bebişinide hayırlısıyla kucağına sağlıkla alırsn inşallah bebek yetiştirmek gerçekten zor bir o kadar da keyifli inşallah rabbim herkese hayırlısıyla yaşatır...
asicim hayırlı olsun allah kucağına sağlıkla almayı nasip etsin inşallah...
bembeyaz ne güzel 3. bebişinide hayırlısıyla kucağına sağlıkla alırsn inşallah bebek yetiştirmek gerçekten zor bir o kadar da keyifli inşallah rabbim herkese hayırlısıyla yaşatır...
ben geldimm 🙂 bugün kontrole gittik bebişim 2650 gr olmuş maşallah 🙂 dr şubat 9dan itibaren bekle doğumu dedi. şimdilik hiç bir sıkıntımız yok çok şükür. az kaldı bakalım 🙂 melekler bize de dua edin sağlıcakla kucağıma alabileyim oğlumu inşallah
yağmurum mrb sağol senin de yeniyılın kutlu olsun oyy geçmş olsun minnoşa da ben de öptüm.
asimmm biliyorsun faceden hep grşüyoruz nasıl sevindiğimi bilemezsn o hızla listeye de ekledm allahım tamamına erdrsn inş🙂
yakışıklım mrb özlettin kendini bebiş nasıl? her zaman gel bekleriz canım🙂
ay bembeyaz mrb çok sevndm seni gördüğüme uzun zaman oldu🙂 tşk ederim canım evet hiç bırakmadım burayı çünkü tanışma yerimiz🙂 ve moral her zaman iyidir bebek bekleyen arkadaşlar hiç umudunuzu kaybetmeyn inş allah sizlerin de yüzünü güldürür. nasılsın? hadi bebeğin de hayırlı olsun allah tamamına erdrsn ekledm bile🙂 biz iyiyiz şükür oğlum2. sınıfta, çok ödevi oluyor kızım da abla oldu 25 aylığız artık pek zilli🙂 bu arada onlardan kalan zamanda eşimle tsm korosuna gidiyoruz pazar konserimiz var burayı da ihmal etmiyorum çok öpüyorum seni ve çocukları canım her zaman gel bekleriz🙂
ben geldimm 🙂 bugün kontrole gittik bebişim 2650 gr olmuş maşallah 🙂 dr şubat 9dan itibaren bekle doğumu dedi. şimdilik hiç bir sıkıntımız yok çok şükür. az kaldı bakalım 🙂 melekler bize de dua edin sağlıcakla kucağıma alabileyim oğlumu inşallah