Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

Ay canim ne guzel yaaa tebrik ederim allah saglikla hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin insallahh 🙂

ca

nım defnecim hatrladım seni ben yeni üye olmustummm sonra sennn bir cıktın bi daha gelmemiştin cok uzun zamn oldu cok sevndm hamile olmana darısı benm gibi bekleyenlern basına

Esmerım alirsin inşallah rabbim hayırlı kolay doğumlar yaşatsin hepinize zaman su gibi akıp geciyor geçen sene bugünlerde ben daha 6haftalik hamileydim ve doktor kimyasal gebelik olabilir demişti şimdi dört aylık minigim bur bakacağız yıllar geçecek ömür böyle allah sağlık sıhhat versin önemli olan huzurlu sağlıklı hayırlı bir ömür geçirmek rabbim sevdiklerimizle bize bunu nasip etsin ağzımızin tadı bozulmasın...

Defneeee hosgeldin iyiki geldin kız ne güzel haberle geldin maşallah allah tamamina erdirsin hayırla saglikla kucagina almayı nasip etsin niye unutalım canım ya unutmadik seni tabi ama seninle birlikteyken konuştuğumuz çoğu kişiyle irtibat koptu lavinyam asimelek falan bile çok girmiyorlar siteye... Koyusiyah falan vardi hatırlarsın oda hamile kaldıktan sonra hiç gelmedi ceylangozlu falan hiç görünmüyorlar... Inşallah hepsi iyilerdir... Sen ne yapıyorsun nasılsın çalışmaya devam mi? Bu arada artık kendine çok dikkat et taze annemiz...

ca

nım defnecim hatrladım seni ben yeni üye olmustummm sonra sennn bir cıktın bi daha gelmemiştin cok uzun zamn oldu cok sevndm hamile olmana darısı benm gibi bekleyenlern basına
tatlım çok sağol.ben her hamile haberi aldığımda aynı senin gibi sevinir allaha banada yaşatması için dualar ederdim.sonrada darısı başıma derdim🙂 inşallah darısı senin ve senin gibi evlat hasretiyle yananların başına olsun

canımmm sağolasın.şükürler olsunki böyle güzel bir haberle döndüm.inşallah kucağıma almakta nasip olur.evet tatlım çalışıyorum herhangi bir sağlık sorunum olmadığı sürecede çalışıcam mecburen.artık aileye bir birey daha katılıyo daha çok para lazım🙂 kasık sancım dışında başka şikayetim yok şükür.herkeste sancının normal olduğunu söylüyo.c.tesi doktora gidicem p.tesi yazarım size mercimeğimin durumunu🙂

defnecim çok şükür ne güzel bir haber 🙂 hatırladın mı beni ne konuşurduk önceden lavişin sayfasında.çok sevindim canım.rabbim en sonunda mucizeni nasip etti bak.kucağınada alman nasip olsun inş.benimde kızım oldu 6 aylık 🙂 seninde o güzel haberlerini duyucaz inş.

Insallah yakisiklim dedigin gibi zaman cok cabuk geciyo bir bakicaz dogmus 2 -3 aylik olmus hayirlisini nasip etsin allah kolay dogumlar nasip etsin tum anne adaylarina bebek isteyen herkese hayirli saglikli evlatlar nasip eder insallahh