Maşallahh sütün azaldıysaselam kızlar nasılsınız bız ıyıyız ama sutum azaldı artık bana ne onerırsınız ılk ek gıdaya gecıslerde neler kullanayım
maşallah canım allahım sağ salim kucağına almayı nasip etsin oğluşunutunacım merhaba.nasılsın bebısler nasıl.bızım cınsıyyet nıhayet bellı oldu.vatana bır asker gelıyor
aminnn canım ALLAH razı olsun.darısı sana olsun diyeyim 🙂 sağ salim kucağına al miniğini inşallah.çatı muayenesi elle yapıyor ebeler ve cok acıtıyor.dibe kadar bastırıyor parmaklarla offf diyorum.kendini rahat bırakırsan canın az yanabilir canım.rabbim yardımcın olsun.
en iyi süt arttırıcı vita malt içeceğidir. onun üstüne bir şey tanımıyorum.selam kızlar nasılsınız bız ıyıyız ama sutum azaldı artık bana ne onerırsınız ılk ek gıdaya gecıslerde neler kullanayım
oo hadi hayırlı olsun canım sonraki liste değiştirdiğimde eklerim🙂 biz de iyiyiz şükür oğluşum dün ilk karnesini aldı🙂 kızım da 13.5 aylık yürüyor heryere dalıyor🙂tunacım merhaba.nasılsın bebısler nasıl.bızım cınsıyyet nıhayet bellı oldu.vatana bır asker gelıyor
canım maşallah büyümüşsünüz allah sağlık versn evet vakit buldukça uğruyorum liste de alışkanlık🙂 sağol canm öperim biz de sizi öptük🙂selam arkadaşlar.
doğumdan sonra denizliye annemlerin yanına gitmiştim.2 aydır ordaydım.şimdi erzurumdayım artık.bizim bebişte büyüyor.3,5 aylık olduk.kusura bakmayın. size hiç yazamadım. ama hiç unutmadım.nasıl unuturum bütün anılarımı burda yaşadım,paylaştım.
oldumu olacakmı derken kerata doğduda gaz problemleriyle uğraşıyoruz🙂
burasıda sakinleşmiş sanki artık. eskisi gibi değil.
tunacım seni görünce diğer arkadaşlarıda görmüş kadar oldum.sen buranın müdavimlerinden oldun artık.minik prensesimizi benim yerime öp..
hepinizi öpüyorum hamişler, hamiş kalmak isteyen melekler...
slm canım allah sağlık versin ilk olarak elma-havuç suyu ve yoğurt veriliyor sonra yoğurt sebze püresi çorbalar muhallebi diye gidiyor hep az az vericen zamanla arttırcan daha sonraları kahvaltı ve 8 aydan sonra da kıymaya başlanıyor. afiyet olsun minnoşa.selam kızlar nasılsınız bız ıyıyız ama sutum azaldı artık bana ne onerırsınız ılk ek gıdaya gecıslerde neler kullanayım
oh hadi yağmurum muayne bitmiş sevndim🙂 sen hiç sıkma kendini allahın izniyle kolayca alırsın inş bebeğini kucağına. heyecan dorukta az kalmış🙂 aeo öptüm.selam canım nasıl gidiyo annelik, ben gittim bugün muayeneye kafası aşağıdaymış, çok korktuğum muayeneyi de atlattım şükür. Doktor yaptı kendimi sıktığım için canım yandı dediğin gibi sıkmamamk gerekiyormuş.Suyum azalmış biraz ama açılma yokmuş daha. bakalım haftaya yine gün verdi. yüzde doksan normal diyo hayırlısı bakalım haftaya 38 i doldurcam kısmetse. rabbim yardım etsin hepimize. allaha emanet olun