Kısmet olursa kullancam canım,dolmuşla gidip geliyorum işim stresli hastanede hastalarla boğuşuyorum tıbbı sekreterim sende çok iyi anlarsın gerçi 🙂 şimdiden zor oluyo 32'yi bile iple çekiyom🙂 sen ne düşünüyorsun
aa ne güzel beni anlayabiliyosundur o zaman🙂 normal insanla uğraşması zor, bizler hasta insanla uğraşıyoruz,artı doktoru,hemşiresi vs. ama şükür diyorum bu işsizlikte,ne kadar yorulsamda severek yapıyorum. zaten sevmese insan katlanamaz.allah sana da kolaylık versin🙂yağmurr bende tıbbi sekreterim kızz :🙂
aa ne güzel beni anlayabiliyosundur o zaman🙂 normal insanla uğraşması zor, bizler hasta insanla uğraşıyoruz,artı doktoru,hemşiresi vs. ama şükür diyorum bu işsizlikte,ne kadar yorulsamda severek yapıyorum. zaten sevmese insan katlanamaz.allah sana da kolaylık versin🙂
önlisans mezunuyumsen sağlık lisesi mezunumuusun
Kısmet olursa kullancam canım,dolmuşla gidip geliyorum işim stresli hastanede hastalarla boğuşuyorum tıbbı sekreterim sende çok iyi anlarsın gerçi 🙂 şimdiden zor oluyo 32'yi bile iple çekiyom🙂 sen ne düşünüyorsun
arkadaşlar günaydın giremiyodum ne zamandır,inşallah hepiniz iyisininizdir.artık zor geliyo işe gelip gitmek sabırla doğum iznini bekliyorum.Uykuyu bu kadar sevdiğimi bilmiyordum.Sürekli uyumak geliyo içimden işe gitmek için 6 da kalkınca akşam 9 da uyku bastırıyo🙂 kasımı da yarıladık allahım gönlünüze göre versin inşallah. allaha emanet olun.
ayy canımm benim ya allah yardımcın olsun iki arada kalmak diye buna derler.Sen geleceğini ön planda tut bebişin allahın izniyle büyür gider. hayırlısı inşallah🙂canım ben okuldan sonra çalışmaya başlamadım ama şimdi tercih yapacağım yerleşirsem 1 hafta çalışmam lazımmış ama ben 32 haftayı doldurmuş oluyorum o zaman nasıl çalışacağım bu kadar zamandır evdeyim gözüm korkuyor açıkcası hoş çok kilo almadım fazla bir göbüşümde yok ama artık bundan sonra daha bir büyüyecektir karnım diye düşünüyorum tercih yapmasam eşimin tayin yeri belli olmadan tekrar tercih hakkım olabilecek mi bilmiyorum... eşimin tayin döeminden önce tercih yapıp gideceğimiz yerin belli olması hedefim ama nasıl olacak bilemiyorum bir iki haftalığına çalışmak hele ki uzak bir şehirde nasıl olacak bilmiyorum ama ben bu doğum iznini kullandıktan sonra ücretsiz izne ayrılmalıyım küçücük bebekle başka bir şehirde yalnız ne yaparım bilemiyorum... eğer yerleşemezsem zaten bu aralar toplu izindeyim canım😀
aminnn inşallah canımm. yazın sıcağında daha zor olmuştur. bu soğuk havalarda bile insana sıcak basıyo.hayaller kurup duruyorum iple çekiyorum o günleri🙂 allahım herkesin evladını bağışlasın🙂 bebiş isteyenlere de bu güzel duyguları tattırsın inşallah🙂canım benim uyuyabiliyorken bol bol uyu, doğumdan sonra uyuyamayacaksın zaten🙂 hele de benımki gibi yaramaz bir bebeğin olursa. Halini tahmin edebiliyorum bende sabah 6 da evden çıkıyordum bide temmuz sıcagında, 37. haftaya kadar çalıştım çok zor oldu gidip gelmesi, bel agrılarım vardı ayaklarım fılan çok şişmişti ama sonradan daha çok ihtiyacım olacagını dusunup zor da olsa idare ettim.
hayırlısı ile kucagına al inşallahhhh. Her türlü sıkıntıya değiyor çunku onu kucagına alınca.