tabi eklerim canım allah gönlüne göre versn.merhaba benide ekleyebilirmisin 12 eylül beklenen adet tarihi
ooo hadi bakalım çok sevndim yağmurum🙂) kızlar çok zilli oluyor allah tamamına erdrsn maşallah ismi de pek güzell🙂günaydın kızlar, hayırlı cumalar dilerim. dün kızım olacağını öğrendim🙂 Allahıma şükürler olsun bu güzel duyguları yaşattı. İnşallah tamamına da erdirir kucağımıza da alırız. Allahım isteyen herkese böyle güzel duyguları yaşatsın.Allah emanet olun
- - - Updated - - -
günaydın kızlar, hayırlı cumalar dilerim. dün kızım olacağını öğrendim🙂 Allahıma şükürler olsun bu güzel duyguları yaşattı. İnşallah tamamına da erdirir kucağımıza da alırız. Allahım isteyen herkese böyle güzel duyguları yaşatsın.Allah emanet olun
slmm canım evet çook uzun zaman oldu annelik zor gerçekten yeter ki allah sağlık versn. oğluşuna maşallahh yakında emekler🙂 öpüyorum onu. aminnn canım arada gel AEO.SELAM melekler mekanının güzel melekleri uzun zamandır girip bişeler yazamıyodm sadece okumakla yetiniyodm kısmet bugüneymiş eeee annelik zor iş boş vakit bulamıyoruz kibebişimi uyutur uyutmaz yemekti evişiydi ütüydü derken kendimize bile vakit ayıramıyoruz bide benim bebeğimin maşaallahı var ilk üç ay anamı ağlattı dr götürdük meğerse kolikmiş üçüncü aydan sonra biraz uslandı ama yinede asla kucağımızdan yere koyamıyoruz uyumadığı süre boyunca kucağımızda shekeriminde dediği gibi annelik sabır işi inanın bazen tek kolumda oğlum öbür elimle ev süpürüyorm ama napalım boşuna cennet annelerin ayakları altında değil oğlum 6 aylık oldu sürüne sürüne evin içinde tur atıyo Rabbim acılarını göstermesin inş bizden bukadar BEYZA21 7 yasin ben ve çevremdekiler okuduk Rabbim daha fazla bekletmesin bi an önce bebişini göndersin inş Allaha emanet olun görüşmek üzere....
slm canım kızın yiyim senin maşallah allah bağışlasın. sen yine de çok kalın giydirme eğer doğum lekesiyse zamanla geçiyor. sıkma canını öptümm sizi.selam kızlarr kızımın suratında kızarıklar oluştu isilik diyolarr.. bu durumu yaşıyan varmı neler yaptınızz.. benim ev sıcak olduğu içinn yüzü biraz kabardı sinirim bozuluyorr geçmedi hala ..
bebekim benim kzımdada olmuştu bi kaç krem verdi dr ama işe yaramadı sonradan kendiliğindne geçti çok sıcaksa kalın giydirme.selam kızlarr kızımın suratında kızarıklar oluştu isilik diyolarr.. bu durumu yaşıyan varmı neler yaptınızz.. benim ev sıcak olduğu içinn yüzü biraz kabardı sinirim bozuluyorr geçmedi hala ..
ayy maşallah yerim onun dillerini ben ne güzel,allah oğluşuna da zihin açıklığı versin hayırlısı olsun inşallah.Merhaba meleklerim sizi özledim♥ yarın okullar açılıyor ilk gözağrım tuna'm okullu oluyor çok heyecanlıyım kıyafeti ayakkabısı derken tüm hazırlıklar tamamlandı🙂 benim minik oğluşum ne çabuk büyüdü allah herkese nasip etsin🙂
bu arada ballı lokmam sena'mın dün doktor kontrolü vardı çok şükür herşey yolunda. Maşallah kilomuz 10.600 kg. Boyumuz da 73.50 cm. Olmuş🙂 doktor teyzemiz artık sizin yediklerinizden yemeye başlayabilir dedi. Vee kızım artık annee diyor🙂 genelde acıkınca🙂 ben onun dillerini yicem he he babadan önce anne demeyi öğrendik🙂
fazla giydirmiyorumm canımm ama yinede oluyorr.. inş geçer bugün biraz aazalmış yüzü ev azda olsa serinledi...bebekim benim kzımdada olmuştu bi kaç krem verdi dr ama işe yaramadı sonradan kendiliğindne geçti çok sıcaksa kalın giydirme.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?