canım ben mevlana hastanesi hüsnü beye gidiyorum ama ben ikili testi yaptırmayı düşünmüyorum canım allah etmesin ama bu testler pozitif çıksa bile çocuğu aldırmak dışında anne karnında yapılacak bişey yok allah beni öyle bir hataya düşürmesin çünkü ben kendi çocuğunu doğruktan sonra parçalamak neyse kürtajın doğmadan öncede öyle olduğunu düşünüyorum yani öyle bişey olsada en azından mutsuz geçirmicem bir 6 ay olcak önümde tabi allah cümlesinin içindede benim evladımın sağlığını korusun...
bir de bu ikili test üçlü test falan kesin sonuç ifade etmiyor ihtimali gösteriyor... amniyosentezle bile tespit edilse sağlıklı doğup büyüyen çocuklar var... ben sadece ayrıntılı ultrason yaptırmayı düşünüyorum 23. - 24.haftada
Canım Rabbime binlerce şükürler olsun inan çok çok sevindim haberine duaların içinde Allah razı olsun inşallah ben de vereceğim müjde :bebeğim: canım beklenmedik anda oldu demişsin ya anlatsana bir de müjdeyi nasıl verdin anlat canım benimçok şükür Rabbime seni hamiş melek yazılı görmek çok çok güzellll
bende aynen böyle dusunuyorum doktorada yaptırmayacagımı söyledım oda ense kalınlıgına bakalım ıkılı teste gerek yok dedı ben baskente gıdıyorum coookk ıyı bı doktorum vardı orada ama egıtıme gıttı dıgerlerıde cok ıcıme sinmiyo onun için sordum
canım benim doktorum çok iyi zaten doğumu burada yapmayacağım diye umursamıyorum ben biraz ben istanbulda doğum yapcam allah nasip ederse birde eylülde bizim tayin yeri belli olacak büyük ihtimal ankara olacak ondan dolayı daha sonraki kontroller daha önemli diye şimdilik rahatım biraz... ben doktorumla daha hiç konuşmadım bu test meselesini 2 hafatlığına izndeydi bu hafta döndü ben akşehirde olduğumdan cumartesi gidebiliyorum 4.de gitcem inşallah allah nasip ederse...
birde aşağıda yaşadıklarını okudum sanki aynı şeyleri yaşamışız ağladım okurken çünkü yaşarken çok zor geliyor sanki tekrar tekrar yaşıyormuşum gibi oldum... mayıs ayı benim içinde çok yoğundu koşturmaca vardı hiç düşünemedim ve bende önemli günleri kaçırdık yine olmıcak demiştim sınavlarım mezuniyet bitirme ödevi derken eşimi falan bile görmez olmuştum o kadar ki eve mezuniyet için arkadaşalrımın aileleri benim ailem geldi bir çok yorgunluk yaşadık ben idrar testi hiç yapmadım 3. gün geçince kan testi yaptırdım negatif çıktı burdaki aile hekimim olmamış bir dhaki aya falan dedi nasıl ağladım dedim heralde ilaç yüzünden kist oluştu bendede pko var ama adetim çok düzenliydi konyaya hüsnü beye gittim cumartesi günü kan testi istedi pozitif çıktı..
banada kimyasal gebelik olabilir keseyi göremedim dedi kanama sıkıntısı bende yaşadım ama çabuk kesildi çok şükür allah cümle isteyenlere nasip etsin ve acılarını göstermesin sağlıklı uzun ömürlü hayırlı evlatlar versin cümle isteyene...
rabbim verecek olduktan sonra hersekılde verıyo degılmı? allahım dogdugu gunlerıde gostersın ıns. farklı yerlerde aynı seylerı yasamısız🙂 senın 13 haftalıktı sanırım cumartesı soyleyecektır test isteyıp ıstemedıgınızı...
benım kanama bıturle kesılmedı dusük ıgnelerı falan yaptılar ama hala var kahverengı sekılde rabbim herseyı gonlune gore versın ıns tayınınızde hayırlı bıyere cıkar
canım benım yaaa inş senıde görmek bızım ıcın dugun bayram olacak
böyle düsünme kafana takma dıyolarya sılam öyle dıyenlere ben bırazcık tepkı verıyordum nasıl dusunmeyım hıc aklımdan cıkıyomu ki dıye🙂 mayıs ayı ıste tayın cıkacak yerımız bellı degıl falan tam calısma gunlerımızde acıl konyaya gelmemız gerektı 5 gun dedım gıttı bu ayda.. donuste annemıde getırdık 15 gun kaldı sonrasında konyadan mısafırlerım geldı annemı almaya flaan bız esımle kacak gocek bı kac kere gorusebıldık vede öyle bı gezıyoruzkı dag bayır tırmanıyorum patıkalardan pıknıge gıdıyoruz evde ıkı dk oturmuyorum vs bide önemlı gunler gectı öyle bı umudumda yok neyse adetım gectı ama onuda kaale almıyorum pko yine oyun oynuyo benle dıyorum 7. gün test yaptım negatıf ev toplamaya basladım hurclar kolıler derken 14. gun bıdaha test yaptım odane ıkıncı cızgı var kalakaldım oracıkta testı masanın uzerıne koyup gıttım yattım yazık esımde sormuyo testın sonucunu benı üzmemek adına uyandıgında gıttı baktı ıkı cızgı var eee bu pozıtıf dıyo ne demek ıstıyooo dedı.. e pozitıf ıste hayatım artık çitlek degıl çekırdek aıle oluyoruz demek ıstıyo dedım 😀 benım 10 katım sevındı havalara uctu işte bu yüzden onu bu kadar mutlu görebılmek ıcın bu kadar ıstıyordum bıkac gün sonra doktora gıdıp keseyı görduk doktor canımızı sıktı dedı kımyasal yada mol gebelık olma ıhtımalı yuksek ıkı gun sonra bıdaha kan verdım deger katladı cok sukur ama bıkac gun sonra kanamam basladı dusuyo bebegın dusecekse durduramayız dedı coookk moralımızı bozdu o sırada tayın yermız bellı oldu konya kendı memeleketımız yanı hemen konyaya geldım kendı doktorum hıc bısey olmaz sen yat dınlen kalkma bebegın gelısımı guzel dedı ogün bugun ara ara kanamalarım cogalıyo hastanede serum verıyolar bazen kesılyıo ama ben hep yatıyorum bıraz annemde bıraz kayınvlaıdemde inş kucagımıza almayı da nasıb eder rabbbım
slm kzlr npıosnz doğum yptm sezeryan acilen alındım nabzı dustu dıye herseyın hyrlısı cok agrm var korkuyorumda zaten cok sukur bebegımı kucgma alnca unutyorm ama sze bsı sorcm bebgı emzrırkn cnm acıo ucu ynıo hep ne ypyım almayıda bılmıo bu arada 3 kılo dogdu ALLAH hepnze nasıp etsın bu duyguyu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?