selam..
ben geldim yine..bayadır yoktum..yine kanamam oldu 1 aydır hastanedeyim sürekli yatış ardından rapor derken anca..
1 haftadır hastanede yatıyordum yine.dün geldik,şimdi evde yatıyorum sürekli serum takılıyor hala.doktorum artık birazda evde takip edelim sen burda çok sıkıldın dedi..ne olacak benim bu halim bilmiyorum.12. haftada bir kanamam olmuştu o daha kötüydü suyum falanda gelmişti.ama sonra araştırıldı o gelen bebeğin suyu değilmiş.doktorlar bir anlam veremedi.psikolojimde çok bozuldu artık.lavaboya gitmekten korkuyorum sanki bir anda kan gelecek diye hemen çıkıyorum..işte böyle arkadaşlar.hayırlısıyla sağ salim kucağıma alsam bebişimi..🙁
bu arada benim paşamın cinsiyeti belli oldu.oğluşum olyormuş..birde onu ne zaman ultrasonda görsem bütün çektiğim sıkıntıları unutuveriyorum..🙂küçük mucizem benim..
selam..
ben geldim yine..bayadır yoktum..yine kanamam oldu 1 aydır hastanedeyim sürekli yatış ardından rapor derken anca..
1 haftadır hastanede yatıyordum yine.dün geldik,şimdi evde yatıyorum sürekli serum takılıyor hala.doktorum artık birazda evde takip edelim sen burda çok sıkıldın dedi..ne olacak benim bu halim bilmiyorum.12. haftada bir kanamam olmuştu o daha kötüydü suyum falanda gelmişti.ama sonra araştırıldı o gelen bebeğin suyu değilmiş.doktorlar bir anlam veremedi.psikolojimde çok bozuldu artık.lavaboya gitmekten korkuyorum sanki bir anda kan gelecek diye hemen çıkıyorum..işte böyle arkadaşlar.hayırlısıyla sağ salim kucağıma alsam bebişimi..🙁
bu arada benim paşamın cinsiyeti belli oldu.oğluşum olyormuş..birde onu ne zaman ultrasonda görsem bütün çektiğim sıkıntıları unutuveriyorum..🙂küçük mucizem benim..
Günaydın herkese,
Epeydir gelemedim ben de ama kalbim sizinle. Biz iyiyiz artık 5.5 aylık olduk minik kızımla. Kötü günleri atlattık Allahın izniyle. Hep dua ediyorum bebek bekleyen isteyen arkadaşlarım için. Allahım herkesin gönlüne göre versin, çok bekletmesin hayırlısıyla.
selam..
canım hg aramıza tabiki seni de ekleriz inş bu ay senin ayın olur ve güzel haberi bizlere verirsin🙂 belirtiler kişiye göre değişiyor allah rüyalarınızı da hayra çıkarsın umarım bebeğin gelir.Merhaba bayanlar...
Aymelek çok geçmiş olsun Allah şifa versin en kısa zamanda. Hastanede yatmak zor sürekli bişey olacak korkusuda öyle. ama sen moralini yüksek tut bebişin için..
yukarıdaki listeyi görünce bi garip oldum maşallah bol bol hamiş var bol bol bebişlerine kavuşanar var.
beni de eklerseniz sewinirim. bende ümitle bebek bekleyenlerdenim. son adet tarihim 27 mart. daha 10 gün var ama ben şimdiden acaba mı demekten kendimi alamıyorum. böyle yapmamam gerektiğini biliyorum sonunda hayal kırıklığı yaşamak çok kötü ama elimde değil. bi kaç gündür ayaklarım inanılmaz üşüyo. içim geçer gibi oluyo. uykudan uyanamıyorum öğlene kadar. gün içinde hep uykum war haldeyim. bide rüya gördüm çok güzel bi bebek emziriyodum anlamına baktım rüyayı gören gelin ise kız çocuğuna gebe kalır diyodu. kayınvalidemde yumurta görmüş. yumurtada çocuk diye yorumlanır. oda sevinçli bi şekilde anlattı rüyasını. ne bileyim bu ay çok çok istedim çok dua ettim Rabbim hayırlısıyla nasip etmiştir inşallah. benim gibi tüm bekleyenlerle birlikte banada hayırlısıyla en kısa zamanda anneliği tatmayı nasp etsin..
slm canım aman da aman maşallah prensese koca kız olmuş🙂 inş sağlıkla allah kucağına almayı nasip etsin kib.Günaydın herkese,
Epeydir gelemedim ben de ama kalbim sizinle. Biz iyiyiz artık 5.5 aylık olduk minik kızımla. Kötü günleri atlattık Allahın izniyle. Hep dua ediyorum bebek bekleyen isteyen arkadaşlarım için. Allahım herkesin gönlüne göre versin, çok bekletmesin hayırlısıyla.
mrb canım hg bayadır yoktun. hadi bakalım inş hayırlısıyla senin de bebeğin göbişindedir haberlerini bekliyoruz🙂merhaba kizlarrr uzun bi aradan sonra ben geldim yine ve bugun hasta olmam gerekio.... umarim gecen ayki gibi gecikipde cok hayale suruklemez beni.. hayal kirikligi yasamaktansa hemen simda adet olmayi tercih ederimm.. Allahtan hayirlisini diliyorum.. iyi gunler herkeseee . . . .
ay canım benim maşallah kocaman oldunuz siz de🙂 allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin beyzanı🙂uzun zamandır yazmadm suan ıspartada babaannemize geldk teyzeleri kızımda baya büyüdü artık az günümüz kaldı bir aksilik olmazsa 15 mayısta doğucak beyza hanm büyümeye çalışıyoruz hepinizi öptk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?