Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

sağol tunacımm evet haklısın hayırlısıyla zamanı gelince gelcek canım.bekleyip sabrediyoruz kısmet artık canım.prolaktin düşmesi için kullandığım ilaç attı herhalde 1 hafta öne attı.ayy keşke süpriz yapsada anası aklından çıkaramıyokii 🙂süpriz yapsın

canım benim ya inşallah melek24 ünde dediği gibi çabucak atlatır geçiş süreci var demekki allah kolaylık versin canım.normalde bile ağlamasına dayanamaz insan içi gider senin durumunu tahminedebiliyorum🙁 ama anneler güçlüdür atlatacağına inanıyorum ben.

tunacım benim adetim lekelenme tarzında başladı.1 hafta önceden teşrif etti bu ay neyse canım yeni tarih ne bende bilmiyorum artık listeden çıkar istersen canım beni
tatlım üzülme yaa istemesekte geliyo işte ama bizde birgün hamile kalıcaz bebeğimizi kucağımıza alıcaz eminim ben buna allah büyük umudunu yitirme canım nolur🙂

evet sürpriz olması için aklımızdan enazından 1 ay çıkarmak lazım ama bebek isteyince buçok mümkün olmuyo 🙂 ama yinede bazen çok bunalıp olmıcak galiba dediğimiz zamanlar varya işte öyle bizamanda gelicekler🙂

hadı hayırlısı olsun mervecım ıns bebısın bu sefer gelır ıns.....

best_dream cım cnm bendımdeerken dogum oldu 34 haftalık bıldıgın kadarıyla12 gun kuvezde kaldı bende mahvoldum hem bagırsak enfeksıyonu hemde solunum sıkıntısı yasadı ama solunum cıhazında fazla durmadı bagırsak problemdı allaha cok sukur onuda kısa zamanda atlattı cok sukurler olsun 12 gunun sonunda cıkardık mınnacıktı bakmaya kıyamıyordum hep aglamk gelıyordu sureklı emzır dedılr buyur dedıler massalah dedıklerı gıbı cıktı cok sukur 10 gun de kendını topladı bıran en son yanı 2 hafta once 3500 kılo olmustu suan 2 ayımıza gırmek uzereyız dahada topladı allhıma cok sukur sureklı emzırıyorum bende ama cok gazlıyız o ayrı bı durum bu arada hayırlı olsun cnm ıns senın bebısde cok cabuk toparlar

hamıslerımıze naszar mı degıyor ne edıyor hep dusuk dogumlar oluyor kızlar bu yedıgımız hersey ıctıgımız sular hersey ı etkılıyor kımı gorsem dusukj dogumlu yada erken dogum yapıyor allahım sonumuzu hayır getırsın ınss..
BU ARADA CINAR PASA ILE BUYUMEKTEYIZ COK SUKUR HERSEYIMIZ III 2 GUN SONRA 40 MIZ CIKIYOR KILOMUZ BOYUMUZ COK SUKUR ONDE GITMEYE BASLADI ALLAHIM HERKESIN BEBEGINE SAGLIK SIHHAT VERSIN ICINDEDE BENIM BEBEGIME COK TATLI TEYZELRI RESIM KOYMAK ISTEDIM AMA BECEREMDIM NEYSE PROFIL YAPARIM HEPINIZI COK AMA COK OPUYORUZ SIZI COK SVEIYORUZ...

Bugün dr kontrolümüz vardı, ciğerleri temizlenmiş kuzucuğumun, ilaçları kesebiliriz dedi dr., 400 gr almış bir haftada, ama ek mama veriyoruz, sanırım sütüm yeterli gelmiyor, sürekli emme isteği vardı biliyorsun, sanırım doyurucu değil sütüm, ardından mama da vermeye başlayınca kilo almaya başladı 4,380 gr olmuş, artık 2 aylık olunca kontrole getirirsiniz dedi dr. normalde 20 sinde gitmemiz lazımdı ama, malum hastalıktan dolayı biraz erken gitmek zorunda kalmıştık, 20 sinde sağlık ocağına gidicez hepatit aşımız var, yine canı yanacak kuzucuğun, ama hepsi sağlıkları için...
Tunacım topuk kanı sonucu olumsuz olursa kaç günde geliyor bilgin var mı acaba ?

sağoll canımm ya ama bazen dediğin gibi olmuycak gibi geldiği zamanda oldu ama gelmedi yine kerata🙂umudumu kaybetmemeye çalışıyorum hatta çok yaklaştığımıda hissediyorum ama her ay aynı hayal kırıklığını yaşamaktanda çok yoruldum🙁inşallahh defnecimm en yakın zamanda yüzlerimiz güler canım

bizde zinco kullanmıştık canım dr onu vermişti iyi gelmişti. canım bide emzirmeden sonra iyice karnını filan da ovuştur sırtını ovuştur kısa süreliğine de olsa iyi geliyor. Bu arada sende gaz yapan yiyeceklerden bir süre uzak dur. biz her yolu denedik bebiş zamanla toparlıyor kendini şimdi altı aylık çokda iyi maşallah.sabret canım eşin de sana destek olsun tek başına yapamazsın