lalezarım çook tşkler hepimizin kuzucuklarına maşallah sizin resimleri de gördüm oğluşun çok tatlı🙂 canım yaa kıyamam inş kısa zamanda düzelir. neyse sağlıklı olsunlar da varsın çok emsinler gece uykusu da daha önemli. allahım acil şifalar versn öptüm sizi.Maşallah Sena'mıza çok tatlı bir bebek annesi, herşeyinin yolunda olması da ayrı bir güzel, bir daha düzene oturamadık, birde şu hastalık yakasına yapıştı minik kuzumun... şu meme olayı bizde de var, birde hastaya kuzucum temelli memeye sardı, inanır mısın wc ye bile zor gider oldum.. dediğin gibi gece aşırı uyanması yok 2-3 kere kalkıyor, altını temizleyip 15-20 dk emip uyuyor, ama gündüz o kadar emmesine rağmen geçen hafta gittiğimizde ağlamaktan sanırım kilo da almamış dedi dr , arada 2-3 emzirmede bir mama ver dedi, 800 gr alması gerekli imiş 1 aylık olduğunda, alabilecekmi ? dedi, .... perşembe yine kontrolümüz var bakalım inşallah kilo almıştır biraz, öksürüğü biraz azaldı, ama hala var tatlı kuzum öksürünce benim ciğerlerim acıyor sanki 🙁
ay canımm ne güzel dilekler bunlar🙂 amiiinn innnşş. tşk ederiz.ay maşallah tatlı prensese rabbim analı babalı sağlıklı bir ömür versin. ilkokul çantasını sırtına taktığın günleri, kep attığı günleri, evlendirdiğin günleri de böyle anlatırsın inşallah. 🙂
Biliyormusunuz melekler hafta sonu kuzenimin düğününe gittim. Her gelen kucağında bebişiyle, daha geçen sene yuva kuranlar karınları burnunda allah bağışlasın bebeklerini. Biliyormusunuz o kadar içim gitti ki, artık bana da soruyorlar daha düşünmüyormusunuz? Bu soru acı verici ya, kucağıma minicik bebekler verip al sana da bulaşsın diyolar. Eşimle aramız limoni, Ah diyorum bi bebiş haberi gelse bize uğur getirse kuzum. nisan da bizim ayımız olsa ne güzel olurdu. Ama iyice umudumu yitirdim artık. Sanırım biz de tedavi yoluna gideceğiz. Hayırlısı herşeyin. Biraz içimi dökmek istedim buna ihtiyacım vardı.allaha emanet olun.
evet tatlım cok zor.senın dedıklerını bende hep yapıyorum ama yınede hıc bısey fayda etmıyor.sız hangı damlayı kullanmıstınız.ben zınco denedım ama memnun kalmadım.merhaba canım bebişinde kolik varmış heralde. korkma canım benim ablamın oğlunda da aynı şikayetler yüzünden acil acil dolaşıyolardı. bu sadece bir süreç bebiş dördüncü ayında toparlar kendiliğinden merak etme. sen emzirme sonrasında gaz için damlasını ver rahatlar. ağlaması çok kötü biliyorum ablam kendi başına idare edememişti. biz bütün kardeşler annemlerde toplanmıştık artık eşlerimizden izin alarak ve saatlik nöbet tutuyorduk bebeğin başında. kucağı çok istiorlar kucağında bütün evi dolaştır bizde işe yarıyordu belki sende de yarar canım. kolay gelsin
anammmm Allah analı babalı büyütsün inşşş kuzum yaaa maaşallah olsun şimdi o gözyaşları bitti artık oğluşunu kucağına aldın ya kokusunu içine cektinmi bişeycik kalmaz sağlıkla büyütmeyi nasip etsin Allah sana bağışlasın kuzumöp kokla benim için onu ayy ne güzel şimdi bebek kokuyodur yaaaaaa
kızlar yardım edinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn bacağım felaket ağrıyor ne yapmalıyım nerdeysee bacağımı basamıyorummmmmm 21+5 olduk biz kızmlaa sizde böyle birşey oldumu 4 5 gündür sürüyor bazen bacağım sancılanıyor resmen gece uyanıyorummmmm...
slm melekler,bende eskısı kadar gelemıyorum buraya.bılsenız neler yasıyorum moralım cok bozuk.sabah bı hastanede gece baska bı hastanenın acılınde buluyorum kendımı.cun ku bebegım kolıkmıs,yanı gaz sancısı varmıs.cok zor gunler yasıyorum onu kucagıma alıp sevemıyorum bıleheranımız aglamakla gecıyo ve normal bır aglama tarzı deıl morarıyor,elım ayagım dolasıyo bırbırıne heran bısey oldu sanıyorum.nasıl atlatacagım bu gunlerı hıc bılmıyorum.ıste sımdılık benım durumum bu...
canım yine hayırlısı dicem çünkü hayırlıysa zamanı geldiyse zaten olacak inş bebeğin. tatlım alta atıyorum seni bir süpriz olursa yazarsın bize.tunacım benim adetim lekelenme tarzında başladı.1 hafta önceden teşrif etti bu ay neyse canım yeni tarih ne bende bilmiyorum artık listeden çıkar istersen canım beni
tamam canım ekliyorum allah bağışlasın.tunacım bu arada oğlum saat 17:00 de 45 cm doğdu cnm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?