gülandan canım herşeyin hayrlısı. oğlanlar biraz geç oluyor genelde. allahım sağlıkla bebeğine kavuşmayı nasip etsin hayırlı doğumlar aeo. ...................... merhaba tuna nasılsın inşallah iyisinizdir bende size son kez yazıyorum bugün biliyorsunuz pazertesi meleğimi almaya gidiyorum bugün kızımın eşyalarını topladım annennesine gidiyoruz orda internet olmadığı için yazamıcam sizleri özlücem kendinize iyi bakın ......bida geldiğimde bebğimle gelcem inşallah hepinizi öptüm
oyoy canım benim allahım kolay bir doğum nasipetsin inşallah
🙂bizde seni özlicez allaha emanet olun tatlım.
slm canlar nasılsınız oglusumla 1 aylık olduk cok sukur ama ondan vakıt bulup gıremıyorum bıle suan bıle omzumda yatıyor tek ellımle yazıyorum artık sırt agrısdan öluyorum emzırmekten tasımaktan rabbım herese nasıp etsın cok guzel bı duyguymus sizlerı cok opuyoruz...teyzelerı
ay melekçim negüzel bişeydir o omzunda yatırmak arkadaşımında 1 aylık oğlu var gittiğim gibi omzuma alıyorum orda uyutuyorum dünyalar benim oluyo.heleki insanın kendi yavrusu ne lezzetlidir.allah ikinizede sağlık versin canım teyzeside sizi öptü kocaman
🙂 her fırsat bulduğunda kaç gel özletme kendini bebişim.
kızlar selam 21.03.2012 tarihinde acil sezeryan ile 2300 gr oğlumu dünyaya getirdim.yaklaşık 10 gündür ciddi solunum sıkıntısı ile küvezdeydi.daha yeni eve çıktık.detayları size daha sonra anlatırım.haber vermek istedim.prematürem ve ben çok şükür iyiyiz artık.annesinin gözünde yaş bırakmadı ama sağlıklı artık.oğlumun adı ömer bu arada.öptüm hepinizi
tatlım gözün aydın kavuşmuşsun oğluşuna
🙂çok şükür her ikinizde iyisiniz şimdi. sıkıntı çekmişsiniz ama geride kaldı artık sizi sadece güzel günler bekliyo
🙂 ömerciğime allah sağlıklı,hayırlı,uzun bir ömür versin inşallah anne ve babasıyla..
🙂