Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

kızlar selam 21.03.2012 tarihinde acil sezeryan ile 2300 gr oğlumu dünyaya getirdim.yaklaşık 10 gündür ciddi solunum sıkıntısı ile küvezdeydi.daha yeni eve çıktık.detayları size daha sonra anlatırım.haber vermek istedim.prematürem ve ben çok şükür iyiyiz artık.annesinin gözünde yaş bırakmadı ama sağlıklı artık.oğlumun adı ömer bu arada.öptüm hepinizi

anammmm kıyamam ona ben
oyyy annesi öp kokla oğluşunu emi benim için maaşallah Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşş sana bağışlasın Rabbim duaların içinde sağol inşş bende tadacam o duyguyu yakında

anammmm Allah analı babalı büyütsün inşşş kuzum yaaa maaşallah olsun şimdi o gözyaşları bitti artık oğluşunu kucağına aldın ya kokusunu içine cektinmi bişeycik kalmaz sağlıkla büyütmeyi nasip etsin Allah sana bağışlasın kuzum
öp kokla benim için onu ayy ne güzel şimdi bebek kokuyodur yaaaaaa

amin gamze ablacım inşallah rabbim hepimizin gönlüne göre verir.yok yok küsmedim küsermiyim hiç daha ben hamile kalıcam burdan haberini vericem doğurcam resmini koyucam hiçbiryere gitmek yok🙂
anemmm bende geldim kısss feryatların kulaklarımı cınlattı defnemm
tatlım ben çıkmışım sen gelmişin. harbi ne feryatettim hee🙂 2 sayfacık ilerledi enazından🙂

Slm kızlar, moralim çok bozuk oğluşum boranşit oldu, burunları tıkandı, gelen giden Allah razı olsun çoktu, sanırım birilerinden mikrop aldı, dr.a götürdük dün, üzgünüm ama ilk antibiyotiği ile tanışmak zorunda dedi, yoksa Allah korusun zatürriyeye çevirebilir dedi 🙁 baya içten içten öksürüyor içim gidiyor o öksürdükçe, iki gündür ağla ağla bir hal oldum, annem de kızıyor sütün çekilecek o kadar üzme kendini iyileşir diyor,ama öyle çaresizce yüzüme bakıyor ki içimin yağları eriyor, kıyamam kuzuma 🙁 dün ilaçlarına başladık bu gün bir parça daha iyi, inşallah iyileşir minik kuzum...
Dr. amcamız katı kural koyacaksınız artık yanına kimseyi almak yok dedi, ben en başından böyle olmasını istiyordum ama, malesef insanları kıramamak gibi bir huyum var.. ama bu huyum hep başıma iş açar böyle 🙁
Dua edin teyzeleri çabucak iyileşsin minik kuzum ...

kızlar yardım edinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn bacağım felaket ağrıyor ne yapmalıyım nerdeysee bacağımı basamıyorummmmmm 21+5 olduk biz kızmlaa sizde böyle birşey oldumu 4 5 gündür sürüyor bazen bacağım sancılanıyor resmen gece uyanıyorummmmm...

lalezar ablacım çok geçmiş olsun minicik kuzumun başına neler gelmiş kıyamam valla üzüldüm ama neyseki iyileşmeye başlamış.antibiyotik kimse istemez kullansın ama rahatsızlığın ilerlemesinden iyidir be ablacım sıkma canını.şuan tek yapman gereken doktorun dediği gibi gelen gideni bebişten uzak tutmak bu çok zor bişey değil el kadar yavrunun neyini merakedip bakıyolar zaten anlamış değilim boşver gitsin kimseyi sokma yanına kızanlar buzdolabına girsin🙂 kendinize iyibakın tekrar geçmiş olsun bizide haberdaret gelişmelerden.öptün ikinizide kocamaaan🙂

tatlım geçmiş olsun fikrim yok ama artık baya büyümüşsünüz normaldir bence vücut irileştikçe kaslar geriliyo belinden gerilen kaslar bacak yada sırt ağrısı yapar doktor aksini söylemedikçe yürüyüş yap yavaş tempoda iyi gelir.

tatlım gebelikte çok kalsiyum kaybı olan annelerde kramplar görülebilir bir de rahim kasları bel kaslarına bağlantılı olduğundan böyle bir ağrı yapabilir kendini yormadan ufak tefek bazı ayak ve bacak kaslarını güçlendiren hareketler var onları yapmaya çalış eğer kramp şeklinde bir ağrıysa süt yoğurt falan tüketmeye çalış bir de bence doktoruna danış inşallah önemli bir şey yoktur canım

dualarımız sizinle inşallah zaten bebişin daha çok küçük kimseyi hem yanına alma hem de öptürme ablacığım inşallah iyileşirsiniz en kısa zamanda ama annenin dediği doğru bence bebeğin iyileştiğinde emebilceği bir sütün olsun ağlamamaya çalış bir de bebeklerin annenin duygu durumuna göre büyüme eğrileri değişiyor her zaman sakin ol ki inşallah bebeiğin de daha çabuk iyileşsin RABBİM hayırlı şifalar versin inşallah amin

slm kızlar boncuğumla 24 günlük olduk hala memeyi almadı sağıp veriyorum ama pes etmedim emzirecem bi gün =) anne olmak çok güzel Allah hepinize nasip etsin olmayanlarada tez vakitte versin inşallah hepinizi öptümmmmmmm ....