gevezecim benimde prolaktin yüksekti 99.2 gibi bi değerdi dostinex ten sonra 2.3 e düştü....kolay düşüyor..kafana takma..ama senin de söylediğin gibi sonradan tekrar yükselebiliyormuş..ben rahim filmi de oldum üzerine ama hala hamile kalamadım..şimdi kafama takıldı acaba benim prolaktin mi yükseldi ki🙁ayyy inşallah defnemm yaa gelsinler artık dostıneks verdi ilaç olarak kullancam bi yandanda çalışmalara devamyaptır canım netten araştırdımda bu hormon arada yükselip düşebiliyomuşta çoğu strese bağlı demiş.acaba bebek için stres yapmayınca geliyo diyor ya hamişlerimiz,acaba bumu çıkarıyo prolaktini?yaptır canım belli olmaz yaptırmakta fayda var yinede🙂bizimde bi rahim filmi kaldı diye herşey normal ama rahim filmini erteledi.inşallah prolaktindendir de filme gerek klamadan düşünce hamiş olurum
oh oh çok sevndim valla canım. hadi bakalım allah söyletti galiba kızın gelecek yakında inş🙂kızlarr bugünn sonuçlarımı aldım prolaktin yani süt hormonum yüksekmiş adet bitince hapa başlıycam şimdilik rahim filmini erteledi doktor nedeni bulduk dedi bebeğimee adım adımm gidiyomm 🙂eee o gelmedii ben gidiip alayım barii çok nazlı benim kızım
canım benm hayırlısı dicem yine çünkü herşeyde bir hayr vardır. yeni işin de hayırlı olsun inş şans getirir size de güzel haberler peşpeşe gelir🙂günaydın fıstıklarııımm🙂ben dün regl oldum ne yazıkki yeni tarihim 16 nisan oldu.dün yeni bir işe başladım inşallah yen bir iş yeni bir şans demektir ve yeni umutlar banada uğurlu gelir belki.tebdil-i mekanda ferahlık vardır nede olsa🙂
ay canım inş hamişsindir göğüsler belirleyici olabiliyor. umarım bebeğin göbişindedir güzel haberlerle gel inş. sen de aeo.günaydın melekler o kadar tuhaf şeyler yaşıyorum ki, halen adet olamadım iki ayı da doldurdum. tarsusal biteli 12 gün oldu dün doktora gittim. 5 gün daha bekleyelim dedi. Acaba hamilelik olasılığı var mıdır? göğüslerim çok sızlıyor ama hala adet olmadım. ya gelsin ya da bana sürpriz yapsın artık diyorum🙂 kızlar dua edin bana belki bi sürpriz bir mucize olur ne dersiniz? pazartesiyi bekliyorum hayırlısı bakalım. allaha emanet olun
ay kuzum benm bir kızımız daha geliyor haa🙂 maşallah. netten isim araştırabilrsin ama benm kızımın adı da kuranda var hani🙂 allah doğumun için de gönlünden geçeni verir inş. biz de iyiyiz teyzesi 4. ayımızda ilerliyoruz yarın çok şükür tam 100 günlük olucaz🙂 sizi öptük kocamann..slm melek güzeller nasılsınız_??
Biz iyiyz tezeleri.yeni hamişler siz nasılsınız.
Doğuma hzırlananlar nasıllar heycan varmı.
cınsıyetımız kız galiba🙂 güzerl dini isimler bilenler varsa değişik yazın bi kaç tane isterseniz🙂
Bu arada bn normal dogum yapmak ıstıyorum bana bı fıkır verırmısınız nsl pskolojım ıyı olabılır doguma girmek için ne ler yapmalıyım egzersız felan varmı??
slm canım aramıza hg. valla tam emin olamam ama belki yerleşme kanı falandır sen yine de bir test yap doktora görün. inş bebeğin de çok bekletmeden yakında gelir.slm arkadaslar bende artik bi bebek sahibi olmak istiorum ama daha ilk aydan sorunlarla karsilastim ve kotu bi durumdayim lutfen biri bisi desin bana 🙁 arkadaslar son bi bucuk aydir korunmuoruz esimle ve bu 12 sinde hasta olmam gerekirken 18inde bi kahverengi leke geldi . ama hafif sancilarimla bel agrilarimda oluyodu adet donemimden beri. ve dun de kana dondu o kahverengi leke 🙁 ama bu sabah pedimin ustunde buyuk bi parca vardi kan pihtisi degil deri gibi biseydi. arkadaslar noluyo bana lutfen biri bisi soylesin🙁( daha once hic gormedim boyle bisey ben. soktayim sanki. cvplarinizi bekliorumm ...
gevezecim benimde prolaktin yüksekti 99.2 gibi bi değerdi dostinex ten sonra 2.3 e düştü....kolay düşüyor..kafana takma..ama senin de söylediğin gibi sonradan tekrar yükselebiliyormuş..ben rahim filmi de oldum üzerine ama hala hamile kalamadım..şimdi kafama takıldı acaba benim prolaktin mi yükseldi ki🙁
oh oh çok sevndim valla canım. hadi bakalım allah söyletti galiba kızın gelecek yakında inş🙂
canım benm hayırlısı dicem yine çünkü herşeyde bir hayr vardır. yeni işin de hayırlı olsun inş şans getirir size de güzel haberler peşpeşe gelir🙂
ay canım inş hamişsindir göğüsler belirleyici olabiliyor. umarım bebeğin göbişindedir güzel haberlerle gel inş. sen de aeo.
ay kuzum benm bir kızımız daha geliyor haa🙂 maşallah. netten isim araştırabilrsin ama benm kızımın adı da kuranda var hani🙂 allah doğumun için de gönlünden geçeni verir inş. biz de iyiyiz teyzesi 4. ayımızda ilerliyoruz yarın çok şükür tam 100 günlük olucaz🙂 sizi öptük kocamann..
slm canım aramıza hg. valla tam emin olamam ama belki yerleşme kanı falandır sen yine de bir test yap doktora görün. inş bebeğin de çok bekletmeden yakında gelir.
canım merakta kalacağına yap bir test ama en doğrusu doktora gitmek bu durumda.tekrar aramıza hoşgeldin🙂cok sagolun kizlar. kimseyle paylasmak istemiorum bu konulari. beni dinlediginiz ve cvpladiginiz icin tesekkur ederim.. gecikmem uzun surunce hamileymisim hissne kapiliodum ki o kahverengi leke geldi. simdi normal kanama oluyorumya hamile olma ihtimalim yoktur dimi.. bi test yapmalimiyim sizce? beni araniza aldiginiz icinde tskur ederim..
inşallah fıstığım gerek kalmadan kavuşursun bebeğine ama gerek kalırsa hiç korkma çok basit bir işlem anlamadan bitiveriyo🙂ayyy inşallah defnemm yaa gelsinler artık dostıneks verdi ilaç olarak kullancam bi yandanda çalışmalara devamyaptır canım netten araştırdımda bu hormon arada yükselip düşebiliyomuşta çoğu strese bağlı demiş.acaba bebek için stres yapmayınca geliyo diyor ya hamişlerimiz,acaba bumu çıkarıyo prolaktini?yaptır canım belli olmaz yaptırmakta fayda var yinede🙂bizimde bi rahim filmi kaldı diye herşey normal ama rahim filmini erteledi.inşallah prolaktindendir de filme gerek klamadan düşünce hamiş olurum
merhaba canım bu ilacı doktormu tavsiye etti,tedavi amaçlı bir ilaçmı nedir bilgilendirirmisin biraz? allah hayırlısıyla kucağına almayı nasipetsinmerhaba arkadaşlar ben serophene diye bi ilaç kullandım,2 yıl bebeğim olmadı ve şu an 1 aylık hamileyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?