kızlar merhaba halen adet olmadım pazartesi kan vercem baktım bişi yok mecbur söktürücü kullancam. Kafayı oynatcam ya,ne adet belirtisi var ne de gebelik belirtisi. Bazen çok bunalıyorum. kısmet bazı şeyler vardır herşeyde bir hayır diyorum.🙂 doğum yapacak olan arkidişlerim allah yardımcınız olsun.
ayy hadi bakalım yağmurcuğum inş gelmştir bebiş🙂 illa belirti olacak diye bir şart yok umarım süpriz olur.kızlar merhaba halen adet olmadım pazartesi kan vercem baktım bişi yok mecbur söktürücü kullancam. Kafayı oynatcam ya,ne adet belirtisi var ne de gebelik belirtisi. Bazen çok bunalıyorum. kısmet bazı şeyler vardır herşeyde bir hayır diyorum.🙂 doğum yapacak olan arkidişlerim allah yardımcınız olsun.
ay canım geçmş olsun merak etme bebeğe bşy olmaz. sen de vitamin falan al dikkat et kendine.kızlarr üşütüm galiba ve halsizlik var ne yapmalıyımm ilaçda alamıyorummm .. alah korusun bebişime bişey olur diyede çok korkuyorumm...bana yardım edin ..ya nerden çıktı bu hasatlık..
aramıza hg canım ok ekliyorum inş şans getirir de bebeğin gelir🙂benıde adet tarıhını bekleyenlere eklermısınız 22 mart ta olmam lazım inş olmam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?