Kızlar merhaba umarım hepiniz iyisinizdir. Beni 18 ocaktı henüz adet olmadım. Korkuyorum hayal kırıklığı yaşayacağım diye ama gün geçtikçe de umutlanıyorum. Ne zaman test yapsam ki biraz daha mı beklesem. Kafam karışık belirtim de yok ufak baş dönmeleri ve aşırı tatlı isteği dışında. hayırlısı rabbim büyük inşallah beni de sizleri de sevindirir. Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah.
canım benim belkide dediğin gibidir geç döllenmedir ama öyle değilse bile üzülme sakın vardır bundada bir hayır ben artık herşey için öyle düşünüyorum benimde regl günüm yarın ama 3 gündür ölüyorum kasık ağrısından.dediğin gibi önce sağlıklısı,hayırlısı.hamile kalınacağı zaman gecikmeler erken gelmeler falan çok olurmuş belkide seninde öyledir.olmadı gelecek ay için daha çok çalışırız canım benim🙂canlarım dün yaptım testi ne yazıkki ikinci çizgiyi göremedim🙁 benim ki hep geç geliyor ya belki geç döllenme olmuştur umuduyla bi kaç gün daha bekleyeceğim pazartesi kan testi yaptırayım.hayırlısı o kitlerde ikinci çizgiyi görmenin ne demek olduğunu allahım inşallah bana ve benim gibi isteyenlere yaşatsın. Tabi öncelikle hayırlı ve sağlıklı bir evlat dileği ile
canım ne kadar pozitifsin inşallah hep böyle ol🙂 kasık ağrısı da gebelik belirtisi oluyormuş. Hayırlısı dediğin gibi, umudumumuzu kaybetmemiz lazım. Senden de güzel haberler duyarız inşallah🙂canım benim belkide dediğin gibidir geç döllenmedir ama öyle değilse bile üzülme sakın vardır bundada bir hayır ben artık herşey için öyle düşünüyorum benimde regl günüm yarın ama 3 gündür ölüyorum kasık ağrısından.dediğin gibi önce sağlıklısı,hayırlısı.hamile kalınacağı zaman gecikmeler erken gelmeler falan çok olurmuş belkide seninde öyledir.olmadı gelecek ay için daha çok çalışırız canım benim🙂
canım inş dediğin gibi geç döllenmedir yoksa da hayırlısı olsun. bakalım kan testi nasıl çıkacak? inş yakında gelir bebeğin.canlarım dün yaptım testi ne yazıkki ikinci çizgiyi göremedim🙁 benim ki hep geç geliyor ya belki geç döllenme olmuştur umuduyla bi kaç gün daha bekleyeceğim pazartesi kan testi yaptırayım.hayırlısı o kitlerde ikinci çizgiyi görmenin ne demek olduğunu allahım inşallah bana ve benim gibi isteyenlere yaşatsın. Tabi öncelikle hayırlı ve sağlıklı bir evlat dileği ile
defneciğim senin için de heyecanlı bekleyiş başladı inş o kasık ağrın olumlu sonuçlanır hep böyle pozitif olunca gelecek bebeğin inş. güzel haberlerini bekliyoruz🙂canım benim belkide dediğin gibidir geç döllenmedir ama öyle değilse bile üzülme sakın vardır bundada bir hayır ben artık herşey için öyle düşünüyorum benimde regl günüm yarın ama 3 gündür ölüyorum kasık ağrısından.dediğin gibi önce sağlıklısı,hayırlısı.hamile kalınacağı zaman gecikmeler erken gelmeler falan çok olurmuş belkide seninde öyledir.olmadı gelecek ay için daha çok çalışırız canım benim🙂
çok geçmiş olsun tabiki dua ederiz,ama sakın panik yapma ve sürekli düşünme.birebir seninle aynı durumu yaşayan arkadaşım var kasılma-akciğer gelişmemesi-2 gün serum-vs..aynı şeylri yaşadı evet gerçektende bebek beklenenden erken dönemde geldi 8 şubatta bekleniyordu bu olaydan sonra 31 ocakta sezeryanla doğum yaptı arkadaşım, şuan da 18 günlük sağlıklı dünyalar tatlısı bir bebeği var..canım bol bol dinlen o geleceği zaman gelecek zaten..sevgiler
inşallah canım hayırlı zamanı bekler bebeğinde vaktinde gelir dualarımız seninle🙂
Defnecim çok çok teşekkür ederim.Bizimde tek duamız o. en hayırlı zamanı rabbim bilir inş o güzel yazılar yazmıştır hakkımızda.Canım iyi niyetli arkadaşım rabbim seninde gönlüne göre versin en tez zamanda gelsin melelğin.
slm mınoslar nasılsınız biz yıne rahatsızlandık malesef🙁 allahım baka dert vermesın hayırlı dogum nasıp etsın enfeksıyon benım pesımı bırakmıyor bızde ınat olarak bızde ıyıslesme donemi gecırıyoruz....yıne ıgneler ve antıbıyotıkler yıyoruz allahım bebegıme saglık versın ıns zamanında dogum olur neyse cok opuyorum sızler
Melodicim bu günlere kadar iyi geldik derken ikimizde bir anda sorunlar yaşamaya başladık.Rabbim başka dert vermesin inş.En azında yavrularımız Allahın izniyle kurtardı kendilerini.İnş herşey yolunda gider ikimizde vaktinde doğum yaparız.Senin için dua edicem bol bol.
ohhhhh maşşallah gezmelere gidiliyo artık tıpıştıpış negüzel ya🙂 iyi gezmeler ablacım bol eğlenceler.Yarın oğlumun okulunda beslenme sırası bizde eşim işten izin alacak. öğleden sonra da yola çıkacağız 2 günlüğüne kaplıca gezisi yapacağız bakalım🙂 inş güzel geçer. sizleri de çok özleyeceğim pazar döneceğiz inş. gelince grşrz hepiniz öpüldünüz🙂
Ah canım benim çok teşekkür ederim.İçimizi tek rahatlatan oğlumun kilosu iyi önden gidiyor.Ama yinede bu haftalarda doğum olursa yaklaşık 1 ay küvezde kalırmış.Ben dayanamam Rabbim vermesin.Bugün kontrolümüz var umarım herşey yolundadır.Rabbim arkadaşınında evladına sağlık versin inş.Ömürlü olsun.
slm canım çook geçmş olsun aman dikkat et kendine bol bol dinlen inş zamanında doğar oğluşun allah büyük inş sağlıkla kavuşacaksın bebeğine aeo.
Tunacım çok teşekkür ederim iyi dileklerin için umarım herşey yolunda gider ve oğlum en azından 1-2 hafta sonra gelir
çok sağol canım benim rabbim büyük hayırlı olan zamanı bekliyoruz demek kısmet herşey hayatta.yazgımız hepimizin gönlüne göre olsun inşallah🙂inşallah canım hayırlı zamanı bekler bebeğinde vaktinde gelir dualarımız seninle🙂
Defnecim çok çok teşekkür ederim.Bizimde tek duamız o. en hayırlı zamanı rabbim bilir inş o güzel yazılar yazmıştır hakkımızda.Canım iyi niyetli arkadaşım rabbim seninde gönlüne göre versin en tez zamanda gelsin melelğin.
Melodicim bu günlere kadar iyi geldik derken ikimizde bir anda sorunlar yaşamaya başladık.Rabbim başka dert vermesin inş.En azında yavrularımız Allahın izniyle kurtardı kendilerini.İnş herşey yolunda gider ikimizde vaktinde doğum yaparız.Senin için dua edicem bol bol.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?