hadi defnecim senden sonra da ben varım(27'si) şubat hamişleri listesini başlatalım inşaallah,ocak bayağı bereketli oldu maşaallah...Bu arada yağmurersoy arkadaşımız ne yaptı bilgisi olan var mı??
Kızlar merhaba umarım hepiniz iyisinizdir. Beni 18 ocaktı henüz adet olmadım. Korkuyorum hayal kırıklığı yaşayacağım diye ama gün geçtikçe de umutlanıyorum. Ne zaman test yapsam ki biraz daha mı beklesem. Kafam karışık belirtim de yok ufak baş dönmeleri ve aşırı tatlı isteği dışında. hayırlısı rabbim büyük inşallah beni de sizleri de sevindirir. Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah.
canım benim son adet tarihim 8 ocaktı adetime 1 gün varken test yaptım çıktı,sonra kan testindede çıktı 3.gecikme gününde,sende test yap istersen ikinci çizgiyi görürsün inşallah canım,sonucu bizede bildirmeyi unutma olurmu🙂
kuşlarım selam hepinize özlemişim valla🙂 ben artık çok fazla giremiyorum bir yandanda aklım burda kim neyapmış kim doğurmuş kim hamile kalmış....🙂 güzel haberler aldım valla iyiki girmişim.bende durumlar aynı bekliyoruz işte 3 günüm kaldı🙂 hadi bakalım hakkımızda hayırlısı.kocamaaaaan öptüm kendinize iyi bakın.seviyorum siziiiiii..
defne bizde seni çok ösledik canımm🙂inşallah bebeğin gelmiştir canımm hayırlısıyla..
biz pazartesi günü ilk randevumuza gittik çok şükür bebeğimizin kalp atışını duyduk tabii mest olduk😀rabbim isteyen herkese tez vakitte nasip etsin inşallahhhh...
canım korkma sen, bende sadece 1 hafta dinlendim kanamadan sonra ki benım ertesi hafta hafif lekelenmelerim de olmuştu ama doktorum işe başlayabilirsin artık demişti ve başlamıştım. Sadece dikkat et yorma kendini fazla, ani hareketlerden kaçın. Bide ben 15 gun kadar progesteron igne vurdurmuştum. Rabbim büyük koruyor meleklerimizi sen gönlünü ferah tut. bişey olmaz allahın izniyle.
Bulantılar benım cok kotuydu gunde 3-4 kez kusuyordum ama 14. haftama girdim ve artık iyice azaldı. Biraz daha gayret et azalacak onlar da.
Kızlar merhaba umarım hepiniz iyisinizdir. Beni 18 ocaktı henüz adet olmadım. Korkuyorum hayal kırıklığı yaşayacağım diye ama gün geçtikçe de umutlanıyorum. Ne zaman test yapsam ki biraz daha mı beklesem. Kafam karışık belirtim de yok ufak baş dönmeleri ve aşırı tatlı isteği dışında. hayırlısı rabbim büyük inşallah beni de sizleri de sevindirir. Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah.
mrb canım testi yapsan çıkar artık ee eninde sonunda yapmalısın tatlım herşeyin hayırlısı inş gelmştr bebeğin. adet olmazsan kanda baktırırsın bizleri merakta bırakma.
inşallah yüce rabbim bu güzel duyguyu tattırır. Bu akşam yapıcam testi inşallah güzel haberlerle dönerim. yoksa üzülürüm ama herşey kısmet, allahım ne zaman uygun görürse o zaman verir. Çok saol canım bu desteklerin için. Her zaman her seferinde de diyorum çok güzel burası herkes samimi duygularıyla bir şeyler paylaşıyor.İnsanın içi ferahlıyor. Birazdan işten çıkacağım iyi akşamlar allaha emanet olun
inşallah yüce rabbim bu güzel duyguyu tattırır. Bu akşam yapıcam testi inşallah güzel haberlerle dönerim. yoksa üzülürüm ama herşey kısmet, allahım ne zaman uygun görürse o zaman verir. Çok saol canım bu desteklerin için. Her zaman her seferinde de diyorum çok güzel burası herkes samimi duygularıyla bir şeyler paylaşıyor.İnsanın içi ferahlıyor. Birazdan işten çıkacağım iyi akşamlar allaha emanet olun