lalezar maşallah senin tontonuna canım🙂allah tamamına erdirsin canım az kaldı gerçekten...
gamze teyzesi bugün dr gittik kalp atışını duyduk çok ama çok güzeldi çok şükürler olsun rabbime,rabbim isteyen herkese tez vakitte nasip etsin inşallah bu güzel duyguyu yaşamayı,aminnn...gamze son adet tarihim 8 ocak bebeğim 6 haftalık dr söyledi bugün listeyi değiştirirsen seviniriz teyzesi🙂
Sağol canım valla bizimki biraz tonton olacak gibi gözüküyor bakalım, dr amcamız 4 ü hemen hemen bulur dedi
🙂
merhaba kızlar. uzun süreden beri giremedim. malum bebişimle ilgileniyorum. elli bir günlük oldu maşallah. ikimiz de iyiyiz çok şükür. bakıyorum da herkesin doğumuna çok az kalmış. doğum yapacaklara hayırlı ve kolay doğum diliyorum. herkesi öpüyorum. fırsat bulmak çok zor beni affedin. görüşmek üzere
Maşallah mavikedim 40 ınız çıkmışta üstüne 10 gün bile almışsınız, uzun sağlıklı ömürler diliyorum oğluşuna
🙂 ismine ne koydunuz bu arada..
maşallah lale ablam ne yediriyosun bu çocuğa benim kız 2200 lerde geziyo meyve sebze et süt ne varsa yedim kar etmedi napcam bilmem =(
Aslında canım inan bana o kadar çok yemiyorum, arkadaşlar bile şaşıyor sen ne kadar az yiyiyorsun diye, karnım doyunca bırakıyorum hemen, fazla yersem rahatsızlık hissediyorum diyicem ama hiç fazla yemedim
Sana ortalama günlük yediklerimi, içtiklerimi yazayım:
SABAH KAHVALTISI
-Mutlaka her sabah haşlanmış 1 yumurta (hafta sonu alternatifler sunuyorum kendime, omlet, sucuklu yumurta şeklinde
🙂 )
- En az 4 kibrit kutusu büyüklüğünde peynir
-5-6 zeytin
-2-3 dilim kepekli, çavdar yada bol tahıllı ekmek
-Tereyağı
-2 çorba kaşığı pekmez
-Ilık ballı su (çay veya süt içmiyorum kahvaltıda, hem ballı su bağırsakları da çalıştırıyor)
ARA
-En az 250 ml süt (yağsız yada yarım yağlı tercih ediyorum, çünkü kalsiyum oranları daha yüksek oluyor)
ÖĞLEN
-Bir porsiyon (doyabiceğin kadar, sebze yemeği)
-2-3 köfte kadar etli bir yemek
-Yeşil salata (hergün değil, yemeklerimi evden getirdiğim için bazen salata yapmaya yetişemiyorum)
-1 Kase yoğurt
-1 dilik ekmek (yine kepekli, çavdar yada bol tahılı olanlarından)
ARA
-En az iki çeşit meyve (mesela 1 elma, 1 portakal)
AKŞAM
-Öğlene benzer yiyiyorum, ama çorba mutlaka oluyor, ne çorbası olursa
-Haa tabi akşamları tatlısız olmz
😀
GECE
-4 tane ceviz - 5 tane fındık - 5 tane badem - 5 tane fıstık
bazen mısır patlatmayı da ihmal etmiyorum,
Ayrıca hamileliğimin başında sebze yemeklerini yiyemiyordum, çok protein ağırlıklı beslendim, heleki peynir nerdeyse her gün 200 gr kadar peynir yedim
😀
İşte sumsukcum ben bunları yedim ve yemeye devam ediyorum, ama bu arada kaçamaklar yapmadım diyemem, canım çikolata istedi yedim, browni istedi yedim hiç kısıtlamadım..
😀