Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

defnecim nasılsın tatlım 🙂
lale ablacım iyiyim çok sağol.işyerinde olduğum için sayfa açıktı ama bakamadım cevap geç oldu kusura bakma.sende iyisindir inşallah🙂

tuna cnm gırersen lısteyı duzeltırlsın ayperi dogum yapmıs dun haberını aldık cnm tmm gırdıgınde yazar 🙂)
sağol melekçim haberverdiğin için🙂 allah kurtarmış negüzel almış kucağına kokluyodur şimdi🙂 darısı başına🙂

çocuk hasretin ablanı bile ikilemde bırakmış olacakki en yakınıyla kardeşiyle hamileyim sevincini paylaşamamış neyazıkki.lütfen biraz daha müsterih ol.bizimde bebeğimiz olacak birgün rabbim büyük.

Merhaba arkadaşlar size daha önce söylemiştim bir arkadaş gebe kalmak için bir dua söyelmişti..Bu duayı eşler apdestli olacak şekilde okuyacak hiç konuşmadan birlikte olucaklar..Rabim sebep kılsın duayı sizlerle paylaşıyorum

ENBİYA 87 AYET:Ve zennûni iz zehebe mugâdıben fe zanne en len nakdire aleyhi fe nâdâ fiz zulumâti en lâ ilâhe illâ ente subhâneke innî kuntu minez zâlimîn(zâlimîne).

ENBİYA 88. AYET:Festecebnâ lehu ve necceynâhu minel gamm(gammi), ve kezâlike nuncil mu’minîn(mu’minîne).Allah kabul etsin bu duayı sebep kılsın cümleten hayırlı akşamlar sevgilerimle..

ALLAH(c.c) analı babalı büyütsün,uzun ve sağlıklı ömürler versin.

amin canım allah sanada bebeğine sağlık sıhhat versin.hayırlı olsun doya doya öp kokla onu🙂 darısı diğer hamişlereee..

ALLAH(c.c) analı babalı büyütsün,uzun ve sağlıklı ömürler versin.

oyyy massalah cnm cok şükür kavusmussun bize bebegının adı kac kılo dogdu kac cm ve norml mı sezeryan mı buılgı verırsen cok sevınırız cnm benım 🙂 allahım uzun omurler nasıp eylesın amin....