Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

slm kızlar biz dün kontrole gttk çok acil durumumuz yok hamd olsn RABBİME haftaya bu zamanlar inşallah alıcam kucağıma bebeğimi.Darısı bütün bekleyenlere inşallah.Ya bu arada bende acaip endişeler başladı.Bebeğime nasıl bi anne olucam??Sorumluluk alabilecek miyim??ya bebeğim çok ağlar da ben dayanmazsam vs.Ya nden böle oluyo anlamıorm halbuki bütün bu hepsini yenebilceğimi biliyorm ALLAHIN iznyle ama ne bilim endişeler arttı nedense.Bana bu konu hakknda yardm edin olur mu ??bu durumda olan bi çok kişi varmş sanırım ama bide sizden yardm almak istiyorm işte.

kızlar ben fena halde hastayım. Öksürük çok zorluyor beni. Resmen krize giriyorum. Var mı bi öneriniz, iyi gelebilece kzararsız herhangi bişey???
geçmiş olsun canım öksürük ne zor bişeydir yaa inşallah en kısa sürede geçer.ballı süt yada ballı su farketmez ikiside çok iyi geliyo.
bende varim 6 haftalik hamileyim benide araniza alin lütfennnn.
azra hoşgeldin aramıza.demek sana bebek temennisinde bulunmaya gerek yok sen hazır bebekle gelmişsin🙂 allah hayırlısıyla kucağına almayı kısmet etsin inş.

lale ablacım sakin ol canım benim beebişinde kocişinde artık hiiiiiç biryerlere gidemezler allahın izniyle🙂 daha önünüzde çok uzun mutlu bir hayat var.bütün bu kaygıların hamileliğin verdiği hassaslıktan zaten kucağına aldığında hepsi geçicek🙂
maşşallahh kızımıza 41 kere. 40 lanıcak yakında desene🙂 zaman ne çabuk geçiyo gamze abla sen hamile kalmışsın ben üstüne 9 kere hastalanmışım🙂🙂🙂 doğmuşta 1 aylık olmuş bile.sağ olan büyüyo dedikleri bu işte.
yağmurcum şuan yorum yapmak için okadar erkenki birde adetleri düzensiz olan biri için.ama inan tek temennim bütün bu belirtilerinin hamilelikten olması canım benim🙂

kız şeker acaba diye diye 40. haftaya gircen şakamaka🙂 allah neyi kısmet ederse o oluyo ötesi yok.erkenmi doğurcam galiba diyodun bak allahın izniyle herşey yolunda gidiyo🙂 aslında benimde bazı endişelerim var çoğu kez oturup düşünüyorumda acaba diyorum ben anne olabilecekmiyim,çocuğum olacakmı,onu içimde hissedebilecekmiyim,karnımı okşayıp gözlerim dolacakmı,doğum heyecanı yaşayacakmıyım,birgün gelipte onu kucağıma alıp koklayacakmıyım,.........v.s. anlıcan sen şunu hiçbirzaman unutmaki bir adım önde devamediyosun hayata.çok iyi bir arkadaş,çok iyi bir eş,çok iyi bir evlat oldun hiç meraketmeki çokçokçok iyi bir ''anne'' olacaksın,onu en çok sen sevip ,onun en çok sen koruyacaksın ,herşeyin en doğrusunu senden öğrenip benim annem bir ''melek'' dicek.gönlünü ferah tut hiç sitres yapma şekerimmmm benim🙂

canım benim maşallah hadi bakalım son hafta artık allah sağlıkla kavuştursun oğluna. tabi ki çok iyi bir anne olacaksın hiç olumsuz düşünme bir kere allah o gücü veriyor ve annelik içgüdüsüyle herşeyin üstesinden geliyorsun. sen rahat ol sadece oğluşunu düşün gerisi zamanla gelecek ve herşeyi nasıl güzel başardığına kendin bile şaşıracaksın canım aeo öptümm..

defneciğim çok tşklerr.. yaa gerçekten doğan büyüyor allah kimseyi evlatlarından ayırmasın inş daha büyüdüğü günleri de görmek nasip olur. inş sen de yakında hamiş kalacaksın canım bu mübarek günde tüm kalbimle diliyorum bunu ve eminim hamişlik sana çok yakışacak herşeyin zamanı var işte kısmet ne günse o gün olacak canım kib...

oyy maşallah büyüdünüz siz de kızz🙂 hadi bakalım gözünaydın tatlı kızına allah ağlıkla skavuştursun ekliyorum.