Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

hamilelere vuruyorlar ya aşı hem bebeği koruyormuş hem anneyi tuna sana vurdularmı aşı hamileyken...... kızın 30 günlük olmuş kırkınızı çıkarmaya az kalmış onu benim için bol bol kokla boynun tutulmuş yavaş yavaş masaj yap geçer...

mrb yağmur geç döllenme olup hamiş olabilirsin tabi. adet günün gelsin test yaparsın canım belirtiler kişiye göre değişiyor. allah gönlüne göre versin.

sağol canımm büyüyoruz şükür öperim yerine teyzesi🙂 eşim dün masaj yaptı boynuma bugün daha iyi bakalım. ben oğluma hamileyken tetanoz aşısı vuruldum canım hamileyken 2 doz oluyor eğer 5e tamamlarsan ömür boyu koruyor o yüzden kızımda vurdurmadım gerek kalmadı. sen de öyle yaptırabilirsin. bu aşıda biraz ağrır kolun geçmş olsun.

Evet bırakmaz biliyorum ama işte, bilinçaltı mıdır nedir ki bilmiyorum, ama böyle ağlama krizleri biraz iyi geliyor sanki ertesi gün kendimi daha iyi hissediyorum, ama birşey de var ki benim her bu halimde eşim biraz daha bana ilgili oluyor buda hoşuma gidiyor galiba, sabah beni öyle şefkatle uyandırdı ki görmelisin 🙂

Maşallah Sena'mıza abla oldu artık, canım benim yaaaa...
Geçmiş olsun canım sanada, birde saç kurutma makinası tut biraz sonra sar o da iyi geliyor...

oh oh maşallah canım sen de arada naz yap madem🙂 sağol lalem inş darısı size. hımm bir de onu deniyim bakalım tşkler.
kızlar öpüyorum sizi sena hanım uyandı kendinize ib.

Meraba canım, iyiyim bebişimde çok maşallah, sen nasılsın Ela'cım nasıl, kocaman abla kız oldu gitti blie yaaa 🙂

bu arada önce şunu söyleyeyim mesajını geç de olsa aldım en kısa zamanda ararım seni inşallah 🙂

iyi olmanıza sevindim, sonuna kadar inşallah herşey yolunda gider ve sağlıkla kucaklarsın canım.

elacık abla oldu valla 🙂 14. ayında, azı dişleriyle uğraşıyoruz ama çok şükür çok kötü değil. bu diş malesef beslenmesini de değiştirdi, iştahı azaldı. tombikti ama zayıfladı. inşallah çabuk atlatırız da rahatlarız ve iştahı açılır diye bakıyorum canım.

Amin canım inşallah, iyi gidiyoruz şimdilik bakalım... Dr sıkıntımız oldu işte dr.umuz gitti burdan, başka dr.a başladık biraz onun sıkıntısı var, alışmıştık 🙁
Kıyamam dişler çok zorluyor değilmi, inşallah kolaylıkla atlatsın fıstğım benim..