şimall
Hamiş Melek
Ablacım öncelikle geçmiş olsun tansiyona dikkat etmek gerekir tuzdan uzak durmak lazım.Bak ben becel formum iyotsuz tuz kullanıyorum p sodyumu azaltılmış tuz sen ve diğer hamişlerde bundan alsn.Hele son haftalarda daha da iyi oluyo çünkü ödemler artıyor.Benm ayaklarm yüzüm falan ödemlendi turşudan da uzak durmak lazım ama ben turşudan vazgeçemem yaw🙂bu arada gebelikte tansiyon genelde düşük olur bnm hep 100:60 larda gezer tansiyon.Beklenen budur sakıncalı ve sıkıntılı olan tansiyonun çıkmasıdır takipte olmayı gerektirir ALLAH muhafaza preklampsi yani gebelik zehirlenmesine yol açabilyior.ALLAHIM esirgesin hepimizi.Tansiyon çıkıtğı zaman kafanın altına bi yastık,bacakalrının altına 3,4 yastık koy ayakları dik havaya iyi geliyo.Tansiyon düştğü zamanda hemncecik tuzlu ayran iç cnm.Bunların hepsi tecrübeyle sabit bn çok yaşadım iyi geldi.RABBİM şifa versnbu arada umarım paşamın keyfi yerindedir artık görücez.Gerçi sna bişe diyimmi 30.haftadan snra kuzucunu göremiyosn pek fazla,hele ki kafası aşağıdaysa zor oluy😵kadar kontol altındaym sık sık gidiyorum ama inan bebişimi göemiyorum🙁gerçi 30 dan snra artık bebeğe değil anne bebeğin sağlığı önemli ona bakıyolar.Sen iice bak kuzucuna başı nerd imiş söledi mi dr?
Cnm paylaştığın şeyin ne kadar doğruluk payı var bilmiyorum ama kimse kendinin ne kadar günahkar oldunu bilemez.Yani mümin kendi hakkında kanaatkar olamaz ben çok günahkarın ya da ben çok iyibi müslümanım sevabım çok şeklinde.RABBİM bizleri elbet bu dünyada imtihan ediyor bi şekilde.Nitekim günahsız mümin olmaz ve YARADAN azabımızı ahirete bırakmamak için burda imtihan eder..Bu yazı hakkında dediğim gibi ço k bi bilgim yok ama bana çok inandırıcı gelmedi.Peygamber efendimiz (s.a.v) çok mu günahkardı da bi çok şeyle imtihan edildi??bu gibi şeylerle ne olur psikolojinizi bozmayın çünkü insan kafayı yer düşündükçe..Bu dünyada o kadar günahkar insan var ki kimileri hiç sıkıntı çekmiyo.Mevlam sevdiği kuluna dert keder verir sıkıntı verir.Mümin kulun eline diken batsa günahına kefarettir..Mevlam neyler,neylerse güzel eyler cnm.Çok konuştum farkındayım ama düşünsene ben günahkarım,ondan çocğum olmuyo diye düşünmek insanı ne kadar derin sıkıntıya sokar??
Defnemmm cnm bnm yaaaa kıs seni seviyorum valla heeeafferin sana valla RABBİM sana da bekleyenleede güç versn gücün bittiği yerde sabır versn inşallah.Bakalm iyi bakmşmıyım kuzuma.Teyzesi bu plasntayaşlanmasından snra bebeğimn kilo alışı yavaşladı alıyo ama az alıyo🙁inşallah bakabilmişimdir
shekercim cok dogru söyluyorsun bende tamda bu yüzden sevdım bu yazıyı evet gunahsız kul yok kendım ıcın söyluyorum cok sabıtlemısım kendımı çok büyük bir günahım var herhaldeki oyüzden olmuyora imtihan dünyasında degılmıyız oysa bende bızde bununla ımhıtan edılıyoruz rabbbim hakkımızda herhayırlısıını versin