Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

shekercim cok dogru söyluyorsun bende tamda bu yüzden sevdım bu yazıyı evet gunahsız kul yok kendım ıcın söyluyorum cok sabıtlemısım kendımı çok büyük bir günahım var herhaldeki oyüzden olmuyora imtihan dünyasında degılmıyız oysa bende bızde bununla ımhıtan edılıyoruz rabbbim hakkımızda herhayırlısıını versin

Şekerim valla ben şu anda göbeğimin her yerinden hissediyorum, dönüp duruyomudur ne 🙂 bir bakıyorum midemin üstündü pıtır pıtır, bi bakıyorum mesanemi zorluyo, bi bakıyorum bağırsaklarımı, sabah kalktım sol tarafa dayanmış böyle göbek sol taraf şişmiş 😀 ama bu gün sabah işyerindeyim, şöyle bi hareketler yaptı ki kendimi geri attım yaslandım, sanki karnımdan fırlayacak gibi geldi 😀

Tunacım pek yalnız kalmıyorum da, işte de zor oluyor işte, sağa sola bakarken öyle baş dönmesi kötü hissettiriyor, valla hamilelik dönemini evde geçirenlere gıpta ediyorum ne yalan söyliyim 😕

Melodicim sağol canım elimden geldiğince dikkat ediyorum ama işte zaman zaman elimizde olmayan nedenlerle olabiliyor inş, tekrarlamaz 🙂

Hazirancım çok geçmiş olsun canım, valla biraz bende de var ama Allahtan artmıyor, sabahları tutuyor işte gıcık şeklinde ondan sonrada af edersin midem bulanıyor 😕 tavsiyeye gelince bence dr a git uygun bişi verir sanırım..

doktoruma mesaj yazdım az once, ballı süt ,iyi geliyor gibi akşam içerim artık. o kadar dikkat ediyordum halbuki yine de üşütmüşüm 🙁

Hazirancım çok geçmiş olsun canım, valla biraz bende de var ama Allahtan artmıyor, sabahları tutuyor işte gıcık şeklinde ondan sonrada af edersin midem bulanıyor 😕 tavsiyeye gelince bence dr a git uygun bişi verir sanırım..

senin eşin ve minik paşan adına çok sevindim daha ufaklıklar dünyaya gelmeden Allah hem rızıklarını veriyor hem rızıklarını çoğaltıyor hemde hayatlarına bir yön verdiriyor.....