Günaydın melekler,
Nasılsınız bugün, ben pek iyi değilim, akşam çok baş dönmem oldu, mutfakta sofrayı topluyordum ki birden masaya zor tutanarak kendimi yere attım, yoksa düşecektim, annemde mutfaktaydı, sadece "anne" diyebildim, kadıncağız panik oldu tabi, eşim geldi o da şaşkın, ben doğum doğum yaparken kihallerini düşünemiyorumneyse biraz oturdum yerde kolonya falan balkon kapısını açtılar, ama biraz hafifledi, eşim yatağa götürde beni, btün akşam yattım, bugünde hala sersemliği sürüyor, benim tansiyonum normalde 9-5 dir, o arada tansiyonumu da ölçtük, 12,5-7 çıktı, sanırım bünyemin alışık olmadığı bir tansiyon olduğu için beni sarstı, ama ara ara oluyorum sanırım bu tansiyon düşmeleri, hafifte olsa çıkmalar beni sarsıyor, doğum için düşük tansiyonun iyi olmadığını söylüyorlar!.. hiç duyanınız yada nedenini bilen varmı ?
Cnm paylaştığın şeyin ne kadar doğruluk payı var bilmiyorum ama kimse kendinin ne kadar günahkar oldunu bilemez.Yani mümin kendi hakkında kanaatkar olamaz ben çok günahkarın ya da ben çok iyibi müslümanım sevabım çok şeklinde.RABBİM bizleri elbet bu dünyada imtihan ediyor bi şekilde.Nitekim günahsız mümin olmaz ve YARADAN azabımızı ahirete bırakmamak için burda imtihan eder..Bu yazı hakkında dediğim gibi ço k bi bilgim yok ama bana çok inandırıcı gelmedi.Peygamber efendimiz (s.a.v) çok mu günahkardı da bi çok şeyle imtihan edildi??bu gibi şeylerle ne olur psikolojinizi bozmayın çünkü insan kafayı yer düşündükçe..Bu dünyada o kadar günahkar insan var ki kimileri hiç sıkıntı çekmiyo.Mevlam sevdiği kuluna dert keder verir sıkıntı verir.Mümin kulun eline diken batsa günahına kefarettir..Mevlam neyler,neylerse güzel eyler cnm.Çok konuştum farkındayım ama düşünsene ben günahkarım,ondan çocğum olmuyo diye düşünmek insanı ne kadar derin sıkıntıya sokar??ÇOCUĞU OLMAYANLAR İÇİN MANEVİ REÇETELER
Kısırlığa sebep olan en büyük etkenlerden birisi günahlarımızdır...çocuk sahibi olmak istiyorsak doktorlara giderek paramızdan vazgeçmeden önce günahlarımızdan vazgeçmeliyiz...resulullah efendimiz YALAN YEMİN RAHİMLERİ KISIR BIRAKIR buyuruyor...
Allah dostlarından birisi bu konuda dua istemek için gelen birine "günlük 818 defa ESTAĞFİRULLAH demeye devam ederlerse neticeye daha çabuk ulaşacaklarını söylemiştir...
burada aklınıza şöyle birşey gelebilir."falanca ve filanca benden daha fazla günah işliyolar ama çocuklarıda var mallarıda" Allah günah işleyen herkese aynı cezayı uygulamaz kimisine mal vermez kimisine evlat kimisine huzur vermez kimisine muhabbet kimisinin cezasınıda ahirete erteler...
sel kızlar uzun zamandır giremiyodum nasılsınız yeni hamiş arkadaşlarım göznüzaydın allah hayırlısıyla kucanıza almayı nasip etsin doğum yapan arkadaşlarım allah analı babalı salıklı büyütsün benim gibi bekleyen aradaşlar allah bize sabır dayanma gücü versini biran önce o cenet kokulu yavrularımıza bizde kavuşalım...
aminn sılam hayırlısı olsun canım ama ben biliyorum elbet emeklerinin karşılığını alacaksın ve bebeğin gelecek.5 gün erkenden adetim geldi, anlayacağınız 2.aşılamamda fos çıktı, Allahım kimseyi evlat hasretiyle sınamasın
mrb canımm ay çok sevndim sizin adınıza bebek size uğur getiriyor desene🙂 bayramda seyranda yalnız değilsin artık ne güzell🙂 hadi bakalım kont sonrası da güzel haberlerini bekliyoruz büyümüştür iyice oğluşun.Günaydın meleklerimm...Dün çok güzel bir haber aldık inşallah hakkımzda da hayırlısı olur.Eşimin dr oldunu biliyosunuz aynı zamanda doktora yapıyo burda ve öyp ile üniversiteye geçip öğretim üyesi olma hakkı vardı ales le şunla bunla..Maaşallah bnm eşim girdiği sınavlarla tercih yapmıştı ve ilk tercihimiz olan hatay geldi2 yıl daha burda doktorasını bitirdikten sonra hatay'a taşınıyoruz en azındn mersin'e biraz daha yakınherşeyden önemlisi ve bizim en sevindiğimiz şey artık nöbet yok üniversitede 8:00 5:00 mesai var artık nöbet möbet yalnızlıkyok biliyosunz çok muzdariptim bayramda seyranda yalnız kalmaktan🙁hamd olsun MEVLAMA hamd olsun..RABBİMherkesin gönlüne göre versn inşallah.Oğluşum uğur getiriyor bize darısı isteyen herkese inşallah.Her zamanki gibi dostlarımla paylaşmak istedim mutluluğumuöğretim üyesi olucak olması umrumda değil kocam daha fazla yanımda olsun yeter bana RABBİM eşlerimizi başımızdan eksik etmesin evlatlarımızı beraber büyütmeyi nasip etsin inşallah...Bu arada bugün kontrol var bakalım var mı bi değişiklik dr amcamız 18 19 gibi alırım demşti bu gün neler olucak saat 4 gibi randevum var hadi hayırlısı artık inşallah kuzum büyümüştür biraz daha
slm canım çookk geçmş olsun sonlara doğru tansiyonda dengesizlikler olabilir dikkat et kendine. aman çok yalnız kalmamaya çalış aeo.Günaydın melekler,
Nasılsınız bugün, ben pek iyi değilim, akşam çok baş dönmem oldu, mutfakta sofrayı topluyordum ki birden masaya zor tutanarak kendimi yere attım, yoksa düşecektim, annemde mutfaktaydı, sadece "anne" diyebildim, kadıncağız panik oldu tabi, eşim geldi o da şaşkın, ben doğum doğum yaparken kihallerini düşünemiyorum neyse biraz oturdum yerde kolonya falan balkon kapısını açtılar, ama biraz hafifledi, eşim yatağa götürde beni, btün akşam yattım, bugünde hala sersemliği sürüyor, benim tansiyonum normalde 9-5 dir, o arada tansiyonumu da ölçtük, 12,5-7 çıktı, sanırım bünyemin alışık olmadığı bir tansiyon olduğu için beni sarstı, ama ara ara oluyorum sanırım bu tansiyon düşmeleri, hafifte olsa çıkmalar beni sarsıyor, doğum için düşük tansiyonun iyi olmadığını söylüyorlar!.. hiç duyanınız yada nedenini bilen varmı ?
canım bozma moralını lutfen herseyde vardır bı hayır bakalım yaa nıye hemen umutsuzluga dusuyorsun bebısın elbette gelecek bı tanem hıc uzulme cnm benım....5 gün erkenden adetim geldi, anlayacağınız 2.aşılamamda fos çıktı, Allahım kimseyi evlat hasretiyle sınamasın
ayyyyyyyyyyyy sekerım kendım gıdıyormus gıbı sevındım valla hakkınızda hayırlısı olsun valla mersıne bı adım daha yaklasıyorsunuz ne guzel allahım hayırlısını versın buragımız sans getıryor sıze cnm benım dogumunada az kalmıs hadı bakalım....Günaydın meleklerimm...Dün çok güzel bir haber aldık inşallah hakkımzda da hayırlısı olur.Eşimin dr oldunu biliyosunuz aynı zamanda doktora yapıyo burda ve öyp ile üniversiteye geçip öğretim üyesi olma hakkı vardı ales le şunla bunla..Maaşallah bnm eşim girdiği sınavlarla tercih yapmıştı ve ilk tercihimiz olan hatay geldi🙂2 yıl daha burda doktorasını bitirdikten sonra hatay'a taşınıyoruz en azındn mersin'e biraz daha yakın🙂herşeyden önemlisi ve bizim en sevindiğimiz şey artık nöbet yok üniversitede 8:00 5:00 mesai var artık nöbet möbet yalnızlıkyokbiliyosunz çok muzdariptim bayramda seyranda yalnız kalmaktan🙁hamd olsun MEVLAMA hamd olsun..RABBİMherkesin gönlüne göre versn inşallah.Oğluşum uğur getiriyor bize darısı isteyen herkese inşallah.Her zamanki gibi dostlarımla paylaşmak istedim mutluluğumu🙂öğretim üyesi olucak olması umrumda değil kocam daha fazla yanımda olsun yeter bana 🙂🙂RABBİM eşlerimizi başımızdan eksik etmesin evlatlarımızı beraber büyütmeyi nasip etsin inşallah...Bu arada bugün kontrol var bakalım var mı bi değişiklik dr amcamız 18 19 gibi alırım demşti bu gün neler olucak saat 4 gibi randevum var hadi hayırlısı artık inşallah kuzum büyümüştür biraz daha🙂
gecmıs olsun ablam dıkkat et kendıne yedıklerıne dınlen bol bol ayaklarını havaya dık yat tansıyon sakasya gelmez 1 2 defada bana oldu cok sukur suan ıım 🙂 cok gecmıs olsdunGünaydın melekler,
Nasılsınız bugün, ben pek iyi değilim, akşam çok baş dönmem oldu, mutfakta sofrayı topluyordum ki birden masaya zor tutanarak kendimi yere attım, yoksa düşecektim, annemde mutfaktaydı, sadece "anne" diyebildim, kadıncağız panik oldu tabi, eşim geldi o da şaşkın, ben doğum doğum yaparken kihallerini düşünemiyorumneyse biraz oturdum yerde kolonya falan balkon kapısını açtılar, ama biraz hafifledi, eşim yatağa götürde beni, btün akşam yattım, bugünde hala sersemliği sürüyor, benim tansiyonum normalde 9-5 dir, o arada tansiyonumu da ölçtük, 12,5-7 çıktı, sanırım bünyemin alışık olmadığı bir tansiyon olduğu için beni sarstı, ama ara ara oluyorum sanırım bu tansiyon düşmeleri, hafifte olsa çıkmalar beni sarsıyor, doğum için düşük tansiyonun iyi olmadığını söylüyorlar!.. hiç duyanınız yada nedenini bilen varmı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?