Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

sılam canım herşeyin hayırlısı, kendini üzme olur mu. Rabbim hayırlısı ile nasip edecek inşallahhh. Bizim bütün dualarımız senınle ve dileyen herkesle. İnşallahh tez vakitte olacaktır.

Günaydın meleklerimm...Dün çok güzel bir haber aldık inşallah hakkımzda da hayırlısı olur.Eşimin dr oldunu biliyosunuz aynı zamanda doktora yapıyo burda ve öyp ile üniversiteye geçip öğretim üyesi olma hakkı vardı ales le şunla bunla..Maaşallah bnm eşim girdiği sınavlarla tercih yapmıştı ve ilk tercihimiz olan hatay geldi🙂2 yıl daha burda doktorasını bitirdikten sonra hatay'a taşınıyoruz en azındn mersin'e biraz daha yakın🙂herşeyden önemlisi ve bizim en sevindiğimiz şey artık nöbet yok üniversitede 8:00 5:00 mesai var artık nöbet möbet yalnızlıkyok
biliyosunz çok muzdariptim bayramda seyranda yalnız kalmaktan🙁hamd olsun MEVLAMA hamd olsun..RABBİMherkesin gönlüne göre versn inşallah.Oğluşum uğur getiriyor bize darısı isteyen herkese inşallah.Her zamanki gibi dostlarımla paylaşmak istedim mutluluğumu🙂öğretim üyesi olucak olması umrumda değil kocam daha fazla yanımda olsun yeter bana 🙂🙂RABBİM eşlerimizi başımızdan eksik etmesin evlatlarımızı beraber büyütmeyi nasip etsin inşallah...Bu arada bugün kontrol var bakalım var mı bi değişiklik dr amcamız 18 19 gibi alırım demşti bu gün neler olucak saat 4 gibi randevum var hadi hayırlısı artık inşallah kuzum büyümüştür biraz daha🙂

Günaydın melekler,
Nasılsınız bugün, ben pek iyi değilim, akşam çok baş dönmem oldu, mutfakta sofrayı topluyordum ki birden masaya zor tutanarak kendimi yere attım, yoksa düşecektim, annemde mutfaktaydı, sadece "anne" diyebildim, kadıncağız panik oldu tabi, eşim geldi o da şaşkın, ben doğum doğum yaparken kihallerini düşünemiyorum
neyse biraz oturdum yerde kolonya falan balkon kapısını açtılar, ama biraz hafifledi, eşim yatağa götürde beni, btün akşam yattım, bugünde hala sersemliği sürüyor, benim tansiyonum normalde 9-5 dir, o arada tansiyonumu da ölçtük, 12,5-7 çıktı, sanırım bünyemin alışık olmadığı bir tansiyon olduğu için beni sarstı, ama ara ara oluyorum sanırım bu tansiyon düşmeleri, hafifte olsa çıkmalar beni sarsıyor, doğum için düşük tansiyonun iyi olmadığını söylüyorlar!.. hiç duyanınız yada nedenini bilen varmı ?

Şekerim senin ve eşinin adına inan çok sevindim, evet bebekler nasipleri ve şansları ile birlikte geliyorlar bu bir gerçek, inşallah paşanında keyfi yerindedir canım 🙂

5 gün erkenden adetim geldi, anlayacağınız 2.aşılamamda fos çıktı, Allahım kimseyi evlat hasretiyle sınamasın

sılam tamda sana bakıyordum haberını aldım
ılkıne neyse dıyosunda ıkıncı de fos cıkınca bıraz farklı üzülüyo insan seni en iyi anlayan insanlardan biriyim nasibten öte yol gitmiyor sılam durmak yok yola devam cooookkk güzel bi kitap gecti elime HER ANNEYE LAZIM ismi evlılıkle baslıyo sonra cocuk olmamasına nedenlerıne maddı manevı ölçülerde hamılelık ve cocuk terbıyesıyle bıtıyo cok hosuma gıtti tüm düsünce akısımı degıstırdı nerdeyse avsıye ederım canım arkdasım linkini gönderiyorum
Her Anneye Lazım Kitabı - Dua ve Bilgi Hazinesi-Evlilik Aile Çocuk - Kadın Erkek -Elif Kitabevi

ÇOCUĞU OLMAYANLAR İÇİN MANEVİ REÇETELER
Kısırlığa sebep olan en büyük etkenlerden birisi günahlarımızdır...çocuk sahibi olmak istiyorsak doktorlara giderek paramızdan vazgeçmeden önce günahlarımızdan vazgeçmeliyiz...resulullah efendimiz YALAN YEMİN RAHİMLERİ KISIR BIRAKIR buyuruyor...
Allah dostlarından birisi bu konuda dua istemek için gelen birine "günlük 818 defa ESTAĞFİRULLAH demeye devam ederlerse neticeye daha çabuk ulaşacaklarını söylemiştir...

burada aklınıza şöyle birşey gelebilir."falanca ve filanca benden daha fazla günah işliyolar ama çocuklarıda var mallarıda" Allah günah işleyen herkese aynı cezayı uygulamaz kimisine mal vermez kimisine evlat kimisine huzur vermez kimisine muhabbet kimisinin cezasınıda ahirete erteler...

defnecim nasılsın canım?[/QUOTE] iyiyim tatlım sen nasılsın bebeğin ve sen iyisiniz inş.🙂

bebekyüzlüm sen ve bütün bebek bekleyenler hepiniz bebeklerinize sağsalim hayırlısıyla kavuşursunuz inşallah...gamze benim nazlı meleğim bu ayda gelmedi yeni tarihim 5 şubat canım...
halecim inşallah gelecek ay güler yüzümüz hayırlısı olsun canım benim.

konu hakkında bilgim yok inşallah normaldir sonuçların dicektimki daha sonra yazılanları okuyunca içim rahatladı değerlerin normalmiş.sevindim canım🙂

herkese merhaba ben yeniyim
bende bu yıl bebek istiyoruuum
aramıza hoşgeldin canım.inşallah bebeğin bu yıl seni çook bekletmeden gelir.

5 gün erkenden adetim geldi, anlayacağınız 2.aşılamamda fos çıktı, Allahım kimseyi evlat hasretiyle sınamasın

amin sılam amin.çok zor evlat hasreti.ama üzülme neolur hayatta herşeyin hayırlısı.belkide buay aşılamaya gerek bile kalmadan gelir bebeğin.umudu hiç yitirme canım.

hayırlısı şekerim benim.kocaamaaaaaan olmuştur meraketme sen ona çoook iyi bakıyosun çünkü🙂
lale ablacım çok geçmiş olsun bende duymuştum doğumda tansiyon çok önemli diye ama daha çok normal doğumlarda diye biliyorum.dikkatet ablacım kendine

çok doğru birşey paylaşmışsın şimalcim dua çok önemli herşeyin başı dua. rabbim bir keder veriyosa vardır bir hayır....