Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

8 haftalık oldum ben canım, bulantılarla fılan boguşuyorum ama buna da şükür. Yeter ki bebeklerimiz iyi olsun 🙂 bizde kalp atışlarını duyduktan sonra soyledık ne olur ne olmaz dıye, ama keyıflı oluyor herkes sevıncını paylaşıyor. Hayırlı haberlerını beklıyoruz canım

Kızlar günaydın bizim ameliyat ertelendi şekerim, hastanede bi cihaz arızalanmış bütün ameliyatları ertelemişler, haber vereceklermiş beklemeye geçtik şimdilik, iznimide iptal ettim, işteyim yani şu anda ..

seker testımız yapıldı once sekerlı su ıcmeden alındı bı kan o 87 cıktı sekerlı suyu ıctıkten sonra yaptırdım 60 dak.. 121 cıktı sızce normal mı?
hayırlı sabahlar bu arada..
lale abla hayırlısı olsun vardır ondada bı hayır...

Testin çok normal çıkmış melodicim, 140 sınır zaten, benim 140 çıkmıştı, tam sınırdaydım dr.um biraz dikkatli olman gerek demişti..

canım geçmiş olsun, hayırlısı olsun inşallah..

Sağol canım evet, bu eşimin ameliyatının ertelenişinin 3. sü oldu, ilkinde dr, endoskopi falan yaptı kendi erteledi, ikincide eşim başka dr.a gitmişti, sonra vazgeçti kendi erteledi, sonra bu dr.a tekrar gitti gün aldı ve işte yine erteleme, vardır bunda da bir hayır..

Son düzenleme: