Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

Ay meleğim bizde sizin gibi doktora gittik bana klomen verdi aşimde yarın test yaptırcak inş.bişey çıkmaz bende çok bunaldım ya kafamı toplayamıyorum .seniz özledim canım arkadaşım sıkma canını hep beraber atlatcaz inş.

beklenmeyen adet tarihlerimiz🙂🙂🙂
1.tunaa........................23 ocak
2.elçin&su...................24 ocak
3.beklenenbebiş..........29 ocak
4.elif_ecrin..................29 ocak
5.best_dream..................30 ocak
6.bembeyaz....................2 şubat

7.pirenses......................10 şubat

8.salkım.........................12 şubat
9.aymelek......................19 şubat

diğer arkadaşlarda ismini listede görmek istiyorsa beklenen adet tarihini yazarsa sevinirim 🙂
son düzenlenmiş halidir

canımm yaa özledim seni, ben hergün bir fırsatını bulup giriyorum çünkü gelişmeleri merak ediyorum. doktor kontrolüne gitmeniz iyi olmuş, umarım gelecek ay gelir meleğin. sen de kib🙂

canım ekledim seni de listeye ama umudunu kaybetme Allahtan ümit kesilmez, duan için tşk ederiz, inş hepimiz güzel haberler alırız yakında🙂

canım arkadaşlarım dün test sonucumu aldım.doktoruma gösteremedim ama bilen arkadaşlarıma sordum.galiba sorun bendeymiş.yumurtam oluşuyormuş ama çatlamıyormuş. o yüzden döllenme olmuyormuş.kesin değil ama şimdilik yorumlar böyle,salı günü doktorumu yakalayabilirsem görüşcem.perşembe günü bi iş karışmazsa eşimde gidecek doktora.inşallah ondada bişey yoktur.

beklenmeyen adet tarihlerimiz🙂🙂🙂
1.tunaa........................23 ocak:salıncak:

2.elçin&su...................24 ocak
3.elif_ecrin....................29 ocak
4.beklenenbebiş..........29 ocak
5.best_dream..................30 ocak
6.bembeyaz.....................2şubat
7.pirenses......................10 şubat
8.salkım...........................12 şubat
9.aymelek.........................19 şubat

diğer arkadaşlarda ismini listede görmek istiyorsa beklenen adet tarihini yazarsa sevinirim 🙂

canım bişey sorcam sana ne testi yaptılarda anladılar bunu acaba ?bilgi verirsen aymeleğim kendine iyi bak tatlım