Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

Cnm öncelkikle şükürler olsun meleğini görmşsn.İdrar yolları iltihabından korkma cnm gebelikte artar enfeksiyon.İdrarın geldiği zaman sakın tutma daha artar.Dr yazar belki monorol saşe diye bi toz cnm bende de baştan beri var hala da var yani geçmiyo.Bol su içip tuvalate çok çıkıcaksn,çişini tutmayacaksın.O tozu söle dr'a söle danış sonra iç.Allahım şifa versn

slm canım bebeğini görmene sevndim darısı daha büyük haftalara inş. idrarda iltihap için bilgim yok ama sıvı alman iyi olur sanırım. geçmş olsunn. galiba melodi yaşamıştı bu durumu ona sor bi istersen.

Bize dr da hiç birşey demedi bu konuda ama bizde yinede tam manasıyla yaşamadık, neyse kaldı şurda 3 ay kadar 1 ay da doğum sonrası yasaktır herhalde

Shekerim pasa erken mi gelcek yoksa... hayirlisi olsun hakkinizda ama stres yapma. bi arkadasim dogum hikayesini anlatmisti. onun da suyu erken gelmis ve hemen hastaneye gitmisler. bir hafta kadar bi ilac kullandirmislar ve bekletmisler sanirim o ilac cigerlerinin gelisimini hizlandirmak icin demisti. 35+4 de de dogum yapmisti simdi 7 aylik oglu var cok sukur bi sorun olmamis. sen de sakin sikinti yapma kendine. bunla r olabiliyor cnm. yarin iyi haberlerinle gel ins

Bize dr da hiç birşey demedi bu konuda ama bizde yinede tam manasıyla yaşamadık, neyse kaldı şurda 3 ay kadar 1 ay da doğum sonrası yasaktır herhalde

Lale ablacim bize de dr bisey dememisti. eger hersey normalse zaten bi engel teskil etmiyor. hatta bi abla doguma yardimci oluyor ordaki kaslari guclendiriyor felan dmeisti bilmiyorum ne kadar dogru 🙂
acikcasi cok seyrek de olsa biz son aya kadar devam etmistik. ama son ayda istesende birakiyorsun cunku karnin cok buyuyor... dogum sonrasinda da 40 gun mecburi bekliyorsun. bu konuda cok ince ayrintilar var acikcasi acip okumak gerek. kanaman erkenden kesilebilir benim 33 gunde bitmisti. abdestini aliyorsun ibadetlerini yerine getirebiliyorsun ama 40 gunu tamamlayana kadar cinsellik temiz olsan da yasak (kaynak: omer nasuhi bilmen ilmihal kitabi ) sizde bakabilirsiniz. yani sozun kisasi biraz sabretmek gerekiyor 🙂