Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

Meleklerim çalışabilir raporu almak için hastahaneye gittim. Bebeğin suyu azalmış. Doktor çalışmanı önermiyorum bol bol su iç istirahat et değince dün aniden izne ayrılmak zorunda kaldım. Şimdi kardeşime gezmeye geldim. Ayyy evde olmak gezmek çok güzelmiş. Bu arada bebeğin kilosu 2.400 olmuş... Hepinizi öpüyorum. Eskisi kadar sık giremem çünkü evde net yokkk ama fırsat buldukça takip edeceğim hepinizi. Şeker hep aklımdasın. Allah yardımcın olsun. Dün tranvayda aklıma sen geldin. Bitana haiş bindi tranvaya kimse yer vermedi. Ayyy neredeyde valla hamile halimle kalkıp ben yer verecektim..Ne alaka diyebilirsin. Dedim ki acaba bu şeker olabilir mi?????

ayy canım benim üzülme sakın kıyamam sana ne mutlu ki sana durumu hemen farkına vardınız inşallah hakkında hayırlısı olur Rabbim bebeğini de seni de korusun canım senin haftandayken doktor bana da suyumun azaldığını söyledi sonra ben birsürü su içerek durumu hemen düzelttim normale döndü suyum sende bol bol iç senin kide düzelir inşallah burda bi arkadaş daha söylemişti plasente yaşlanmasını ve onu hemen ameliyata almışlardı ben öyle hatırlıyorum bak annen de geliyo korkma sakın annelerimiz olmasa ne yapardık acaba kayınvaldelerden hayır yok canım 5 para etmez bi kaynana da bende var ama eşimi çok sevdiğim için onuda idare ediyorum Allahıma emanet ol ..

şekerim tatlım okumazmıyız hiç okuduk tabiki heyecanla🙂 sonunda kötü birşey olmadığını okuyuncada anca rahatladık çok dikkatet kendine dualarımız senin ve bebeğin için emin ol canım benim🙂

geliyobebiş çok az günün kalmış rabbim inşallah hayır ve sağlıkla kavuştursun seni kızına..

bembeyaz aman canım dikkatet kendine yan gel yat gezmek evde olmak çoook güzel bilmezmiyim bir kaç ay önce bende tattım o duyguyu🙂 allah sana ve bebeğine sağlık versin canım

.

Bencede senin baban duruken başkalarına gitme bencede, kafanı karıştırmaktan başka bir işe yaramaz, sakince varsa gerekli tedavilerini yaptır mutlaka meleğin gelecektir, bak ben 40 yaşımdayken bunu yaşabildiysem sizin gibi genç melekler bunu daha kolaylıkla yaşayacaktır 🙂

Maşallah paşana, ne tatlıdır şimdi değilmi hurişcim agucuk, bugucuk 🙂evet bende de heyecan başladı hafiften, alınacakların çoğunu aldım, hafta sonu yerleştirme işlemine başlıycam nasipse, sanırım o da da hazır olunca dha bir sabırsızlanıcam oğluşumun gelmesi için, güzel dileklerin için de çok tşk ederim canım, Allahım isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın, evet sonlara doğru ağırlaşmalar başladı ama çok fazla kilo almadığım için o kadar zorlanmıyorum henüz, merdiven çıkmak, hızlı yürüyüşler ve çok ayakta kalmak yoruyor, birde yatarken biraz zorlanmaya başladım ve hamileliğimin başından bu yana çektiğim bel ve kalça ağrılarım bunlarda olmasa inan hamile olduğumu anlamıycam 🙂 kuzucum annesini hiç üzmedi inşallah doğuncada üzmez 🙂

Evet halecim hazırlıkları yavaştan yapıyoruz artık, iyice ağırlaşmadan bitirmek istiyorum, çünkü yorucu işler malum, Allahım sizlerede en kısa zamanda nasip etsin inşallah bu güzel duyguları 🙂

Şekerim benim, dualarımız bhehp birbirimiz için canım, inşallah sorunsuz bir şekilde hamileliğin devam eder, ama zamanı da geldiyse korkma canım o güzel meleğine kavuşacağın anı düşün sadece, ayrıca sıkılmadan okudum bende 🙂 evet bu plesanta yaşlanmasından biri daha bahsetmişti ama kim olduğunu bende hatırlayamadım şekerim ...

.

Ayy bembeyaz üzülsem mi sevinsem mi bilemedim, bebeğin suyu azalınca doğum yaklaşmış oluyor sanırım, yani sezeryanla almak durumanda kalıyorlar, inşallah durabildiği kadar uzun kalırda sorunsuz bir şekilde dünyaya gelir meleğin...
Biz çalışanlar evde olmanın kıymetini özelliklede bu dönemlerde çok iyi anlıyoruz sanırım, bizde c.tesi gittik en son dr,a, bizim dr.umuz bizi bırakıp gitti, ona öyle çok alışmıştık ki, kendisi şu an fransada seminerdeymiş, dönüşte de Kuşadasında göreve başlayacakmış, eşim cebinden ulaşmış kendisine de ona söylemiş, burdan bir dr önermiş işte ona gittik c.tesi günü, o da iyi genç bir doç. dr. ama ne bilim eskisi gibi gelmedi bana inş, ilerleyen zamanlarda alışırım, benim oğluş da 1,069 gr olmuş, haftasına göre normal dedi, suyu iyi dedi, kaç kilo aldınız diye sordu 8 kg dedim çok iyi dedi, tahillerimide iyi buldu, demir hapı bile yazmadı, hepsi normalmiş, sadece şekerim sınırda çıktığı için biraz ona dikkat etmemi ve bir ay sonra tekrar kontrole gitmemi söyledi hepsi o kadar...

Kızlar bu şeker testi bir kara mi yapılıyor, yoksa tekrarlanıyor mu...

canımmm hiç üşenmeden gözlerim dola dola okudum. bak herşeyde vardır bir hayır. iyi ki erken farkedilmiş. bu plesenta yaşlanmasını sanırım asue angel yaşamıştı ama yanılıyor da olabilirim. facede sorayım kızlara. Allah yardımcın olsun hayırlısıyla alacaksın oğluşunu kucağına. hiç korkma. allahım ne zaman yazdıysa o anda gelecek. dikkat et kendine bol sıvı al. iyi bak anneciğin de geliyormuş. rahat ol sadece bebeğine kavuşacağını düşün canım benm ben de öptüm sizi🙂

canım benm sen de dikkat et kendine artık son günler tadını çıkart. maşallah bebeğine de hayırlısıyla kavuşacaksın inş. bu arada o yer vermeyen dangalaklara ben de hayret ediyorum..

lalezarım senin bebeğin de maşallahı var. doktor için de hakkında hayırlısı canım. AEO.